• mail to a friend
  • print this page

Gemiddelde ervaring met Flunitrazepam (flunitrazepam)

Vergelijk alle medicijnen in de categorie: Slaap- en kalmeringsmiddelen

EffectiviteitEffectiviteit

Flunitrazepam - Effectiviteit

75% (6)
(zeer effectief)
(effectief)
(matig effectief)
(minimaal effectief)
(geen effect)
Algehele tevredenheid Algehele tevredenheid (4,8)

Flunitrazepam - Algehele tevredenheid

(enige gebruiksproblemen)
(veel gebruiksproblemen)
(onbruikbaar)

Ervaringen met Flunitrazepam

«  vorige Pagina 1 van 1 volgende  »
8-4-2012
geslacht: v
55  jr.

Inname- / gebruiksgemak Inname- / gebruiksgemak
Als je dit middel gebruikt waar het voor bedoeld gewoon als slaapmiddeltje werkt het perfect. Zo jammer dat er veel misbruik van gemaakt is en het niet meer verkrijgbaar is. Ik heb het zelf jarenlang gebruikt zonder daar ook maar 1 probleem mee te hebben gehad. Innemen en naar je bed gaan om de volgende morgen uitgerust weer wakker te worden.

3-1-2012
24  jr.

Inname- / gebruiksgemak Inname- / gebruiksgemak
Doordat ik een ex heroine gebruiker ben, ben ik dus aan het afbouwen met het medicijn Methadone. Doordat ik begonnen was met 85mg methadone kon ik de eerste 3 maanden goed en normaal slapen. Vanaf ik op 50mg stond kon ik niet meer deftig slapen. Dat kwam doordat ik daarvoor dagelijks tussen de 2 a 2,5gram Heroine rookte op aluminiumfolie, en dit ongeveer voor 5 jaar. Toen kreeg ik Rohypnol Roche van de arts van 1mg. Ik neemde 3mg voor het slapen en dat hielp echt supper!! De dag nadien goed fit uitgerust en dan opeens midden september was Rohypnol Roche uit de handel. Was geschrokken, maar geen paniek ik kon gewoon van een ander merk dan afhalen. Het merk was Eurogenerics en er was geen verschil. Flunitrazepam blijft flunitrazepam hé. Spijtig dat de dokter nu in verlof is maar ik denk dat hij de vorige keer mij de laatste doosjes zal hebben voorgeschreven :-(. Hij is een toffe arts maar de wet is er hier ook streng op in Belgie! Indd stom dat het door de misbruikers zijn dat er vanaf nu een wet is dat zegt voor in mijn geval max 2 a 3 maanden! Je zou denken ik als ex drugsgebruikerhet middel wel overdag zou nemen bovenop mijn methadone voor de roes...Vergeet dat maa,r ben mijn leven aan het beteren en heb een vaste job met stabiel werkverleden. Ik ben vandaag uit wanhoop naar een andere arts gegaan, die weigerde en bijna steigerde toen ik mijn ding vertelde en rohypnol zei. Jezus wat een overdreven reactie van die arts!! Omdat hij wist dat mijn vaste arts op verlof is en ik bij hem maar deze 1ne keer was, had hij met veeeeel tegenzin een doosje Alprazolam voorgeschreven van 0.50mg. Ik denk dat ik dan zeker min 6 of meer tabletjes zal nodig hebben, maar wees gerust ik zal er eerst 3stuks nemen en dan afwachten.

7-10-2011
geslacht: v
38  jr.

Inname- / gebruiksgemak Inname- / gebruiksgemak
vroeger werd het rohypnol genoemd en rapedrug! ikzelf gebruikte het voor slapenloosheid.....heeft wel weken geduurd voordat ik weer zonder kon zit nu aan 30mg oxazepam voor rustig in slaap te komen?

9-9-2011
65  jr.

Inname- / gebruiksgemak Inname- / gebruiksgemak
Ik gebruik het al 20 jaar,geen probleem alleen met plassen. Ik ben in het bezit van een ICD dus hart falen, maar geen probleem. Daarbij gebruik ik tramal zetpillen 3x daags En dat bij mijn hart tabletten heb ik geen problemen.Vroeger gebruikte ik rooieknol die had veel meer bijwerkingen. Onder andere stemming wisselingen en veel sterker 2mg Duizelig was toen het ergst.

