ervaringen
Geef ook uw mening
Ervaringen van gebruikers
Gemiddelde ervaring met
(clomipramine)
Vergelijk alle medicijnen in de categorie:
38% (24)
volgende
24-4-2012
35 jr.
Inname- / gebruiksgemak
U kunt alleen reacties geven als u ingelogd bent. Inloggen kunt u aan de bovenzijde van deze pagina of maak eerst een account aan als u dit nog niet heeft gedaan.
13-3-2012
28 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Hallo allemaal, Ik heb lang zitten twijfelen of ik m'n verhaal wel of niet hier neer zou zetten maar heb besloten het toch te doen. 2,5 jaar geleden werd ik moeder van het mooiste en liefste kindje ter wereld. Helaas kreeg ik er ook een postnatale depressie bij, echt verschrikkelijk.. Meerdere medicijnen geprobeerd zoals Citalopram, Venlafaxine, Cymbalta. Het hielp allemaal niet, de huilbuien en het ongelukkige gevoel gingen maar niet weg.. Voor 8/9 weken geleden ( toen ik nog aan de Cymbalta zat ) kreeg ik zo opeens enorme paniekaanvallen. Ik wist niet wat me overkwam en nam dus al een oxazepammetje in om rustig te worden, maar dat hielp niet. Klappertanden, hartkloppingen, krampen, en geestelijk helemaal naar.. Het verlangen naar de dood was zo groot.. Ik was het 2,5 jaar vechten tegen de depressie zat.. Ik zag het allemaal even niet meer zitten.. Naar het GGnet voor crisis, huisartsenpost, psychiaters en weer alles opnieuw vertellen. Toen stelde m'n psych voor om Clomipramine te gebruiken, klassiek oud middel en het werkt vaak effectief. Nou zo gezegd zo gedaan. Ik ben begonnen met 25mg en dat ging eigenlijk wel goed, dus toen naar 50mg en naar 75mg. 4 dagen na de 75mg heb ik een hele moeilijke week gehad, de angstgevoelens werden duidelijk versterkt. In de tijd dat ik met Clomipramine ben begonnen ben ik met m'n dochtertje bij m'n ouders thuis gebleven. Doordat ik niet meer normaal kon functioneren en ik ook een dochtertje heb natuurlijk. Ze heeft het er gelukkig ontzettend naar de zin maar toch knaagt dat schuldgevoel aan mij dat ze niet gewoon normaal thuis is zoals het hoort. Na 2 weken aan de 75mg hebben gezeten ging ik het weer een dagje thuis proberen.. In het begin heel veel huilen ondanks dat m'n vriend ook thuis was. Ik kreeg erg last van hyperventilatie en dat werd op een gegeven moment zo erg dat ik de huisartsenpost maar heb gebeld met wat te doen en hoe ik precies in een zakje moest blazen. Toen op dinsdagmiddag/avond toen ik aan het koken was, bekroop me weer dat nare gevoel, schuldig voelen, slechte moeder voelen, me heel alleen voelen.. Ik was met m'n vriend aan het bellen en toen plots m'n paps voor de deur stond.. Even later barstte ik in tranen uit dat ik het allemaal even niet aankon en toen hebben we toch weer besloten dat ik en m'n dochtertje weer terug naar m'n ouders gingen. S'avonds een Lorazepam ingenomen om wat rustiger te worden wat door die hyperventilatie nog werd versterkt. De volgende ochtend werd ik helemaal naar wakker, m'n handen begonnen te tintelen, ik kreeg krampen en ik begon weer te hyperen. En het vervolg daarvan was een lichte paniekaanval. Dus weer met m'n psych gebeld dat ik langs wilde komen want het ging helemaal niet goed. Daar aangekomen vertelde ie dat het nog van de bijwerkingen kon zijn of dat ik teveel/te weinig Clomipramine binnen krijg. Hij had de bloed-uitslagen nog niet, dus we konden niets anders doen dan wachten. In de tussentijd heb ik een keer Reiki van m'n schoonmoeder gehad en ik voelde me verlicht.. of het nou toeval was of niet, ik voelde me wat beter en daar was ik al blij om. Maandagmiddag werd ik gebeld en de uitslag was binnen.. Ik moest