Pijn
Vergelijk de ervaringen met medicijnen in de categorie
Finimal C | Als eerste beoordelen |
Stadium | Als eerste beoordelen |
Orudis | Als eerste beoordelen |
Oscorel | Als eerste beoordelen |
Froben | Als eerste beoordelen |
De laatste ervaringen in de categorie: Pijn
Na de inname van 2 capsules kreeg ik last van hartkloppingen. Ook raakte ik extreem vermoeid, waardoor ik 's middags naar bed moest. Ook begon ik wazig te zien. Ik ben direct gestopt, waarna de klachten verdwenen. Ik weet dus niet of het medicijn effectief is.
Ik gebruik dit medicijn niet meer, heb het tijdens een opvlamming gebruikt, maar dat is al lang geleden.
Maakte bij mij niet zoveel uit hoeveel ik er gebruikte.
Na 1 max 2 uur waren bij mij de pillen alweer uitgewerkt.
Vind ik toch wel jammer voor een product dat bijna 5 euro moet kosten.
Het enige middel dat helpt tegen mijn migraine.
Geen bijwerkingen ondervonden van Diclofenac. Na een tijdje kon het de ontsteking niet meer tegenhouden.
ik gebruikt het nu sinds maart elke dag met maag tabletten maar ik heb het gevoel dat ik wel wat kilo's ben aangekomen en de pijn blijf het zelfde helaas werk het niet bij mij met versleten heupen maar omdat ik te jong (35)ben krijg ik nog geen nieuwe heupen helaas
Heb eigenlijk nooit problemen gehad werkt top en de klachten verdwijnen, maar sinds een tijdje krijg ik er pittige bijwerkingen van. Na de iname van de pil kreeg ik na een uur hele vage klachten. Dikke opgezette keel erg hoesten alsof er wat klem zat. Daarna enorm zweten en rode jeukende uitslag over mijn hele lichaam. Ik ga er mee stoppen en opzoek naar een nieuw middel t[lees meer...]egen de pijn want deze bijwerkingen zijn geen pretje.
Via infuus ziekenhuis paracetamol omdat ik van pillen altijd misselijk werd en overgeven.
Ook van infuus misselijk maar niet overgeven, druk op het oor, overvol gevoel in buik, boeren. Dit heb ik elke keer bij toediening.
Je bent er suf van vooral als je 600 mg hebt en je moet er 3 op een dag nemen . Je kan meteen hoge dosis niet auto rijden.
Werkt goed maar er is 1 puntje. De pil is blauw en niet roze. Toen ik zag dat hij niet roze was moest ik huilen.
Ik had enorme keelpijn en wilde hier z.s.m. van af. Artsen raden de keelspray aan. Ik moest bijna overgeven van de spray en kreeg in de nacht ernstige buikkrampen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik pds heb. De verlichting is er wel meteen en na 1 dag was het al vele malen minder.
Ik heb deze voorgeschreven gekregen ivm verergeren van de pijn ivm botvliesontsteking.
Het werkt in zoverre totaal niet tegen de pijn.
Het nadeel is dat ik eigenlijk geheel niet positief reageer op pijnmedicatie. Van paracetamol tot morfine. Ook THC of CBD werkt niet tegen de pijn. Ik blijf pijn houden, en dan gaat het om zenuwpijn.
Mijn verstandskiezen werden operatiwf verwijderd en ik kreeg oploszakjes van 6oomg mee voor de pijn. Als pijnstiller voor de kies werken ze goed, maar wat wordt je er beroerd van. Misselijk, eten staat enorm tegen en maagdarmen zijn van slag. Het ergste zijn de felle steken in mn borst die steeds weer de kop opsteken en niet willen afzakken en dag en nacht in vlagen doorga[lees meer...]an. Ook nu het 1,5 geleden is dat ik het medicijn nam
Ernsige artrose linker knie .
Rechter knie en voeten lichte artrose.
Ik kon bijna niet meer lopen door de pijn in mijn knie(en) aangezien het kraakbeen aan een kant compleet weg is .
Inmiddels een chronische ontsteking in de knie met blijvend vocht in de knie.
Nu naproxen tegen de pijn en om de onsteking tot rust te brengen.
Voorgeschreven 2x daags 500 mg.
