Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

Over mijnmedicijn.nl

Algemene informatie over medicijnen bestaat meestal uit de bijsluiter, patiënten informatie folders en folders van de farmaceutische industrie. Deze informatiematerialen zijn toegespitst op de werking en bijwerkingen van een medicijn, maar ondersteunen een patiënt niet of nauwelijks in de gebruiksfase (welke bijwerkingen ervaar ik en hebben anderen dat ook?) en een eventueel keuzeproces voor een ander medicijn.

mijnmedicijn.nl is een onafhankelijke website waarop de patiënt en zijn/haar ervaringen met medicijnen centraal staan. U kunt zelf uw mening geven over uw medicijn(en). Daarnaast kunt u de ervaringen van anderen per medicijn of gegroepeerd per categorie bekijken. Hierdoor bent u in staat om medicijnen in dezelfde categorie snel en overzichtelijk te vergelijken.

Met mijnmedicijn.nl krijgt u een beeld van onder andere de algehele tevredenheid, de effectiviteit en de bijwerkingen van een bepaald middel in een groep medicijnen en kunt u eventueel gesteund worden in de zoektocht naar een (alternatief) medicijn.

mijnmedicijn.nl is een product van Insight Pharma Services BV.

Wilt u ook een plugin met ervaringen met medicijnen van mijnmedicijn.nl op uw eigen website?

Laatste nieuwsbrieven

Hoogtepunten