Verbeter uw gezondheid met mijnmedicijn!
Medicatieveiligheid door DNA-tests en ervaringen uit de praktijk.
Bewijs uit de praktijk in de gezondheidszorg
mijnmedicijn.nl is een onafhankelijke website die patiënten en hun ervaringen met medicijnen het belang geeft dat zij verdienen. Recensies van patiënten over hun medische ervaringen vormen de basis van ons platform. De website is geoptimaliseerd voor patiënten en zorgt ervoor dat een patiënt snel en eenvoudig toegang heeft tot waardevolle gegevens uit de praktijk of contact kan opnemen met andere patiënten.
Laatste beoordelingen
In combinatie met citalopram leek dit geweldig te werken voor mijn klachten. Ik heb ADHD en een angststoornis en heb met name last van overprikkeling door werk en andere verantwoordelijkheden. Klachten zijn voor 95% verdwenen.
Vorige week ben ik gestart met mounjaro, na enkele dagen last van nekpijn en constipatie. Inmiddels 2de dosis genomen maar nog steeds last van beide problemen. Herkent iemand dit?
18-03-2026 | Vrouw | 19
estradiol / nomegestrol (1,5/2,5mg)
Anticonceptie / zwangerschapspreventie
estradiol / nomegestrol (1,5/2,5mg)
Anticonceptie / zwangerschapspreventie
Ik ben nu net iets meer dan een jaar de zoely pil aan het gebruiken en heb besloten om te stoppen. Ik gebruik de pil enkel om niet zwanger te worden en heb dus prima tolereerbare menstruatie zonder enige vorm van hormonen. Bij mijn vorige pil en de nuvaring had ik veel lichamelijke klacht in de stopweek: overgeven, diaree, misselijk, spieren in mijn benen die verlamd werde[lees meer...]n waardoor ik echt 4 dagen aan mijn badkamer vloer genageld lag. Uiteindelijk zoely beginnen nemen en quasi nooit deze klachten ervaren, ik was dus zeer tevreden in het begin. Na 3-4 maand begon mijn libido af te nemen, nu 1 jaar in heb ik geen seksueel leven meer. Ik zit al 2 jaar in een vaste relatie en ben zogoed als seksloos, niet iets wat je als 19-jarige op zit te wachten. Daarnaast ben ik in 1 jaar tijd 9 kilo bijgekomen (ik sport elke week minstens 3 keer en eet/drink heel gezond). Hiernaast ben ik ook enorm emotieloos geworden, de enige emotie die ik goed kan voelen is irritatie, wat ook nog eens super vervelend is. Mijn maandstonden blijven maar zijn zeker niet erg of niet met veel bloedverlies. Als laatste kreeg ik last van ENORM pijnlijke acne over mijn hele gezicht. Ik heb altijd wel wat puistjes gehad, maar deze hoeveelheid en vooral pijnlijkheid heb ik noooooit gehad. Ik heb dus besloten om mijn lichaam even rust te gunnen en hopenlijk mijn hormonen wat meer de natuurlijke cyclus te laten volgen.
5 dagen een kuur gehad. 4/5 dagen na de kuur heb ik een allergische reactie gekregen met over mijn hele lijf bulten en erge jeuk. Ook heb ik heel veel last gekregen van steken rond het maagkuiltje. Deze steken trokken door tot de schouders en hielden de hele dag aan.
Heb reeds jaren geleden een val gedaan met ingedeukte wervels tot gevolg,en eigenlijk continu pijn . Bij zelfs lichte huishoudtaken stijgt de pijn heel snel naar bijna onverdraagzaam en moet ik gaan liggen voor een tijdje.
Bij te hevige pijn gebruik ik soms ook contramal 200 return dan is de pijn na max een half uur weer verdraagzaam.
Sinds iets meer dan een jaar stel i[lees meer...]k nu vast dat ik continu gewicht verlies ongeacht wat ik eet, wat maakt dat ik ook sneller uitgeput raak en vermindert zo ook de spiermassa.
Ik weeg momenteel 37 en dat is niet goed maar ik probeer veel te eten en zo verder maar ik wil zeggen ook al heb je geen honger door Concerta eet toch een beetje dat is mijn goude tip
Ik eet heel weinig en ik weeg momenteel 37
Ik ging moeilijk naar het toilet, soms maar 1 x per week. Na een dulcolax zetpil opgestoken te hebben. Ben ik beginnen movicol te gebruiken, 2 x per dag, maar zonder resultaat. Na doktersbezoek, neem ik nu dagelijks 2 zakjes gecombineerd met om de 3 dagen 2 dulcolax pilletjes. In principe is dat voor een maand.Nu heb ik dagelijks tot mijn tevredenheid een of meer vlotte pr[lees meer...]obleemloze stoelgangen.