Maar ik k[lees meer...]reeg erge nare hoofdpijn en duizelingen en opvliegers dus neem nu 1x daags 500mg Icm omeprazol. ( nee niet meer in de overgang, heb ik al vroeg gehad)
Nog steeds wel stevige hoofdpijn, duizelingen en opvliegers.
Misschien moet je er eerst aan wennen en verdwijnen de bijwerkingen dan.
Ga nog wel even met de dokter overleggen wat het beste is. Misschien overstappen op andere ontstekingsremmer.
Ik heb 2 keer per dag 1 tablet van 7,5 mg Merk Unichem in combinatie met 1 capsule Omeprazol 20 mg.
Werk perfect bij pijnklachten bij mijn Fibromyalgie en slijtage schouders.
was al bekend met deze ontstekingsremmer , ivm slijmbeursontstekig.
toen ik de diagnose spierreuma kreeg, adviseerde de huisarts prednisolon.
heb toen met huisarts overlegd om eerst ETORICOXIB
te proberen.
Heb bijna een jaar 1x d.d. 60 mg ingenomen, met een maagbeschermer en af en toe paracetamol indien nodig.
ben nu na een jaar overgegaan op de halve dosering[lees meer...] = 30 mg .
ben tot nu toe tevreden met deze “alternatieve med”
valt niet veel over te vertellen. ik neem ze omdat ik moet.
Sinds een week overgestapt op palexia 2x100 mg retard.
Mens wat voel ik me beroerd . Helpt echt nog niet tegen de zenuwpijn door stenose L4-5
Moet ik doorzetten en nog afwachten of het alsnog gaat werken.
Heb al heel lang 4 x 2 tramadol gebruikt, pijnarts schreef me dit voor.
Extra pech ivm met revalidatie na bekkenbreuk.
Ga nu achteruit ipv vooruit
Ben normaal al[lees meer...]tijd positief, maar nu weet ik het niet meer
Odilia
Door een rug operatie waarbij me rug is vast gezet met plaatjes .
Veel pijn in de rug en heup en benen.
Medicijnen werken niet.
Werkt snel en supergoed. Dankzij Aleve Feminax kan ik gewoon alles blijven doen
Dit medicijn gebruikt voor kiespijn. Werking is matig duurt lang voor deze ook echt zijn werk doet waardoor ik dus na 1 uur de eerste genomen te hebben een ander erbij nam (geen idee of dit kwaad kan misschien daarom wat last van een onrustige maag en darmen) maar ik neem ze niet meer simpelweg omdat dit medicijn met teveel (potentionele) bijwerkingen kan komen en de werki[lees meer...]ng zeer matig is.
Longaanval/brongospasmen/astma aanval. Tot 2x toe in de ambulance naar zh gebracht. Na de 2e x ging er een belletje af! Ik had aanvangdosis 2x275 genomen voor menstruatie pijn. PAS OP MET ASTMA!
Doet niets aan de pijn
Ik wist vrijwel zeker dat ik een hernia had, maar de vervangende huisarts vertelde mij dat hernia op mijn leeftijd, ik was toen 66, niet meer voorkwam. Ik heb haar toen een beetje bijgepraat m.b.v. de ervaringen van een buurman die zich uiteindelijk in Duitsland heeft laten opereren. Had hij dat niet gedaan dan was een rolstoel voor de rest van zijn leven het vooruitzicht [lees meer...]geweest. Mijn eigen huisarts was gelukkig beter op de hoogte en hij schreef mij lyrica voor, het enige middel dat zou helpen en gelijk had hij! Na de eerste pil kon ik meteen weer normaal lopen. De andere pijnstillers die ik op aanraden van die vervangende huisarts had geslikt, te weten paracetamol en diclofenac, hadden 0,0 effect.
Heb ooit een keer Artrotec voorgeschreven gekregen en dit werkt perfect echter men wil het niet meer voorschrijven ivm kosten echter ik heb gonartrose in beide knieen en ik had nog een paar pillen artrotec liggen waar ik hartstikke zuinig op ben en als ik diclofenac inneem blijf ik de klachten houden, vanochtend 1 artrotec ingenomen en 2 uur later ben ik geheel pijnvrij [lees meer...]en kan ik weer normaal lopen zonder gebruik van krukken. Ik heb nu nog 1 tablet die ik pas ga gebruiken als ik na 2 of 3 weken pijn weer een dagje zonder pijn wil leven.
Categorieën met de meeste ervaringen
Depressie - antidepressiva SSRI (6139) |
Anticonceptie - overig (4407) |