inloggen
Geef ook uw mening
Ervaringen van gebruikers
Gemiddelde ervaring met
(naproxen)
Vergelijk alle medicijnen in de categorie:
41% (28)
volgende
23-1-2012
39 jr.
Inname- / gebruiksgemak
hallo ik ben 39 jaar ik loop al 3 jaar met buik pyn klachten en niks te vinden in het ziekenhuis zelfs niet na een secetepinje dus bleef maar sukelen toen heb ik de naproxen 250 mg gehad als ik die dan in neem neem de klacht gelyk af na maten wel weer verder op de dag pyn maar het help wel dus hier by myn ervaring gr maria
U kunt alleen reacties geven als u ingelogd bent. Inloggen kunt u aan de bovenzijde van deze pagina of maak eerst een account aan als u dit nog niet heeft gedaan.
19-1-2012
35 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Slik dit op aanraden van de huisarts tegen hormonale migraine. Na 15 jaar zoeken is dit het eerste middel dat helpt. Ik mag het preventief de hele menstruatie door slikken, wat goed helpt, maar ik neem het liever in zodra ik de hoofdpijn voel opkomen. Het enige is dat ik een lichte hoofdpijn op de achtergrond voel, maar daar is goed mee te leven. Bijwerkingen: 1e dag klein beetje licht in m'n hoofd, verder nergens last van.
15-1-2012
56 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Het duurde even voordat ik effect merkte. Na een tweede inname (hier zat 8 uur tussen) werden de klachten minder. Waar ik ook erg blij mee ben is dat een andere klacht, nl. slijmbeursvliesontsteking met pijnen in mijn schouder, ook als goed verdwenen is. Ik kan weer pijnloos slapen, mijn arm weer optillen. Ik heb wat lichte en slappe ontlasting, maar geen last van mijn darmen waarschijnlijk omdat ik er omeprazol, een maagpilletje, bij inneem en ik zorg er altijd voor dat ik wat gegeten heb voordat ik de pillen inneem.
17-12-2011
47 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Na 2e pil lichte maagklachten, na 3e pil maagstreek steeds pijnlijker. Bloed in urine en ontlasting. Gestopt met pillen. Na maand nog steeds last van maag.
23-11-2011
23 jr.
Gebruikt tijdens zwangerschap
Gebruikt tijdens het geven van borstvoeding
Inname- / gebruiksgemak
Enorm duizelig na inname ook hoofdpijn. Neem wel een asprintje deze bijwerkingen zijn niks. De pijn in mn knie gaat wel weg met dit medicijn, maar bijwerkingen zijn niks.
5-11-2011
57 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik ben ermee begonnen en na een paar uur was de pijn zo goed als weg. ik voel wel dat het er is maar heb er geen last meer van. wel een beetje duizelig .
21-10-2011
23 jr.
Inname- / gebruiksgemak
de pijn lijkt alleen maar erger te worden, ookal slik ik het nu een week. totaal geen effect dus! gelukkig geen last van bijwerkingen, en van slaperigheid ook geen last, ik slaap juist al een week heel slecht!
16-10-2011
67 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik had het erg benauwd , kreeg last van mijn longen
27-9-2011
20 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Gebruikt in combinatie met Ritalin, wellicht daardoor nogal giechelig alsof ik drugs heb gebruikt... Maar pijn van de beknelde zenuw in m'n rug was wel meteen weg en kon ook weer slapen!
8-9-2011
33 jr.
Inname- / gebruiksgemak
na een paar uur kreeg ik pijn in m'n onderbuik, dit groeide uit tot een ondragelijke pijn, in/ rond mijn darmen, misselijk en overgeven.
8-9-2011
45 jr.
Inname- / gebruiksgemak
2 dagen ingenomen voor een ingreep. Na 1 dag met een vreselijke maagpijn wakker geworden. Heb gebeld met apotheek hoelang maagpijn gaat duren terwijl ik pijnstiller niet meer gebruik. Na 1 week nog steeds last van maagpijn.
31-7-2011
16 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Binnen 2weken was het verholpen. Helaas wel een dikker hoofd ervan gekregen, wat nog steeds zo is.
17-7-2011
63 jr.
