Pijn
Vergelijk de ervaringen met medicijnen in de categorie
Finimal C | Als eerste beoordelen |
Orudis | Als eerste beoordelen |
Oscorel | Als eerste beoordelen |
Froben | Als eerste beoordelen |
Sulindac | Als eerste beoordelen |
De laatste ervaringen in de categorie: Pijn
Aleve naproxen werd aangeraden bij hevige menstruatiekrampen. Tweede dag , grote tussenpozen van 12 uur en bij derde pil reageerde is steeds minder goed. Vrij direct misselijk. Kende deze ervaring al van vroeger dus neem de pil bij voeding in. Ik at het met een banaan en daarna een heel bord spaghetti met rode saus erbij. Heb zeer goed gedronken en regelmatig bewogen. Ell[lees meer...]endig gevoel houdt vrij lang aan. Niet prettig om nog misselijk, vaag te voelen bij menstruatiepijn. Het gevoel duurt minstens een uur of 8. Maagpijn trok na masseren na 2 uur weg. Rugpijn(longen) , hoofdpijn , wazigheid en moeheid blijft lang aanhouden
Medicijn 2 maanden uitgeprobeerd. Laatste weken alleen maar duizelig geweest. Ik stond er 's morgens mee op en ging duizelig naar bed. Als ik dan eenmaal wou gaan slapen kreeg ik last van hartkloppingen of een opgejaagd stress gevoel alsof ik 20 koffies gedronken had. Hierdoor sliep ik enorm slecht. De afweging was dus of rugpijn of bijwerkingen van diclofenac. Reumatoloog[lees meer...] gecontacteerd en die vond dat ik direct moest stoppen met het gebruik van dit medicijn.
Bij inname op de klok binnen een halfuur fikse last van bijwerkingen. Het gevoel van flauwvallen, hartkloppingen, zweten, gejaagd en onrust neemt over. Ik dacht dat dit te maken had met een paniekaanval in eerste instantie. Nadat ik het een kans gaf om het nog eens te gebruiken gebeurde exact hetzelfde. Niks waard. Nooit meer.
Werkte snel en effectief, echter als bijwerking vocht vasthouden, waaardoor ik pijnlijke voetzolen krijg.
Na 2 dagen gestopt. Erg misselijk, en pijn van de operatie viel mij mee. Pcm werkte prima.
(Pcm ernaast gebruikt)
Na 2 dagen gestopt te zijn, erge obstipatie.
Helpt prima voor pijn. Ben de laatste weken onverklaarbaar toegenomen in gewicht. Eigenlijk sinds ik etoricoxib weer gebruik. Ik lees dit nergens als bijwerking. Zou dat een bijwerking kunnen zijn?
Heb m’n enkel gebroken en verging van de pijn, ziekenhuis gebeld en schreven me dit voor. Eerste twee dagen werkte het echt uitstekend had geen pijn meer of ja in ieder geval veel minder. Nu zit ik op de vijfde dag dat ik het gebruik en telkens twee uur na inname begin ik zo last van de maag te krijgen.
Nu hang ik op de bank met een gebroken enkel die niet zeer doet behal[lees meer...]ve als die hangt/krukken loop en heb ik maagkrampen van hier tot Tokio. De maagkrampen doen meer pijn dan m’n enkel in rust. Heel vervelend want hierdoor moet ik ook vaak poepen wat echt als een marteling voelt omdat ik dan op krukken moet lopen.
(facet) atrose in de rug en vaak last van het SI gewricht (met name plat liggen of overeind wille komen. Jarenlang diclofenac gebruikt tot ik Celoxib kreeg. Wat een verademing. Alles lijkt soepeler en met minder pijn te gaan. Tijdelijk stoppen door de nier en leverklachten gaan zonder probleem.
Ik heb een kunstheup. De operatie is niet helemaal geslaagd en met tennissen heb ik nog pijn. Bij hrt gebruik van Aleve intense kan ik met veel minder pijn toch spelen. Erg tevreden over dit medicijn.
Hiermee begonnen, eerste 2 jaar werkte het prima maar na lang gebruik merk je dat het de pijn niet meer opvangt. Nadat ik gestopt was met dit product heb ik geen extreme anussteken meer. (Meer mensen in mn omgeving hierover gehoord.) nu terug naar de Ibuprofen, werkt nu beter zonder heftige bijwerkingen zoals die steken waarvan je tegen het plafond aanspringt.
Doordat ik zwaar ME heb en fibromyalgie heb ik altijd de spieren gespannen, overbelaste pezen en spieren waardoor ik veel pijn heb. Om de dag wat door te komen krijg ik 2 x daags 10 mg morfine, 1 x daags 100 mg diclofenac en als de pijn nog te heftig is, vul ik aan met 2 paracetamol. Dankzij de diclofenac kan ik leven zonder al te veel pijn
Ik neem dagelijks in het totaal 500 a 600 mg , wat volgens de pijn arts het maximum is.
