Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

categorie

Depressie - antidepressiva overig

Vergelijk de ervaringen met medicijnen in de categorie

De laatste ervaringen in de categorie: Depressie - antidepressiva overig

Efexor

10-09-2025 | Man | 72

Bijwerkingen

wazig in het hoofd wazig zien chronische vermoeidheid

Ik gebruik nu bijna een jaar venlafaxine, maar wil minderen en uiteindelijk stoppen. ben nu een week met 37.5 mg geminderd. Merk er wel iets van maar kan get goed handelen. Ik twijfel over taperingstrips.

08-09-2025 | Vrouw | 39

Bijwerkingen

koud nachtelijk zweten zweten spierpijn duizeligheid hartkloppingen griepachtige symptomen

Sinds een week,voorledig over gegaan naar dit medicijn. 2x1 per dag (37.5 mg) Wist vd bijwerkingen die je kon krijgen,maar vindt het behoorlijk heftig,vooral het misselijk zijn. Het beste is om toe te geven,aan wat je nodig bent.Slapen, rusten, eten waar je wel zin in hebt ect. Je kan pas met een paar weken,zeggen of het werk of niet.

16-08-2025 | Man | 35

versuft

KAN IEMAND MIJ HELPEN. Ik neem al 5 maanden mirtizapine. Voor de slaap 3,75 maar ben echt helemaal gesloopt. Versuftheid is zo erg dat je bed niet uit kan komen. Dan ben je om 06:00 wakker voor je er uit komt is het 09:30 om je zo versuft bent kan het vergelijken met een zware kater. Word wel 3a4x wakker in de nacht totaal denk ik 5a6 uur slaap sinds 2 weken heb ik het af [lees meer...]gebouwd naar 3,00 maar is echt een hell word wel 6x wakker in de nacht en totaal 4uur slaan en zo versuft is verschrikkelijk. Zoals ik lees zijn er veel mensen die met het zelfde probleem zitten. Kan dit niet in de aandacht gebracht worden door de media. Dat er een oplossing komt kan er niet meer door werken. Voorheen heel me leven gewerkt en nooit medicatie gehad wegens scheiding en kids in het spel ging me slaap weg. Is allemaal bekoeld maar wil gewoon de oude worden. Hoe kom ik het van af en komt me slaap weer terug. Vind dat huisarts of ziekenhuis hier meer aandacht in moet steken. Moet toch een oplossing zien wie kan me helpen. Zeggen is niet verslavend. Is het wel degelijk zonder slaap ik niet. Zat er aan te denken om me aan te melden voor een afkick kliniek voor slapenloosheid. Maar daar kom je niet voor in aanmerking om mirtazapine niet verslavend is. Het wed systeem zit krom in elkaar. Kom er niet vanaf iemand ervaring mee wie kan helpen ben ten einde raad.

14-08-2025 | Vrouw | 57

Bijwerkingen

veranderde stoelgang concentratieproblemen vermoeidheid metaalachtige smaak hartkloppingen snel zweten

2 jaar na het overlijden van mijn echtgenoot in een totale depressie gevallen. Had in niets geen zin meer , wou ook niemand niet zien of horen, zelfs de dagelijkse bezigheden waren moeilijk. Had ook last van een combinatie van spanningshoofdpijn en migraine waarop de neuroloog mij efexor voorschreef, 75mg . De hoofdpijn is er gelukkig snel mee verdwenen maar mijn andere p[lees meer...]roblemen niet. Ondertussen de dosis steeds verhoogd, neem nu 225mg maar mijn probleem raakt niet opgelost. Soms dagen dat ik denk, eindelijk de medicatie doet zijn werk en dan profiteer ik er van om zoveel mogelijk te doen, maar helaas na een aantal dagen komt opnieuw de terugval en kunnen we opnieuw beginnen. Heb het daar enorm lastig mee dat er geen betering is als is het maar lichtjes maar dat het steeds op en af gaat. Ondertussen neem ik deze medicatie al 6 maanden en ga ook wekelijks bij de psycholoog. Iedereen denkt dat ik genezen ben omdat ik steeds lach en vrolijk ben als ik buitenkom, maar hoe ik mij echt voel kan ik enkel delen met mijn huisarts en psycholoog.

