inloggen
Geef ook uw mening
Ervaringen van gebruikers
Gemiddelde ervaring met
(diclofenac / misoprostol)
Vergelijk alle medicijnen in de categorie:
48% (15)
volgende
11-1-2012
17 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik heb veel last van mijn rug, maar dit spul werkt ook voor geen meter.
U kunt alleen reacties geven als u ingelogd bent. Inloggen kunt u aan de bovenzijde van deze pagina of maak eerst een account aan als u dit nog niet heeft gedaan.
3-1-2012
75 jr.
suffig.
2-1-2012
55 jr.
Inname- / gebruiksgemak
ivm maagklachten mag ik geen ontstekingsremmers meer slikken en ben ik overgestapt naar paracetamol/codeine 40 mg. Ik ben hier zeer enthiosiast over en kan weer sinds jaren de gehele nacht doorslapen. Diit was voor mijn ondenkbaar voorheen.
12-12-2011
68 jr.
Inname- / gebruiksgemak
daarnaast vooral mesologie. bijwerkingen; maag en darmklachten. gebruik alleen als noodzakelijk is. liever homeopatie.
31-10-2011
26 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik heb het 2 weken gebruikt was op de misselijkheid, buikkrampen heel tevreden over. Tot ik na anderhalve week overal vlekken op mijn been kreeg. En ik erachter kwam dat ik er allergisch voor was.
26-10-2011
59 jr.
Inname- / gebruiksgemak
meniscus verwijderd. bot komt tegen elkaar aan. bijwerkingen: maagklachten af en toe.
11-4-2011
67 jr.
Inname- / gebruiksgemak
het helpt bij mij enorm, ik ben er zeer blij mee, mijn knie verbeterde en ook mijn handen mevr Hulsbosch
1-4-2011
56 jr.
34 jr.
Inname- / gebruiksgemak
dit middel werkt goed samen met paracetamol
66 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Last van oorsuizen. Zweertjes in de mond. Zou het bijwerking zijn?
57 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik begon met Naproxen voor pijn aan de handen, maar dat hielp niet. Vervolgens diclofenac geprobeerd, maar dat ging ook niet.Toen Arthrotec, maar dat was niet effectief. Nu ben ik gestopt en wacht op een afspraak met de reumatoloog.
15-12-2010
Inname- / gebruiksgemak
Vaak duizelig, kwam er achter dat dit na enkele uren inname van artrose was. Mondslijmvliezen vaak kapot ook mondhoeken. Ik dénk dat het door de medicatie kwam. Gebruik nu sinds 2 maanden panadol artrose 1000mg 4 x daags. Heb de indruk dat dit beter werkt tegen de pijn en sinds 1 maand géén bijwerkingen meer gemerkt.
14-12-2010
70-80 jr.
Inname- / gebruiksgemak
ik ben erg tevreden, kon bijna niet lopen, na een paar dagen het medicijn gebruikt te hebben kan ik weer over een bok springen; voor mij is het een wondermiddel
27-11-2010
19-10-2010
Inname- / gebruiksgemak
Ik heb ongeveer 2 jaar Arthrotec gebruikt. Vanaf mijn twaalfde levensjaar is bekend dat ik last heb van benauwdheid en allergie. Op een gegeven moment kreeg ik het steeds benauwder 's nacht en dacht eerst nog dat dat door de andere medicatie kwam. Toch maar eens naar de huisarts en direct een andere ontstekingsremmer gekregen. Ik had eigenlijk nooit Arthrotec mogen slikken. Apotheek werkte toen ook nog niet zo goed als nu.
20-9-2010
Inname- / gebruiksgemak
Atrhrotec gebruik ik inmiddels al 6 jaar, waarvan de eerste 4 jaar ik arthrotec 2x per dag innam. de Laatste 2 jaar 1x per dag. na een ongeluk, en meerdere operaties chronische pijn aan knie. Tussendoor kort andere medicijnen geprobeerd, maar deze hielpen niet zo goed als arthrotec. Voor mij helpt het medicijn erg goed, veel minder pijn, en ik kan hierdoor mijn alledaagse dingen gewoon doen, slik ik het niet, dan lukt dit vaak niet. alleen nu heb ik de laatste maanden toch gauw dat mn maag van streek is, en last licht zeurend gevoel in buik/maag, weet niet of dit door langdurig gebruik van atrhrotec komt, maar stoppen is geen optie! benieuwd wat jullie bevindingen zijn.