minstens naar 150mg want 75mg is veel te laag, je lever stoot het af. Nee alsjeblieft niet dacht ik, maar goed.. Stiekem had ik het al wel verwacht en dat ik misschien door de te lage dosis weer een paniekaanval heb gekregen.. ik weet het niet.. Toen opgebouwd naar 100mg, 125mg en toen naar 150mg.. Ik ben afgelopen donderdag met de 150mg begonnen dus ik kan nog niet zoveel zeggen over of het gaat helpen of niet.. Soms heb ik weleens van die fijne gevoelens even, maar dat is meer als ik iemand om me heen heb, heel raar.. Ik ben nu ook thuis met m'n dochtertje en ik voel me heel erg opgelaten, onrustig maar ook weer niet. De angst om weer naar de winkel te gaan is weer verergerd en het gevoel van het niet aankunnen ook.. Het schuldgevoel is ook weer erg aanwezig. Het faalgevoel en het onzekere. Vanmiddag gaan we weer naar m'n ouders en we blijven daar ook slapen. Vriendlief komt na z'n werk ook naar ons toe en blijft ook lekker eten en slapen dus dat is erg fijn dat dat allemaal kan. Ik hoop dat iemand m'n verhaal een beetje herkend en me misschien een beetje gerust kan stellen.. Ik ben gewoon bang dat dit ook niet het medicijn voor mij is en dan? Dan moet ik weer wat anders proberen en weer door die hel.. Ik hoop gewoon zo dat dit medicijn HET medicijn voor mij is. Voor jullie allen die ook nog aan het sukkelen zijn met medicatie en/of verhoging.. veel sterkte! Lieve groetjes
12-3-2012
36 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Van alle AD's die ik heb geslikt (een stuk of 12...)tegen ernstige angstklachten en depressies is dit het enige wat echt werkt! De eerste weken waren wel erg heftig (toename angst/paniek, ondanks een langzame opbouw (25-50-75mg) en het effect komt pas na een week of 6! Advies; bouw zeer langzaam op, en heb veel geduld!
12-3-2012
68 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Zolang ik het mij herinneren kan heb ik altijd al paniekaanvallen gehad. Maar in de pubertijd was het onhoudbaar. Ik kreeg toen tryptizol25 mg3x per dagDat ging redelijk goed maar de angst was niet weg. Ik ben verschillende keren erg depressief geweest. Tijdens de laatste depressie kreeg ik zoloft voor geschreven. Dt was voor mij een verschrikkelijk medicijn . Mijn bloeddruk schoot omhoog zo erg dat we de zoloft hebben gestopt. Toen kreeg ik clomipramine25 mg Dat hielp al heel gauw, maar de bijverschijnselen zijn hevig. Droge mond zo erg dat ik bij ieder gesprek moet drinken. Ik transpireer enorm . Zomers kan ik mij wel blijven verkleden alles is echt kledder nat. Bovendien ben ik al 10 kg aangekomen en ik groei nog steeds. Dieeten die ik heb geprobeerd helpen niet,en ik zou zo graag afvallen. Als iemand hiervoor een methode heeft dan hoor ik die graag. Het positieve is dat ik bijna angstvrij ben. En daar doen we het voor
7-3-2012
60 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik gebruik nu bijna 22 jaar anafranil oftewel clomipramine. Na een lange strijd van angst, piekeren, slapeloosheid en depressie en eindeloos veel alternatieve middelen uitgeprobeerd te hebben,werd ik opgenomen ,kreeg een slaap kuur van een week en het middel clomipramine. Wat een godsgeschenk. Eindelijk weer normaal slapen en leven. Gebruik nu al jaren 37,5 mg per dag(,voor mij het beste) Zweten en wat dikker worden neem ik op de koop toe. Mijn leven is zoveel beter geworden.
28-2-2012
50 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Na 2 moderne anti-depressiva, nu 1 op bloedspiegel. de modernen hadden nauwelijks effect, behalve bijwerkingen. hier werd ik in het begin duizelig van. maar ook van dit middel knapte ik niet op.