14-08-2025 | Vrouw | 64
Niet in de lijst

verlies van eetlust misselijkheid

Ik ben al bijna 1 jaar heel langzaam aan t afbouwen van 3.75 mg gedurende 10 jaar genomen . Zit nu op 0.45 mg en heb enorme onttrekkingsverschijnselen. Misselijk geen eetlust brandende ogen enz. Ik begin er aan te denken om terug te gaan gebruiken maar dan krijg ik weer overal pijn in rug en gaat mijn cholesterol weer omhoog en mijn gewicht. Daar ik nu totaal geen eetlus[lees meer...]t heb ben ik enorm afgevallen. Tis kiezen tussen de pest en cholera.......

13-08-2025 | Vrouw | 47
Niet in de lijst

levendige dromen gewichtstoename

Ik slik nu 1,5 jaar mirtazipine en heb al 2 x geprobeerd om af te bouwen. 2x mislukt omdat slapeloosheid terug kwam. Ik slik 3,5 mg. Nu sinds 3 dagen weer begonnen met afbouw via taperingstrip regenboogapotheek en wordt midden in de nacht wakker en kan niet meer in slaap komen. Ik wil heel graag van de medicatie af maar wordt wel wen beetje wanhopig als het afbouwen zo zwa[lees meer...]ar is met direct last van klachten slapeloosheid. Als ik dit van te voren had geweten was ik er niet aan begonnen.

Trazodon

30-07-2025 | Man | 37
trazodon

zombie gevoel

ik heb deze medicatie een tijdje genomen omdat ik niet doorsliep. ik was daar zeer goed mee . ik heb het een jaar geleden afgebouwd. en dat ging zeer goed . ik nam ook maar 1/4de of soms een half voor het slapen. maar nu een jaar later en ik heb 2 weken verlof ben ik slecht beginnen slapen . toen ik aan het werken was sliep ik goed . maar nu in mijn verlof terug slec[lees meer...]ht. ik ben terug begonnen en na de 2e nacht werd ik zeer groggy wakker . echt zombie modus. vond het echt niet ok . de nacht erna niet genomen waardoor ik gewoon niet inslaap viel. nu nacht 2 weer zonder en ik geraak weer niet in een diepe slaap. oppervlakkige slaap wel maar niet in REM.

23-07-2025 | Vrouw | 69
Aortaklep aandoening

algemene malaise

Ik gebruik al jaren cymbalte. Wat herl goed gaat., is niet meer te verkrijgen zegt de apotheek., vandaar nu duloxitne, heb ik al eerder gehad waar ik niet zo goed van werd, vandaar cymbalta. Heb allerlei bijwerkingen, waar je niet blij van wordt . Nu de dokter bellen leef gewoon buiten mijzelf. Dit is niet fijn .

15-07-2025 | Vrouw | 24
Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Bijwerkingen

ontwenningsverschijnselen emotionele afvlakking duizeligheid vergeetachtigheid gewichtstoename vermoeidheid

Ik ben in 2023 begonnen met venlafaxine, Ik had continu last van onrust in mijn lichaam wat kwam door mijn ptss. Mijn dagelijks leven was meer overleven ivm paniekaanvallen, Alertheid, Slecht slapen etz. Ik heb na emdr besloten om hulp te zoeken met een medicatie. Vergis je niet ik had bijna alles geprobeerd: Voeding, sporten heel belangrijk en ademhalingsoefeningen en nog[lees meer...] veel meer. Mijn dokter schreef venlafaxine voor en was akkoord. De begin symptomen had ik allemaal: droge mond, zweten, Licht in het hoofd, slaapproblemen, darm maag klachten. Maar na iets langer dan een week verdween dit, wat mijn dokter zei ‘ even door de zure appel heen bijten Uiteindelijk opgebouwd naar 75mg wat alles voor mij deed wat nodig was. Ik kon normaal denken en had alle emoties maar minder intens. Alle bovengenoemde symptomen verdwenen en had rust en kon weer gaan leven ivm overleven. Enige nadeel op die hoeveelheid mg Mg: gewichtstoename Nu het ergste waar je echt mee moet oppassen: afbouwen. Het traject begon zwaar moeizaam, mijn dokter had een te snel schema gemaakt waardoor ik heftige koorts en buikpijn kreeg met een slaapstoornis. Na iets mg bij te nemen verdween deze klachten binnen een aantal uur. Ik kan er erg gevoelig voor zijn misschien maar heb er een jaar! over gedaan om af te bouwen naar 37,5 mg met dat ik normaal kon werken en geen heftige ontwenningsverschijnselen had. Letterlijk stapjes van 2,5 mg per week eraf. Deze medicatie doet wonderen als je echt alles hebt geprobeerd, maar wees alert dat de symptomen wel echt pittig zijn! Luister daarom altijd naar je lichaam en niet altijd naar je dokter. Verzin je eigen schema wat goed voor je werkt en wees bewust dat het lang kan duren… Ik ben inmiddels veranderd van medicatie omdat de bijwerkingen van afbouwen te heftig waren en mijn klachten op de helft terugkwamen.

