Medicatieveiligheid voor jou |
Februari: Liefde voor jezelf door je DNA te kennenkortingscode: Valentine2024Vier deze Valentijnsdag niet alleen de liefde die je met anderen deelt, maar omarm ook jezelf en leer je eigen DNA begrijpen. Net zoals we de diepste nuances van het hart van onze partner proberen te ontdekken, geeft het begrip van onze eigen genetische samenstelling ons de kans om geïnformeerde beslissingen te nemen over onze gezondheid en welzijn. Door goed voor ons lichaam te zorgen en onze genetische aanleg mee te nemen in medische afwegingen, kunnen we een liefdevolle relatie met onszelf creëren. Dus geef jezelf deze Valentijnsdag het ultieme teken van liefde: de kennis van je DNA, want ware liefde begint met van jezelf houden.
Liefde voor jezelf = gun jezelf minder bijwerkingenBekijk wat jouw DNA je kan leren:
Eerlijke informatie om gezonder te kunnen leven! Onze apotheker is altijd beschikbaar om je uitleg te geven en bij te staan.
Met de kortingscode Valentine2024 krijg je nu gratis een immuunrapportage of een Obesitas rapportage bij een Personal Medicine of een Actionable Diseases DNA test *
* Kortingscode inwisselbaar op mijnmedicijn.nl bij aankoop van een DNA test Personal Medicine of een DNA test Actionable Diseases. Kortingscode geeft recht op een gratis add-on rapportage, keuze uit Immuunsyteem en Obesitas. Korting wordt direct toegepast wanneer de add-on rapportage aan de winkelwagen wordt toegevoegd. Kortingscode is niet achteraf inwisselbaar. |
over mijnmedicijn.nl | privacy | disclaimer | links | sitemap | contact |