13-2-2012
Inname- / gebruiksgemak
Hoi. Ik gebruik dit middel al meer dan twintig jaar. Ik ben in de loop van de jaren wel steeds minder gaan gebruiken. Het middel helpt bij mij goed tegen piekeren / herhalen van irrationele gedachten. Ik heb ontdekt dat ook kleine doses 10mg en 20mg bij mij goed kunnen werken. Ik heb dan minder last van de bijwerkingen. De bijwerkingen kunnen wel irritant zijn: geheugenverlies en problemen met erectie. Ik kan inmiddels ook b.v. een jaar zonder het middel maar als ik merk dat ik weer teveel pieker en dat dit mij saboteert start ik gewoon weer. Dit moet ik dat dan wel enkele maanden volhouden. Al met al ben ik erg blij met het middel wat voor mij ook net het zetje kan zijn dat ik nodig heb. Met andere middelen heb ik slechte ervaringen (maprotiline, fevarin, prozac)
15-12-2011
35 jr.
Inname- / gebruiksgemak
ik heb al vanaf 1998 een ernstige dwangstoornis / smetvrees / paniekstoornis / troumatisch stoornis / ziektevrees. ik vermijd vrij veel en ben bang dat ik met of door bloed besmet kan raken vrees naar ziekte. ik heb hulp gehad en ook wat medicatie uit mijn ervaring van 12 jaar kan ik het volgende vertellen: praten dus therapie helpt maar medicati absuluut niet ik heb 75 mg clomapramine gekregen om uit te proberen de woord zegt het al uit proberen dat uit proberen kan je stabiliteit van je lichaam zo danig aantasten dat je alleen maar erger van wordt.. uit de natuur bouwt de lichaam al bepaalde stoffen na vele jaren waardoor je toch met je probleem om kan gaan en in zeer mindere maten brengt en erover ook helder en bewustheid van hebt, maar een meciatie is dus spelen met de styoffen die je lichaam heeft gemaakt en of spelen met je bepaalde plekken in je hersenen waar zo juist die stof niet aangemaakt kan worden, dus je denkt dan dat het heplt of het helpt ook maar dan ga je met veel ander gevallen zeer achteruit. dus je bent van een probleem matig vanaf maar hebt weer veel ander problemen en angesten die je kan krijgen.. daarom als iemdand die 12 jaar lang dit probleem heeft en altijd uit de natuur hebt willen overwinnen en uiteindelijk aan medicatie begon voor om uit te proberen kan ik zeggen dat het een zeer zeker gevaarlijk is !! want niet bij iedereen werkt de medicatie het zelfde en er zijn voor een probleem zeer veel verianten van medicatie dus er wordt ook niet als eerst getest of je lichaam voor die stoffen geschikt is bijvoorbeeld if je wel allergie hebt of niet het wordt maar even voorgeschreven en aub... probeer maar lekker uit = ???? = ???? =??? = uiteindelijk zeer goed maar in tussen ben je terug naar het begin... mijn advies blijf er vanaf en probeer op een natuurlijke manier een oplossing te vinden en vergeet niet de natuur overwint alles !!!!!
9-12-2011
Inname- / gebruiksgemak
Ik gebruik de medicatie al jaren. Jaren geleden begonnen met Prozac. Hierop reageerde ik zo ontzettend sterk en werd ik zo ontzettend depressief dat ik mij voorgenomen had nooit geen anti depressie middelen meer te gebruiken. Jaren later werden mijn angsten zo groot dat de arts mij toch weer medicatie wilde voorschrijven. Dit werd Clompipramine. Ik heb beperkte bijwerkingen gehad, het denken stond een tijdje vrijwel stil en de wereld leek aan mij voorbij te gaan, maar na gewenning viel dit mee. Ik zit nu al jaren op 10mg per dag en dit bevalt mij prima. Deze 10mg is net het extra zetje om mijn angsten onder controle te houden en om mijn gedachten geen wervelwind te laten worden. Houd bij medicatie altijd in gedachten dat wat voor de een werkt niet voor een ander hoeft te werken.
8-12-2011
52 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Nu de 3 maal in mijn leven dat ik een depressieve periode mee maak. Vorige keer (11 jaar geleden) verschillende AD geprobeerd (SSRI) veel bijwerkingen en geen effect. Nu na 4 maanden tobben en een steeds diepere depressie Clomiprazine (TCA type) voorgeschreven van mijn huisarts. Eerste 3 dagen 1x 25 mg, daarna 2x 25 mg. Eerste 2 weken vrijwel alle bijwerkingen die in de bijsluiter staan beschreven (angstiger, depressiever, zweten, droge mond, impotent, trillen, duizelig, etc.). Bijna 1 week haast alleen maar in bed gelegen. Na 14 dagen werd ik snel weer helder, energieker. Na 3 weken begonnen de bijwerkingen. Na 6 weken kon ik na ruim een half jaar weer volledig aan het werk en heb vrijwel geen klachten meer (alleen droge mond en zweten bij inspanningen'.