12-07-2025 | Man | 62

versuft

Door een depressie slaap ik al een jaar gemiddeld 4 uur per nacht. Vaak korter. Standaard rond 3:00 uur wakker. Een depressie is vooral een denkziekte en de donkere, desolate ,eenzame nachten zijn dan een uitstekende plek om dat te doen. Tegen de ochtend ben ik amper in staat mezelf onder ogen te komen. Laat staan het dragen van de vaak onmenselijke emotionele pijn. Niet o[lees meer...]f weinig slaap houdt de depressie in stand en de depressie zorgt dat je amper kan slapen. Een lastig te doorbreken vicieuze cirkel. Via een vriendin kreeg ik een halve tablet Mirtazapine. Dus 7,5 mg. Ik sliep na inname 10 uur aan één stuk. Ongelofelijk. Ik gebruik het nu ruim een week. Niet erg representatief besef ik me. Slapen doe ik nu gemiddeld 7 uur per nacht. Het levert wel veel dromen op, die niet altijd even gezellig zijn en sufheid in de ochtend. Maar ik ben minder labiel. Uiteindelijk is het natuurlijk geen oplossing en weet ik nu niet wat het betekent als ik stop of afbouw. Wat overigens nog lastig is zonder tappering strips. Het medicijn is zeker niet voor iedereen omdat we allemaal anders op pillen reageren. Voor nu is het behulpzaam gebleken. Ik wens iedereen op deze site veel sterkte. Mezelf incluis.

10-07-2025 | Man | 56

depersonalisatie

Wegens depressie (zwaar) en veel stress, vandaag wederom aan de venlafaxine. Dit op advies huisarts, en over 2 weken wederom afspraak om te evalueren.

10-07-2025 | Man | 56
Depressiviteit

depersonalisatie

Ik heb dit medicijn vanwege extreme depressie een aantal maanden gebruikt. Het hielp enigszins tegen de depressie maar daar kwamen andere klachten uit voort. Zoals intens gevoel van depersonalisatie. Alsof ik mezelf niet meer was maar op een afstand mezelf zag. Heel eng eigenlijk. Daarom ook sinds enige tijd weer gestopt(rustig afgebouwd). De depressie was wel gezakt naar [lees meer...]een verdragelijk niveau. Lees: ik loop niet meer te huilen zonder duidelijke aanleiding.

07-07-2025 | Vrouw | 25

gewichtstoename versuft

Ik slikte mirtazapine om in slaap te komen. Dit hielp. Je moet er even ''inkomen''; de eerste weken voel je je enorm suf en kon ik amper wakker worden. Echter kwam ik, na jaren op hetzelfde gewicht te zijn, snel 6 kilo aan. De hele dag door had ik honger, ook al had ik net gegeten. Ik ben er derhalve mee gestopt en die kilo's ook weer kwijtgeraakt zonder actief bezig te z[lees meer...]ijn met afvallen. Nu slik ik heel soms nog een halve mirtazapine, als ik echt niet kan slapen. Dan word ik ontzettend suf wakker, alsof ik heel brak ben en ben overreden door een vrachtwagen. Ik ga nu lorazepam slikken.

Sint Janskruid

05-07-2025 | Vrouw | 43
hypericum
Depressie
Begonnen met 230mg (1 capsule), dat werkt goed! Geprobeerd te verdubbelen naar 2 capsules, 460mg, maar ik wordt van deze dosis boos en geagiteerd.

27-06-2025 | Man | 39

Bijwerkingen

constipatie nek doet pijn rugpijn spanningshoofdpijn moeite met plassen ongerustheid

Sinds 2012 neem ik duloxetine. Aanvankelijk was er sprake van een depressie. Ik nam steeds 60 mg. Verschillende pogingen om af te bouwen naar 30 mg zijn mislukt. Anderhalf jaar gelegen is de dosis verhoogd naar 90 mg. Een half jaar geleden ben ik beginnen afbouwen. Nu neem ik bijna twee maanden 30 mg. Het afbouwen dient geleidelijk te gebeuren en start je beter niet in de [lees meer...]herfst. Niet kunnen huilen is iets wat ik ook ervaar. Ook is er impact op het seksleven. Door spierpijnen heb ik minder zin in seks.