Soms heb ik hevige pijn aan mijn voet , ontstekingen door breuken en soms heb ik vanuit mijn onderrug ( waar een arthrodèse gebeurd is L4L5 ) sciatiek ( nl uitlopende pijn in het achterbeen.
Soms helpt de Palexia perfect en soms helemaal niets.
Wat kan ik proberen op de momenten w[lees meer...]aar Palexia niet helpt en verga van de pijn.
Ik ben allergisch aan aspirine.
Werkt heel goed bij menstruatie pijn; heftige rugpijn, buikpijn, pijn in bovenbenen. Ik kreeg altijd wel last van mijn maag maar dat heb ik opgelost door aan de dokter een maagbeschermee te vragen. Probleem opgelost
werkt totaal niet. wel heftige bijwerkingen. tramadol werkt ook niet. oxazepam is het enige dat werkt en zonder bijwerkingen bij mij maar dat wil de huisarts niet (meer) voorschrijven ivm verslavend effect.
Hoge koorts bij bacteriële infectie
Vanwege hersenschudding 3x per dag 50mg. Vanaf tweede pil hevige bankkrampen en hoofdpijn. In de nacht last van maagzuur (ondanks maagbeschermers) en rare dromen.
Volgende dag erg warrig, duizelig en aanhoudende kramp op darm en maag.
Ik moet het nemen om de ontsteking in de hersenen te remmen maar het is troep. Blij als ik ervan af ben.
Werkt echt geweldig tegen de pijn, maar ik heb veel last van de bijwerkingen
Ik ben geopereerd Lumbale stenose Ik ben bang dat dit product dik maakt? Heeft iemand ervaringen mee? Momenteel veel in bed liggen na operatie voor rug te sparen
Altijd zeer heftige menstruatiepijn waar niks tegen helpt. Dit nu via de gynaecoloog om te proberen. Het haalt wel een klein beetje het randje eraf voor een paar uur. Na 2 uur begint de pijn erger te worden en na ongeveer 6 uur is de werking volledig verdwenen. Toen heb ik een tweede genomen. Alleen het randje gaat eraf, ik heb helaas alsnog de hele dag pijn gehad.
Geen effect bij stenose lumbaal .merk werkelijk niets
advies: slik maar paracetamol bij pijn. Vaak krijg je die in ziekenhuis al voor de operatie om een spiegel op te bouwen. werkt best goed. Alleen na korte tijd gebruiken krijg ik spontane bloed neus sowieso aan begin en einde van de dag en vaak ook tussen door.
Gebruik daarom zo minimaal mogelijk
Het middel help maar iets. Er blijft veel pijn over in schouders, nek en knieën.
Ontstoken pezen, klacht werd erger
bij de drinkbare poedervorm branderig gevoel op mijn tong.
Ik slik sinds 2015 Arcoxia 90 mg, 1 x pd vanwege de Ziekte van Bechtrew. Het helpt goed tegen de pijn en ontstekingen. Nu na 7 jaar is mijn nierfunctie binnen een half jaar ineens slechter geworden. Ik viel zonder reden 7 kilo af, geen eetlust, hoofdpijn en echt zo verschrikkelijk moe. Ik moest direct stoppen, nou dat heb ik geweten... een paar dgn verder en ik kan niet[lees meer...] meer op of om van de pijn.Ik krijg eind deze week een nieuw biologisch medicijn, dit kon niet eerder ivm bloedonderzoek voor het medicijn. Vanmorgen toch weer de arts gebeld en voor nu om de tijd te overbruggen toch weer Arcoxia gekregen maar nu 60 mg. Laat dus regelmatig je bloed onderzoeken, mijn arts doet dit gelukkig 2 x pj en houdt het heel goed in de gaten. Eind deze week weer stoppen en hopen dat het nieuwe medicijn snel aanslaat en dat mijn nieren weer bijtrekken.
Ik gebruik de tabletten al 2-3 jaar, mijn menstruatiepijn is ondraaglijk. Zo erg dat ik in bed moet liggen en de pijn weg moet puffen omdat ik anders flauw val. Met moeite altijd een klein beetje eten erin gooien (omdat je anders last van de maag kan krijgen) en 2 aleve feminax. Vaak is dan binnen een uur de ergste pijn weg, het is wel eens voorgekomen dat zelfs na de 2 ta[lees meer...]bletten ik nog steeds dezelfde pijn had maar dat komt door mijn veel ste hoge aanmaak van prostaglandine.
Vaak na 8 uur nog 1 tablet in combinatie met paracetamol (paracetamol versterkt de werking van andere medicatie) en dan kom ik de dag/nacht wel door!
ZONDER ARCOXIA ZOU IK GEEN LEVEN HEBBEN GELUKKIG NIET TE VEEL BIJWERKINGEN BIJ MIJ
Categorieën met de meeste ervaringen
Depressie - antidepressiva SSRI (5947) |
Anticonceptie - overig (4337) |