Inname- / gebruiksgemak
ik gebruik het nu 2 weken en merk er niets van, behalve bijwerkingen zoals buik, zweten en vreemd gevoel in het hoofd
6-6-2011
40 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik heb het middel gekregen voor kaakontsteking. De pijn blijft, alleen de scherpe kantjes gaan eraf. Jammer. Ben radeloos.
6-6-2011
36 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Werkte prima tegen de pijn, soms voor de zekerheid gebruikt met Omeprazol (maagbeschermer). Bijwerking is dat ik er enorm duf en slaperig van werd, ik zat na 9 uur slapen nog te gapen.
5-4-2011
34 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Kreeg dit medicijn door neuroloog voorgeschreven tijdens zoektocht van anderhalf jaar naar oorzaak van zenuwpijn in mijn been. Heb het ongeveer een half jaar geslikt voordat osteoom ontdekt werd en operatief kon worden verholpen. Naproxen bestreed in de tussentijd de pijn zeer afdoende. 1x pil per dag hield mij 24 uur pijnvrij, zonder bijwerkingen.
1-4-2011
28 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik probeerde de Naproxen eerst zonder maagbeschermer, maar kreeg na 2 dgn erge maagpijn. Toen ben ik alsnog met de maagbeschermer Omeprazol begonnen en na 2 dagen opnieuw begonnen met Naproxen. Het hielp wel tegen de pijn, maar niet zoveel als ik verwacht had.
31-3-2011
42 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik gebruik Naproxen (aleve feminax) tegen menstruatie pijn. Werkt prima alleen krijg ik een hevige allergische reactie in de vorm van opgezette gezicht, lippen, tong, geheemelte en keel. Voor mij is dit dus niet bruikbaar. Wel jammer want het is wel zeer effectief.
30-3-2011
27 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Zelf heel erg ziek geworden na twee dagen naproxen gebruikt te hebben! Ik heb een nacht en volgende dag ziek op bed gelegen met zware maag klachten en heel veel spuigen.... Ik gebruik het nooit meer!
25-3-2011
39 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ben zelf gebruiker van paracetamol, laatste tijd dagelijks. Op aanraden van huisarts Naproxen vanwege onstekingsremmende werking. Kaakpijn zwakt af, echter hoofdpijn wordt niet minder, wordt een soort duffe hoofdpijn, wordt er suf en wazig van en krijg last van oorsuizen en paniekaanvallen. Heb in combinatie met maagbeschermers geen last van maagklachten, zonder wel. Ga stoppen met het medicijn en weer terug naar paracetamol in combinatie met antibiotica voor de onsteking.
70 jr.
Inname- / gebruiksgemak
zonder maagbescherming is de kans op een magbloeding erg groot.
20 jr.
Helpt mij prima
55 jr.
Het helpt mij wel goed.
50 jr.
Inname- / gebruiksgemak
Ik heb af en toe last van maagklachten, zonder dat ik daar dan een andere reden voor kan bedenken. maar verder vind ik dat het prima werkt.
49 jr.
Inname- / gebruiksgemak
pijn afgevlakt, wordt er duf van. lastig om te bedenken wat tegen elkaar opweegt, minder pillen meer pijn of zonder pijn en duf
vorige
Epilepsie
Champix (271)
Verslavingsziekten
Thyrax Duotab (261)
Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
Metoprolol (247)
Seroquel (199)
Psychose / schizofrenie - antipsychotica
Amitriptyline (197)
Depressie - antidepressiva TCA
Amoxicilline / Clavulaanzuur (194)
Antibiotica - penicillines breedspectrum
ADHD - psychostimulantia
Diclofenac (151)
Crestor (151)
Cholesterol
Ervaringen zijn persoonlijk en de werking van medicijnen verschilt per persoon. Raadpleeg altijd uw arts en/of apotheker voor passend advies. Zie ook bij
‘veelgestelde vragen’
het doel van mijnmedicijn.nl.
Meer informatie over de werking van medicijnen?
www.apotheek.nl
Omeprazol (387)
Tramadol (301)
Citalopram (281)
Lyrica (271)
Categorie met de meeste ervaringen:
Depressie - antidepressiva SSRI (1768)
Anticonceptie - overig (1520)
Cholesterol (1103)