1-12-2011
27 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Dit medicijn had geen effect op mijn depressieve klachten. Het mooie van medicijnen is dat wat de een enorm help, geen effect hoeft te hebben voor een ander. Tijdens de opbouwfase heb ik geen bijwerkingen ervaren. Maar tijdens de "probeer periode" ook geen merkbaar effect gezien in mijn stemming. Ook tijdens het afbouwen heb ik geen last van bijwerkingen gehad. Het was alleen niet het geschikte middel voor mij.
25-11-2011
38 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Dit middel is zeer effectief tegen de angststoornissen waar ik mee te maken heb (ziektevrees). Geen spoortje angst meer te ontdekken maar de bijwerkingen zijn dusdanig dat ik een ander middel ga proberen. Mijn libido is 0. Erg moe, vervlakking en last van droge mond. Vooral de moeheid de vervlakking en het libido (geen orgasme meer mogelijk vind ik erg vervelend). Als een ander middel niet werkt zal ik terug moeten omdat met mijn angst niet te leven is maar voordat het zover is ga ik eerst nog een ander middel proberen namelijk Efexor. Heb in verleden ook Paroxetine gebruikt (40 mg) en dat werkte bij mij prima alleen weer een libido-probleem waardoor ik op Clomi. overging.
8-11-2011
34 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik heb clomipramine 2 weken gebruikt. Op 25 mg voelde ik al duidelijk de sterkte van het medicijn. Bekend is dat eerste weken de klachten erger worden maar ik vond dit niet prettig. Bijwerkingen: Heel veel zweten, moe, geen concentratie, droge mond en soms werd ik er zelf een beetje "wappie" van. Na tien dagen begon ik me wel zachter en lekkerder te voelen maar op een onnatuurlijke manier (bij een andere antidepressiva voel ik me wel op een "natuurlijke" manier lekker). Dit samen met de bijwerkingen wilde ik niet en ik ben overgestapt op een andere antidepressiva. Er zullen mensen zijn waar dit medicijn wel geweldig werkt dus het kan het proberen waard zijn.
15-9-2011
Inname- / gebruiksgemak
Ik heb het medicijn een half jaar gebruikt. Ik werd er heel duf van en had moeite met het geheugen en concentratie. Slechtzien en dikker worden zijn nog andere bijwerkingen die er niet echt voor zorgen dat het medicijn helaas bij mij niet aanslaat.
12-9-2011
46 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Voor mijn depressie en overmatig piekeren werkte het heel goed. Ik voelde me geestelijk prima, maar de bijwerkingen! Overmatig zweten, echt verschikkelijk, altijd kletsnat. Ook veel gewicht aangekomen. ben nu voor de bijwerkingen overgegaan op prozac en het gaat nu heel goed. Ik raad iedereen af om dit medicijn te gebruiken.
6-9-2011
44 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Slik nu ongeveer drie weken clomipramine en uit mijn bloedbeeld blijkt dat ik maar 0,04 in mijn bloed krijg dus ik moet verhogen.Wie weet hoeveel er dan in je bloed moet zitten wil het helpen? alvast bedankt Henk
2-9-2011
43 jr.
Inname- / gebruiksgemak
ik slik vanaf 1996 clomipramine,eerst 75 mg naar 1 jaar nog 25 mg. dus vanaf 1997 25 mg per dag ik ben helemaal de oude en durf noooooit meer te stoppen. wat kan t kwaad elke ochtend zon klein pilletje ik voorkom beter als dat ik genees. en echt mensen die in de put zitten je kan er echt uit komen,succes.En ja ik had t ook ernstig en durfde de deur niet uit dankzij clomipramine leef ik weer.