Aanhoudende hoest nadat ik een half jaar met roken ben gestopt.
Huisarts denkt dat ik met een Foster kuur hiervan af kan komen.
Na drie dagen dus allerlei lichamelijke klachten. Ook zodanig dat ik niet normaal kan functioneren. Ik ga huisarts vragen om hiermee te stoppen
Ik ben 71 en allang uit de overgang. Heb last van onregelmatige hartslag en te hoge hartslag. Ruim 3.5 jaar gebruikt, daarna gestopt. Klachten werden steeds erger daardoor naar de cardioloog. Sterke bloedverdunners gekregen. Zelf onderzoeken gevonden met de deze bijwerking als resultaat m.n. hartklachten, maar staan niet in de bijsluiter. Ik vind dat schandalig! Te weini[lees meer...]g oestrogeen geeft nl. exact die klacht. Met hartproblemen in de familie moet dat bekend zijn zodat de patiënt zelf kan beslissen of men het medicijn gebruikt.
Het is een verschrikkelijk middel, na de 2e pil een metaal achtige smaak die alleen maar erger werd. Voor de rest deed mijn hele lichaam pijn, en was ik zeer vermoeid. Het voelde al griep en verdween niet totdat ik stopte, eigenlijk zou ik nog een week moeten maar dat overleef ik echt niet. Ik raad dit product ook zeker niet aan.
Duidelijke verbetering!
17-03-2026 | Vrouw | 40
amoxicilline / clavulaanzuur (500/125mg)
Infectie (wond)
amoxicilline / clavulaanzuur (500/125mg)
Infectie (wond)
5 dagen gebruikt voor open huidabces, na 1 dag diarree wat met de dag minder erg werd., en daarop volgend hevig vermoeid, komt niets uit mijn handen, hier en daar misselijk zonder braken, abces is per dag minder rood en sterk verkleind. Vermoeidheid de ergste bijwerking.
Sinds gebruik Remsima injectiepen dagelijks zeer vermoeid. Voorheen met Remicade infuus max. 2 dagen. De werking is prima, handig in gebruik maar de vermoeidheid maakt dat ik overweeg weer over te gaan naar Remicade infuus.
Ik heb al vanaf ik geboren ben asthma als kind dagelijks inspuitingen gehad met medrol nu moet ik 3 soms 4 maal per jaar medrol 32 nemen er zijn in het verleden geprobeerd van geen medrol te nemen en andere alternatieve geneesmiddelen te gebruiken durende deze tijd heb ik veel in ziekenhuis gelegen met grote astma klevens bederijgende opstoten dus terug op medrol moeten [lees meer...]over gegaan ik ben altijd onderbehandeling geweest en nog van proffessors in UZ Leuven top mensen als ik deze niet gehad leefde ik niet meer
Dus goede raad last u geen alternatieve geneesmiddelen aansmeren van homeopaat als u zeer ernstige astma hebt heeft gevolgen
Proffessors hebben we voor gestuurd en doen daar nog altijd onderzoek op
Ik dans deze mensen om mij een leefbaar leven te geven
Vreselijk spul, brand als de hel. De ingrediënten opgezocht, één ervan is: Natriumhydroxide, ook bekend als caustische soda of bijtende soda, is een zeer sterke, sterk corrosieve base die op grote schaal wordt gebruikt in de industrie (zeep, papier, textiel) en als krachtige gootsteenontstopper.
Het is een witte vaste stof die zeer goed oplosbaar is in water, waarbij vee[lees meer...]l warmte vrijkomt.
Belangrijke kenmerken en toepassingen:
Sterk bijtend: Natriumhydroxide veroorzaakt ernstige brandwonden bij contact met huid en ogen en is schadelijk bij inslikken.
Dat stop je dus in je vagina, gootsteen ontstopper.
Mensen pas aub op met de Enbrel spuit voor reuma! Ik heb sinds mijn 17e jaar al reuma, geen enkele medicatie werkte(denk hierbij aan prednison/metrothexaat/plaquenil/naproxen etc etc).