27-06-2025 | Vrouw | 53

Bijwerkingen

duizeligheid kan niet tegen de hitte altijd warm zweten verhoogde hoeveelheid zweten gewichtstoename

Ik kreeg Venlafaxine voorgeschreven, omdat ik een zeer ernstige depressie had. Mijn depressie ging over en ik heb dit middel een jaar of 5 geslikt. Opbouwen was niet prettig. Dit middel 1 dag vergeten was verschrikkelijk. Het begint met lichte duizeligheid, die in de loop van de dag erger wordt. Op een gegeven moment kun je alleen nog maar liggen. Verschrikkelijke br[lees meer...]ainzapps en het is net of er stroom op je hersenen staat. Helaas was dit de slechte voorbode wat afbouwen betreft. Ik had al wat langzamer afgebouwd dan dat de arts voorstelde. Ik had capsules met 3 pillen erin. Die bevatten dus 50 mg Venlafaxine en had ik gehalveerd, dus 25 mg per helft. Dit had ik langzaam afgebouwd naar 25 mg. Van 25 mg naar 0 was niet te doen. Ik kon alleen nog maar in 1 houding op bed liggen, van bewegen werd ik zeer duizelig en misselijk. Kon niet eens mijn hoofd optillen om wat te drinken. Naar de wc gaan was vrijer onmogelijk, viel letterlijk om. Dit was na 3 dagen nog niet eens een beetje minder geworden en ik had de neiging om uit het raam te springen, wat ook niet mogelijk was 😉 Ik heb mijn halve pil van 25 mg geslikt en toen waren de klachten snel over. Ik ben me gaan inlezen en ven hyperbool gaan afbouwen door de korreltjes in de capsule te tellen (ik had om een merk gevraagd die korreltjes bevat). Ik bouwde 10% per 5 weken af. Dit heeft ruim 2,5 jaar geduurd, maar ik heb op deze wijze zonder problemen afgebouwd. Sinds januari 2024 ben ik klaar en ik heb nergens last van. Ik voel me eigenlijk een stuk beter, want ik heb het nu niet meer de hele dag warm, ik transpireer bijna niet meer en ben ook veel minder duizelig. Toen volledig afbouwen niet lukte, zei de arts dat ik dit middel waarschijnlijk heel mijn leven nodig heb. Dat is bij mij dus niet waar, aangezien ik me door de ontrekkingsverschijnselen zo slecht heb gevoeld. In het verleden ben ik vaker depressief geweest en slechte periodes horen bij mij, maar ik heb tegen mijn arts gezegd dat ik nooit meer van mijn leven Venlafaxine wil!

27-06-2025 | Vrouw | 73

Bijwerkingen

darm/maag van streek rugspierpijn eetbuien lang slapen gewichtstoename diarree

Bij de start slaap je alleen maar. Geest is rustig. Teveel bijwerkingen waar je niet vrolijk van wordt. Na afbouw gestopt. Nee dit nooit meer.

Deanxit

16-06-2025 | Vrouw | 38
flupentixol/melitracen
Depressie
Sedert 5 weken werd deanxit toegevoegd aan de 100 mg sertraline en de 10 mg olanzapine. Dit werkte eerst goed tegen de angst en na 4 weken ook tegen de depressie. Ook ervaar ik nu minder spierpijnen , minder traagheid, alerter en socialer. De vermoeidheid blijft echter nog aanwezig. Dit middel blijkt dus wel een positieve werking te hebben. Reeds vele ADD geprobeerd en d[lees meer...]it middel geeft echt betering.