24-8-2011
24 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Klachten voor gebruik: Angsten, straatvrees, spanningen, niet kunnen relativeren, somberheid, druk zijn in het hoofd. Gebruik sinds juli 2011. 3 weken last gehad van bijwerkingen, de angsten en depressie werd eerst erger, in combinatie met paniekaanvallen. Trillen, zweten, moeheid. Na 3 weken begon het te werken. Voel me beter dan ooit. Geen angsten meer. Somberheid verdwenen. Huidige bijwerkingen. Overmatig zweten. Trillen, grotere eetlust. Met name het zweten ervaar ik als erg vervelend. Bij kleine inspanning kletsnat van het zweet.
16-8-2011
59 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Was enorm depressief en had last van angst geen controle meer over mijn lichaam te hebben na een TIA. Had ook last van dwanggedachten. Ik ben nu van de ellende af. Ik heb ook geen zin om met het middel te stoppen,omdat ik geen last van bijwerkingen heb. Ik voel er prima bij. Het middel werkte bij mij na ca 2 weken en het ging daarna snelbeter met mij. Gewoon proberen,zou ik zeggen. Niet te bang er voor wezen. Zelfs een pilsje ernaast kan bij mij geen kwaad! Eerst gebruikte ik het middel naast 10 x 10mg Oxazepam per dag, maar de Oxazepam heb ik in een maand of 4 helemaal afgebouwd.
11-8-2011
39 jr.
Inname- / gebruiksgemak
eerste weken zeer beroerd geweest, veel zweten, trillen alsof je ook van binnen trilt, misselijk, duizelig bij snel opstaan, meer angsten maar heb toch doorgezet met de ophoging naar 75 mg. na 2 maanden waren de angsten volledig weg en kan ik weer goed functioneren! wondermiddel voor mij dus na 2 andere AD"'s (ssri''s)geprobeerd te hebben (prozac, efexor). Probeer nu, na ruim 1 jaar, af te bouwen naar 50-25-0
10-8-2011
33 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Voor mijn angststoornis werkt het een beetje, voor de dwang totaal niet. Daar kan ik allemaal mee leven mits de bijwerkingen te trekken zijn. Alle bijwerkingen daargelaten vind ik het zweten het ergst. Altijd heb ik het heet en zweet ik. Is het 5 graden dan is een tshirt genoeg. Maar boven de 21 graden is het geen leven meer. Ik drink dan 4 liter water per dag en plas nog niet. Bij elke kleine beweging lopen de stralen van mijn hoofd af. Kleding, riemen, portemonnee staat de schimmel in, alles is 24/7 nat en zout. Mijn zwarte tshirts moeten drogen voordat ze de was in gaan en zijn dan ineens zebraprint door de zoutafzetting. Ik vind dit niet te doen. Ik ben klaar met het omkleden, deppen, puffen, wapperen, voorde fan of airco zitten en ga ermee stoppen. na meer dan 2 jaar volhouden vind ik nu dat ik er met recht mee stoppen kan. ik zit nog liever transpiratieloos angstig binnen dan dat ik dit nog langer volhouden moet. Ik neem allerlei producten om de stoelgang nog redelijk te laten lopen, activia, yakult, potje bruine bonen, pruimensap, knoflookteentjes rauw, en meer van die schijtaanspoorders. Dan nog kan je met moeite. Verder eet ik ook de helft van wat ik met andere medicatie nemen kon ( lees: 1200 caloriën) en dan nog ben ik 5 kilo aangekomen. Veder maar te zwijgen over het gevoel alsof er zojuist een trein over je heen gereden is. ik ben altijd moe. En die constant droge strot is ook ergeniswekkend. Vraag me niet of het door de anafranil komt of omdat je zoveel zweet dat elke vorm van vocht reeds uitgezweten is... welke dus ook door de anafranil komt. Verder niks te klagen maar ik zou deze pil niet aan iemand aanraden. maarja, dit is natuurlijk alleen mijn ervaring.
10-8-2011
28 jr.
