www.mijnmedicijn.nl
Medicatieveiligheid voor jou
             

Persbericht: Nieuwe DNA Rapport Onthult Risico op Obesitas

Mijnmedicijn kondigt met trots de lancering aan van een baanbrekend DNA-rapport dat ingaat op het risico op obesitas op basis van uw unieke genetische code.

Begrijp Obesitas: Kijk Verder dan Levensstijlfactoren

Obesitas is een complexe aandoening die beïnvloed wordt door verschillende factoren. Hoewel levensstijlkeuzes een cruciale rol spelen, dragen uw genen ook aanzienlijk bij aan dit puzzelstukje. Ons nieuwe DNA-rapport gaat verder dan traditionele beoordelingen en biedt een gepersonaliseerde kijk op uw genetische aanleg voor obesitas.

Wat Behelst het Rapport?
Het rapport onderzoekt belangrijke genetische markers die verband houden met het risico op obesitas en werpt licht op factoren zoals:

• Regulatie van de eetlust: Inzicht in hoeuw genen de eetlustcontrole kunnen beïnvloeden.
• Calorieverbruik: Begrip van genetische variaties die het calorieverbruik kunnen beïnvloeden.
• Vorming van vetcellen: Onderzoek naar genen die verband houden met de vorming van vetcellen.
• Opslag van vet in vetcellen: Ontdekking van genetische factoren die de opslag van vet beïnvloeden.

Uw Keuzes Ondersteunen
Kennis is kracht, met dit DNA-rapport krijgt u waardevolle informatie om geïnformeerde beslissingen te nemen over uw levensstijl, dieet en oefenroutines. Door uw genetische aanleg te begrijpen, kunt u uw benadering aanpassen om uw gewicht beter te beheren en mogelijk het risico op obesitas te verminderen.

Verder dan Risicobeoordeling: Ontdek Beschermende Effecten
Naast het blootleggen van potentiële risico's onderzoekt het rapport ook genetische markers die beschermende effecten tegen obesitas kunnen aangeven. We duiken in factoren zoals de invloed van uw genen op de effectiviteit van een mediterraan dieet, en bieden zo een holistisch perspectief op uw genetische relatie met obesitas.

 

We zijn verheugd om dit ultramoderne DNA-rapport te introduceren, waarmee individuen de regie over hun gezondheid kunnen nemen door een gepersonaliseerd inzicht in hun genetische aanleg voor obesitas.”
— Wendela Wessels, apotheker en oprichtster van mijnmedicijn / meamedica

 

Hoe Kunt U Toegang Krijgen tot Dit Rapport?
Het verkrijgen van uw gepersonaliseerde DNA-rapport is een eenvoudig proces. Bezoek onze website om de details van de Obesitas rapportage te verkennen en voeg de rapportage toe aan een DNA test bestelling. 

Bij bestelling voor 15.00 uur wordt de testkit dezelfde dag nog verstuurd. De test maakt gebruik van een swab waarmee snel en pijnloos wangslijmvlies verzameld kan worden volgens een duidelijke en gemakkelijk te volgen handleiding. 
De resultaten worden beschikbaar gesteld in een account en zijn alleen voor de gebruiker toegankelijk, waarbij volledig voldaan wordt aan de strikte AVG / GDPR-regelgeving. 

Uw Genetische Reis Begint Nu
Ga op de reis van zelfontdekking met mijnmedicijn’s DNA-rapport over het risico op obesitas. Door de mysteries die zijn gecodeerd in uw DNA te onthullen, zet u een proactieve stap naar een gezondere en geïnformeerde levensstijl.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, staat ons ondersteuningsteam voor u klaar.

Over mijnmedicijn 
Mijnmedicijn is een toonaangevende aanbieder van gepersonaliseerde gezondheidsoplossingen en is vastbesloten om de manier waarop individuen hun welzijn benaderen, te revolutioneren. Door middel van geavanceerde genetische analyses en innovatieve gezondheidstechnologieën biedt mijnmedicijn gebruikers bruikbare inzichten voor proactief gezondheidsbeheer.

mijnmedicijn is opgericht door apotheker Wendela Wessels en biedt betaalbare en betrouwbare DNA screeningstesten aan. 

In aanvulling op de farmacogenetische test in de Personal Medicine rapportage biedt mijnmedicijn ook een ziekterisicotest (Actionable Diseases), een immuunsysteemrapportage en ook een test voor erfelijke Obesitas aan. De website mijnmedicijn, en zijn internationale versie meamedica, richt zich op de ondersteuning van medicijngebruikers en wil met zowel de DNA tests als de door patiënten gerapporteerde ervaringen over medicatie kennis en begrip van bijwerkingen in relatie tot het lichaam bevorderen.

Bekijk het gehele persbericht hier.

over mijnmedicijn.nl |  privacy |  disclaimer |  links |  sitemap |  contact
© 2024 - Insight Pharma Services BV