Trazodon

12-06-2025 | Vrouw | 18
trazodon

Bijwerkingen

psychische klachten na afbouw

Gebruikt door mijn dochter van 17 voor depressie die al 2 jaar aansleepte. Het middel heeft goed gewerkt. Na enkele weken verdwenen haar klachten. Tijdens de opstart fase wel last van duizeligheid maar dit werd grotendeels verholpen door het middel vlak voor het slapengaan te nemen. Na een jaar terug afgebouwd op doktersadvies. De afbouw leek fysisch goed te gaan zonder[lees meer...] klachten. Echter na een 6tal weken gestopt te zijn, kreeg mijn dochter erge last van stemmingswisselingen, lichte angsten, negatieve gevoelens, enorme prikkelbaarheid.. Gelukkig konden wij hier goed over praten. Zij heeft besloten hier zelf op eigen kracht doorheen te willen komen, mits enkele goede gesprekken en het nodige begrip van haar gezinsleden. Na een 3tal weken is haar dat ook gelukt en werd ze rustiger. Ze is ondertussen pillenvrij, niet meer depressief en stabiel. Al bij al dus wel heel tevreden over dit middel omdat het mijn dochter uit een heel donkere periode heeft geloodst

11-06-2025 | Vrouw | 41

Bijwerkingen

koud nachtelijk zweten droge mond

Weer veel energie Rustig geen angst meer. En veel positieve energie

08-06-2025 | Man | 42
Angststoornis

eetbuien oedeem enkels

Gebruikt voor angst en tinnitus. Geen effect op tinnitus. Wat wel verbeterd bij mij met klassieke ssri's. Qua angst wel afname maar matig. Eetbuien niet te houden bij 7,5 mg. Was iets beter bij ophogen naar 15 mg. Slapen was met 7,5 mg fantastisch! met 15mg weer wat minder. Helaas met 15mg weer gezwollen enkels. Overigens geen seksuele bijwerkingen. Maar al met al te weini[lees meer...]g effect en teveel gedoe dus gestopt. Bij de eerste inname al beter slapen. Vandaar dat het ook als een soort slaappil gebruikt kan worden.

07-06-2025 | Vrouw | 28
Angststoornis

gewichtstoename

Mirtazapine heeft mij echt heel erg geholpen. Ik had zeer ernstige angstklachten, matige depressie en voor het eerst in mijn leven paniekaanvallen. Ik was totaal ontregeld en kon door angst niet meer slapen (Max 3 uur per nacht). Ik stond de hele dag aan en kon niet meer ontspannen. Dat was een hel. Ik ben begonnen met 15 gram Mirtazapine (en 100mg qutiapine) voor het slap[lees meer...]engaan. Ik begon vrijwel meteen beter en rustiger te slapen. Overdag nog wel last van angsten. In overleg met de psychiater ben ik overgegaan naar 30 mg. De eerste 2 weken waren een hel. Ik had enorme versterkte angsten en dagelijks veel paniekaanvallen. Maar daar moet je doorheen! Na 2 weken 30 mg voelde ik me echt goed! Mijn angsten waren van 100 naar 20 afgenomen. Soms heb ik nog steeds angsten maar deze zijn veel milder. Ik pieker veel minder en heb weer zin in leuke dingen, werken en gewoon het leven. Mirtazapine heeft me enorm geholpen. Enkel gewichtstoename is erg jammer. Ik ben “maar” 2 kg bijgekomen in 2 maanden tijd, terwijl ik altijd een streng dieet volg en een topsporter ben. Als je normale dagelijkse kalorien eet, en je beweegt er weinig bij, dan kom je makkelijk 10 tot 20 kilo aan binnen een paar maanden. Je moet het ervoor over hebben.

06-06-2025 | Vrouw | 57
Depressie
Heb het nod niet genomen omdat ik eerst de ervaring van wil weten

27-05-2025 | Vrouw | 33
Angsten, gegeneraliseerde angststoornis, ADD

19-05-2025 | Man | 27

vaag meer dromen

Ik ben aan het overstappen van 40mg Citalopram naar 30mg Duloxetine. Het plan is om in 2 weken volledig over te zijn. In week 1 het gebruik van Citalopram halveren naar 20mg en 15mg Duloxetine en in week 2 stoppen met Citalopram en 30mg Duloxetine. Als iemand bang is voor bijwerkingen ben ik het wel. Maar ik zit nu op dag 5 en ik ben super blij tot nu toe. Er zijn echt[lees meer...] nauwelijks bijwerkingen. Laat je echt niet bang maken door de "zombie" verhalen van anderen. Mensen laten meestal alleen hun mening achter als het negatief is. Daarom schrijf ik voor de verandering mijn positieve ervaring hier om anderen te helpen die net als mij bang zijn om te beginnen aan dit middel.