Inname- / gebruiksgemak
ik gebruik clomipramine nu ongeveer 3jaar. in het begin moest ik erg overgeven maar dat was na een paar dagen alweer weg, me pupillen waren vergroot als ik het had ingenomen maar had wel rust in me hoofd. had daarvoor efexor gebruikt en was toen gelijk van de problemen af , na een jaar medicatie vrij kreeg ik weer een terugval en begon ik met paroxetine en daar reageerde ik zo slecht op dat ik gelijk ben gestopt alsof ik van een flat wou springen!!! ben toen weer efexor gaan nemen maar geen reactie. ben toen overgestapt naar clomipramine en ging erg goed, ik gebruik het nu al een tijd dat ik er een soort imuum voor ben geworden,ik sta stil maar ga ook weer niet achteruit. de bijwerkingen dat ik erg vervelend vind is snel erg zweten als ik bv in de kroeg sta druipt het van me rug en in me gezicht, zweet ik heel erg. mn gebit is heel erg achteruit gegaan omdat je een droge mond heb waardoor je minder speeksel in je mond heb en je sneller gaatjes krijgt, me sexlibido is veel minder kost veel moeite, me geheugen zitten gaten in ,sommige dingen weet ik niet eens meer, en met schrijven en praten ben ik soms verward. possitief: voel me rustiger in me hoofd, geen rare eetgewoonten, je kan er gewoon bij drinken, slaap goed. ik heb nu met de arts overlegt omdat ik stil sta, ik wil nu met lexapro gaan gebruiken maar heb het al 5 weken in huis liggen en durf er eigenlijk niet mee te beginnen. omdat ik ook negatiefe verhalen lees met bijwerkingen etc en weet even niet goed of ik weer die valkuil in wil en weer die sleur in .
7-6-2011
44 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Nu 4 weken in gebruik, opgebouwd naar 20 mg maar na 6 dagen had ik zo'n last van steken in mijn hoofd en duizeligheid ea bijwerkingen dat ik terug ben gegaan naar 10mg, hier zit ik nu alweer 14 dagen op maar de bijwerkingen bij 10 mg zijn al niet normaal oa altijd hoofdpijn, oorpijn enorm last van oorsuizen, veranderingen in de gemoedstoestand van huilbuien tot angst en agressieve gevoelens tot verergering van de depressie. De dosering zou eigenlijk omhoog moeten maar ja da's helemaal niet harden. Morgen ga ik tegen mijn psychiater zeggen dat dit het ook niet is, het is mijn 5de AD alweer.
7-6-2011
57 jr.
Inname- / gebruiksgemak
heb nog maar kort ervaring maar tot op dit moment nog geen resultaat.
27-5-2011
42 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik heb dit middel ruim 20 jaar gebruikt. Ik gebruikte 50 tot75 mg pd. Over het algemeen werkte het goed hoewel ik regelmatig last bleef houden van terugvallen. Vorig jaar (een jaar na de geboorte van mijn dochter) ging het helemaal mis. Verhoogt tot 185 mg maar de klachten werden alleen maar erger. Uiteindelijk besloten om over te stappen naar lexapro. Het overstappen ging snel en goed. De eerste week lexapro slikte ik ook nog 25 mg clomipramine. Daarna alleen lexapro. De eerste 2 weken merkte ik niets. Nu heb ik het gevoel dat alles alleen maar erger wordt. Heel somber, vrezelijke paniek en angst, Heel nerveus en gespannen. Ik weet niet of je ook pas na 2 wken last kunt krijgen van de bijwerkingen maar ik hoop het wel want dan is er misschien nog hoop dat ze over een paar weken eindelijk hun werk gaan doen. Anders wordt het een opname.
vorige
Citalopram (313)
Lyrica (293)
Epilepsie
Thyrax Duotab (274)
Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
Venlafaxine (269)
Psychose / schizofrenie - antipsychotica
Amitriptyline (217)
Amoxicilline (206)
Antibiotica - penicillines breedspectrum
Amoxicilline / Clavulaanzuur (199)
Antibiotica - penicillines breedspectrum
Crestor (173)
Inloggen
Nog geen account?
Veelgestelde vragen
Ervaringen zijn persoonlijk en de werking van medicijnen verschilt per persoon. Raadpleeg altijd uw arts en/of apotheker voor passend advies. Zie ook bij
‘veelgestelde vragen’
het doel van mijnmedicijn.nl.
Meer informatie over de werking van medicijnen?
www.apotheek.nl
Omeprazol (417)
Tramadol (353)
Champix (343)
Citalopram (313)
Categorie met de meeste ervaringen:
Depressie - antidepressiva SSRI (1952)
Anticonceptie - overig (1655)
Cholesterol (1229)