12-1-2011
49  jr.

Inname- / gebruiksgemak Inname- / gebruiksgemak
Mijn ervaringen waren zeer positief,sliep weer goed én werd er weer dé persoon door die ik voor de slapeloosheid,maar toen werd hét verboden om hét nog langer voor te schrijven omdat er zoveel misbruik van werd gemaakt en daar werden dé mensen dé dupe van die het wel goed gebruikten én daardoor weer hun leven terug kregen,maar nu weer terug bij af zijn omdat hét medicijn niét meer word voorgeschreven voor zover ik weet,ik zou graag willen weten waar ze hét nogwel voorschrijven én wie,hét schijnt dat je hét óók kunt krijgen VIA internet ed,maar dat lijkt mij gevaarlijk om op die manier aan medicijnen te komen of te kopen. Ik zou dus graag horen én willen weten wie deze medicijnen nog wel voorschrijven,zodat ik weer enigszins weer mijn oude leven terug kan krijgen.Wie helpt mij op weg.

4-1-2011
35  jr.

Inname- / gebruiksgemak Inname- / gebruiksgemak
Ik ben jammer genoeg moeten overgaan op oxazepam(benzodiazepine), wat ook wel werkt, maar gewenning bij dit middel is erg groot en al snel heb je hogere doseringen nodig, wat bij rohypnol(flunitrazepam) bij mij altijd op dezelfde dosering bleef, het is een paardemiddel ok, maar ik geloof zelfs dat het nu verboden is(?), mijn huisarts wil het me niet meer geven, en baal hier stevig van want nu zit ik op 3 maal daags 100 mg oxazepam, en soms voel ik me net een zombie,het is kortwerkend met een piek,en flunitrazepam had ik naar mijn idee dit niet,toen ik flunitrazepam had, had ik dat als enige medicijn, nu heb ik dus die oxazepam, temazepam en zo nodig ook nog eens valium, en ik heb het geluk dat ik een zittend beroep heb, want soms voel ik me nu juist alsof ik behoorlijk onder invloed ben, en vind dit niet fijn,ik wou graag mijn flunitrazepam terug, maar als dit een verboden middel is, sja dan kan ik niks doen verder, wet is wet,

16-5-2010
40-50  jr.

Inname- / gebruiksgemak Inname- / gebruiksgemak
Ditmiddel heet flunitrazepam, maar de merknaam is Rohypnol en dat woord zal wel herkend worden. Ik neem 6 mg flunitrazepam om te slapen wat een dosis is waar een paard nog moe van wordt, maar ja ik wil wel graag kunnen slapen. Dit middel in een 1 mg dosis is al sterk genoeg om iemand die geen medicijnen gewend is binnen 20 minuten in slaap te laten vallen zondermeer, dus het is niet aan te raden het is veel te sterk. Ik ben eraan gewend en slaap alleen zonder zombifying effecten. Wakker blijven na inname verzoorzaakt een prettige roes, maar niet doen dus anders kom je er de volgende morgen achter dat je de stofzuiger 'gerepareerd' hebt om maar een voorbeeld te noemen. Groet, Freek.

22-2-2010
70-80  jr.

Inname- / gebruiksgemak Inname- / gebruiksgemak
als je niet meer neemt dan 1mg. slaap je goed in en ben je de volgende dag zo fit als een hoentje. .

1 reactie
«  vorige Pagina 1 van 1 volgende  »

Medicijnen met de meeste ervaringen:

listimage Mirena spiraal (1310) - Anticonceptie - overig
listimage Tramadol (355) - Pijn - morfine-achtigen
listimage Champix (343) - Verslavingsziekten
listimage Citalopram (313) - Depressie - antidepressiva SSRI
listimage Lyrica (293) - Epilepsie
listimage Thyrax Duotab (274) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
listimage Venlafaxine (270) - Depressie - antidepressiva overig
listimage Lipitor (230) - Cholesterol
listimage Seroquel (218) - Psychose / schizofrenie - antipsychotica
listimage Amitriptyline (217) - Depressie - antidepressiva TCA
listimage Amoxicilline (206) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
listimage Amoxicilline / Clavulaanzuur (200) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
listimage Concerta (197) - ADHD - psychostimulantia
listimage Ritalin (183) - ADHD - psychostimulantia