Ziekenhuis Enschede kwam met een leuk idee om een biological te gaan gebruiken de Enbrel spuit elke week in mijn bovenbeen te spuiten. Dat hebben we gedaan, raad eens?? REUMAKLACHTEN VRIJ[lees meer...] NA jaren elke dag ontstekingen te hebben. Spuit ongeveer 2 maandjes gebruikt, daarna begonnen de klachten, vermoeidheid, hangende oogleden, mijn glimlach was verdwenen omdat ik geen brede lach meer kon maken, uitval van ledematen, dubbelzien, niet meer kunnen praten, eten, slikproblemen ademhalingsproblemen. Rara een spierziekte (gegeneraliseerde mysthenia gravis). 4 jaar lang niks kunnen doen op de paaz afdeling gelegen omdat ze dachten dat het tussen de oren zat. Uiteindelijk neurologie met spoed omdat ik niet meer kon slikken toen de diagnose gekregen.
Neem aub dit medicijn niet als je reuma hebt de kans dat je een spierziekte of iets krijgt is groot!
3e week nu 0,25 mg ozempic
Voelde me 1e week helemaal van de wereld. Totaal.mezelf niet voelen. Steeds wegzakken depriegevoel..vlak voelen...niet levendig voelen...paniek aanval gehad...boeren zwavellucht...buikpijn...diaree.
2e week veel vermoeidheid er bij...
3e week niets veranderd...
M,n behandelaar gebeld en alles uitgelegd.
Ik voelde me.niet serieus gen[lees meer...]omen over de mentale en fysieke klachten.
Antwoorde terug dat glp1 dit niet kan veroorzaken...de mentale bijwerkingen.
Inmiddels weet ik dst de dopamine word afgeremd in je hypothalamus...door glp1
Met alle gevolgen van dien.
Troep.
Voor diegene die baat bij hebben. Succes er mee
Sinds 2 maanden gebruik ik de zoelypil ivm perimenopauze de eerste maand had ik veel last van misselijk en duizeligheid. De 2e maand buikpijn en krampen en zachte ontlasting ben ook bekend met pds dus waarschijnlijk is die overprikkeld door de zoelypil. Ik ben van het nachtzweten en de stemmingswisselingen af.
op 1 februari begonnen met 2.5 mg. Eerste 2 weken weinig bijwerkingen, met name boeren met 'rotte eieren'smaak
Maar vanaf 17 februari acute diarree. Geen gewone diarree maar echt heftig. Durfde de deur niet meer uit. Meerdere keren per dag te laat bij de wc. Het was nog dunner dan water.
Na 1.5 week contact opgenomen met huisarts en op advies loperamide genomen. Dit was [lees meer...]de oplossing. Geen diarree meer.
Op 1 maart gespoten, 2 dagen later meerdere keren per dag diarree. Loperamide genomen en het was weer over.
Vorige week gespoten, 2 dagen later weer meerdere keren per dag diarree, loperamide genomen maar vandaag was het weer helemaal mis. Weer niet op tijd bij de wc ( terwijl ik thuis was ).
Zijn er meer mensen die zoveel last van acute diarree hebben?
Februari dezelfde switch gemaakt, echter na het uitvoeren van gen/dna onderzoek erachter gekomen dat ik het medicijn niet goed afbreekbaar waardoor de dus is teruggezet van 30 naar 20 en naar 10. Zit nu precies 1 week op 10 mg en heb daarnaast 5 dagen geleden de laatste dosis (0,5mg paroxetine) ingenomen. Mocht je klachten houden laat dan een gen/dna onderzoek uitvoeren. I[lees meer...]k heb er veel aan gehad.
Groetjes
Citalopram hielp mij van mijn angststoornis af te komen, maar wat me pas echt geholpen heeft om ervan af te komen zijn de (luister)boeken van dokter Claire Weekes en de YouTube-filmpjes van Samuel Eddy die mensen met angst op basis van haar werk coacht. Wie ook worstelt met angst, paniek of depressie raad ik beide heel, heel, heel erg aan. Zowel Weekes als Eddy hebben het [lees meer...]ook gehad en weten dus waar ze het over hebben. Heel veel sterkte!
Eerste 4 weken leek het niet te helpen of zelfs erger te worden. Daarna was het alsof er een last van mijn schouders afviel. De volledige werkzaamheid merkte ik pas na een maand of 3. Gaandeweg werd het wel beter. Resultaat is dat ik veel minder irrationale angsten heb, minder snel boos en geirriteerd raak en me over het algemeen rustiger voel. Mijn standaard angst- en str[lees meer...]essniveau was voor gebruik een 7. Nu is dat 4, dus ik kan veel meer hebben.
Bijwerkingen waren vreselijk.
Maar na 5 jaar ostopenie.
Toen wist ik het waar ik het voor gedaan had.
Maar helaas na 2 jaar weer osteoporose
Volg ons op...