1 reactie
man 0 jr.
gebruik je arthrotec in combinatie met andere medicijnen? het kan namelijk zo zijn dat je dan een extra maagbeschermer nodig hebt. soms heb je meer kans op een maagbloeding doordat je dait medicijn met bepaalde andere medicijnen gebruikt
14 juni 2011 | 17:29
22-6-2010
Inname- / gebruiksgemak
Mijn nek is gebroken geweest en er zit een verzakking in mijn nek. Heb er te lang mee rondgelopen voordat ik wist wat er aan de hand was. (4 Jjaar) . Slik nu 6 jaar Artoteck.
24-5-2010
40-50 jr.
Inname- / gebruiksgemak
veel last van misselijkheid, buikpijn, pijnlijke darmen en opgeblazen gevoel.
27-4-2010
Inname- / gebruiksgemak
Mij werd dit medicijn voorgeschreven omdat paracetamol en ibuprofen absoluut niet holpen. De werking was erg goed, was pijnvrij maar de bijwerkingen waren vreselijk. Heb zelf vroeger wel eens drugs gebruikt en daar vergelijk ik de bijwerkingen bij mij mee. Ik was compleet van de wereld, hallicuneerde was na een nacht slapen kletsnat van het zweet, moest elke keer het ed verschonen en soms wel eens 's nachts. Ik vergat alles. Als mijn vrouw mij belde en bv vroeg om het eten aan te zetten was ik dat na 1 minuut al weer vergeten. Bij mij staat bij de huisarts en apotheek nu in mijn dossier dat ik dit medicijn niet meer wil.
26-4-2010
40-50 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik vindt het nou niet direct een wondermiddel. Als het moet helpen de pijn weg te nemen moet ik er twee per dag nemen, en als ik dat doe, wordt ik er héél erg moe van!
13-4-2010
Inname- / gebruiksgemak
Slijmbeurs ontsteking aan de schouder en achterzijde pees. 4,5 dag lang 2 tabletten gebruikt en de pijn was nagenoeg verdwenen. Arthrotec is een ontstekingsremmer die mij is voorgeschreven, waarschijnlijk omdat ik die combineerde met Aprovel (bloeddruk) en Symvastatine (cholesterol)
23-3-2010
15-3-2010
Inname- / gebruiksgemak
Hielp niet als pijnstiller, hiervoor aanvullend paracetamol nodig gehad. Helpt wel als ontstekingsremmer. Veel bijwerkingen oa slecht slapen, veel zweten, gewichtsverlies en vermoeidheid. Onstekingen in gewrichten echter wel weg, en hopenlijk de bijwerkingen na beeindigen medicijnen ook.
29-1-2010
Inname- / gebruiksgemak
hielp slechts een uurtje voor de pijn. Na nummer 3 veranderde ik in een zombie, zag wazig.
1-12-2009
Inname- / gebruiksgemak
slechte pijnstilling voor hevige rugklachten
vorige
Epilepsie
Champix (271)
Verslavingsziekten
Thyrax Duotab (261)
Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
Metoprolol (247)
Seroquel (199)
Psychose / schizofrenie - antipsychotica
Amitriptyline (197)
Depressie - antidepressiva TCA
Amoxicilline / Clavulaanzuur (194)
Antibiotica - penicillines breedspectrum
ADHD - psychostimulantia
Diclofenac (151)
Crestor (151)
Cholesterol
Ervaringen zijn persoonlijk en de werking van medicijnen verschilt per persoon. Raadpleeg altijd uw arts en/of apotheker voor passend advies. Zie ook bij
‘veelgestelde vragen’
het doel van mijnmedicijn.nl.
Meer informatie over de werking van medicijnen?
www.apotheek.nl
Omeprazol (387)
Tramadol (301)
Citalopram (281)
Lyrica (271)
Categorie met de meeste ervaringen:
Depressie - antidepressiva SSRI (1768)
Anticonceptie - overig (1520)
Cholesterol (1104)