Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

Schildklier Organisatie Nederland (SON)

Schildklier Organisatie Nederland (SON)Schildklieraandoeningen
SON (Schildklier Organisatie Nederland)
SON (Schildklier Organisatie Nederland)

1expert mening(en) geschreven

Thyrax Duotab

schildklier - hypothyroidie (traagwerkend) Effectiviteit: 5

Wat kan SON voor u betekenen?

Wat kan Schildklier Organisatie Nederland voor u betekenen?

Schildklier Organisatie Nederland (SON) is een actieve patiëntenorganisatie die zich inzet voor de belangen van schildklierpatiënten.

Dit doet zij door op verschillende fronten in te zetten zoals bijv. belangenbehartiging, lotgenotencontact, informatieverstrekking, telefonisch advies, maar ook door wetenschappelijk onderzoek te bevorderen.

Alle activiteiten van Schildklier Organisatie Nederland (SON) komen voort uit de wensen van schildklierpatiënten en worden uitgevoerd door enthousiaste en ervaringsdeskundige vrijwilligers.

Direct contact: Wilt u graag eens met iemand doorpraten over uw schildklierproblemen, belt u dan met 0900-8998866 (ma en di 13.00-16.00 en wo 18.30-21.00). Voor algemene vragen en voor aanmeldingen als donateur of vrijwilliger kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer 085-4891236. Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag 8.30-12.30 uur.

Donateur: Zonder donateurs en de vele vrijwilligers kan SON haar werk niet doen. Wilt u ons steunen? U kunt zich als Donateur of Vrijwilliger aanmelden door een email te sturen naar info@schildklier.nl.

02-08-2016