13-05-2025 | Vrouw | 36
Gewrichtspijn

Bijwerkingen

vermoeidheid droge mond hoofdpijn duizeligheid misselijkheid

Gestart met duloxetine ivm chronische knieklachten en daaruit voortvloeiend stemmingsproblemen. Dit middel werkte echt vreselijk voor mij. Ik sliep ineens ongeveer 20uur per dag en voelde me dan alsnog moe. Ik kon snachts elke tien minuten wakker worden. Dan viel ik weer in slaap en werd ik vervolgens totaal random na tien minuten weer wakker. Enzovoorts. Volgens mijn s[lees meer...]martwatch had ik sinds het gebruik van dit middel plots geen remslaap meer, terwijl ik normaal een goede en stabiele slaper ben. Had los van deze extreme slaperigheid last van hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en wazig zien. Na een week in overleg met de huisarts gestopt. Een week rust ingelast en toen overgestapt op een ander middel, nortriptyline. Daar reageer ik gelukkig goed op.

Sint Janskruid

11-05-2025 | Vrouw | 63
hypericum
Depressie
Sint janskruid werkt heel goed. Die van Etos is prima. Voel me opgewekter, minder piekeren. Geen bijwerkingen. NB heeft invloed op werking van sommige andere medicijnen bv de pil.

07-05-2025 | Vrouw | 44

vermoeidheid

Wil iemand mij meer vertellen over de vermoeidheid omtrent dit medicijn? Ik slik 1 week 7,5 mg voor slapen gaan maar ben overdag ellendig moe

Efexor

05-05-2025 | Man | 31

Bijwerkingen

meer dromen levendige dromen Nacht zweet

Op aanraden van psycholoog een lichte dosis antidepressiva aangevraagd bij de huisarts. Ik had last van angst en paniekaanvallen en heel veel doem denken en “wat als” blijven doordrammen. De opstart was 1 week op 37,5g dosis. De bijwerkingen op zich wel mee, eerst een beetje toenemen van de symptomen en onrustig gevoel maar dat ging waar weg rond dag 6. Op dag 8 mocht ik o[lees meer...]mschakelen naar 75mg per dag en dat was even wennen, met veel nachtzweet en intense dromen, veel angst en onrust. Pas na week 3 begon ik merkbaar verbetering te voelen en vanaf week 4 voelde ik me eindelijk normaal! Terug energie, heerlijk slapen en een gezonde kijk op het leven. Af en toe nachtzweet en intense dromen maar die neem ik er heel graag bij. Ik heb ADHD en heb het gevoel dat ik daar ook verbetering in merk (beter omgaan met prikkels en rustiger doorheen de dag). Aan iedereen die opstart: blijf volhouden!

24-04-2025 | Man | 48

Bijwerkingen

rusteloze benen vermoeidheid rugpijn eetbuien

Mirtazapine gekregen in eerste instantie als antidepressiva 15mg. Dit omdat deze tov andere minder seksuele belemmeringen hebben. Lees erectieproblemen o.a. Dikmaker is het wel in deze hoeveelheid. Plus 10kg door enorme vreetzucht vooral voor slapen. Na stoppen enorme slaapproblemen gekregen en later opnieuw begonnen met 3.75mg na enorme burnout. Direct terug slapen.[lees meer...] Enkel smorgens nog moe en kan best suf zijn. Bij halve ..(dus 7.5mg )omdat ze lastig te snijden zijn, direct enorme rusteloze benen en dus slecht inslapen. Verder is rugpijn een andere bijwerking. Lexapro gaf meer bijwerkingen en verdoofde mij teveel. Alle ad komen met bijwerkingen. Dus haat liefde verhouding met ad. Ben gediagnosticeerd met ADHD en schijnt ook mirtazapine te helpen.

Categorieën met de meeste ervaringen

Depressie - antidepressiva SSRI (6742)
Anticonceptie - overig (4655)
Cholesterol (3416)
Depressie - antidepressiva overig (3249)
Epilepsie (3055)
Psychose / schizofrenie - antipsychotica (3006)
ADHD - psychostimulantia (2681)
Pijn - morfine-achtigen (2578)
Verslavingsziekten (2423)
Pijn (2332)
Diabetes (suikerziekte) - orale middelen (2066)
Bloeddruk - betablokkers (1990)
Maagzuur - protonpompremmers (1826)
Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend) (1704)
Anticonceptie - eenfase (1686)
Angststoornissen (1646)
Bloed / stolling - thrombose (bloedstolsels) (1522)
Antibiotica - urineweginfectie (1392)
Depressie - antidepressiva TCA (1320)
Allergie (1246)

disclaimer  De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.