Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

ziekte

Condyloma


Bestaat uit:
Condyloma
Genitale wratten (63)  

Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor Condyloma

Naam Aantal ervaringen Effectiviteit Algehele tevredenheid
Condyline 52 4,25
3,84615384615385
Aldara 14 4
3,64285714285714
Wartec 7 4
4
Podofylline 1 3
3
Fusidinezuur 1 1
1

De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: Condyloma

4

Condyline

02-06-2024 | Man | 45
podofyllotoxine
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen

Bijwerkingen

gevoeligheid gebied van rode huid

Na de eerste dag 2x aanstippen werdt de wrat onder mijn eikel helemaal wit. Op dag 2 2x aangestipt en werdt de wrat erg gevoelig en op sommige momenten pijnlijk. Dag 3 was de wrat heel gevoelig en leek of die aan de zijkanten los kwam van de huid. Door de pijn maar 1x aangestipt deze dag. Dag 4 werdt ik in de ochtend wakker en was de wrat grotendeels los gelaten en zat[lees meer...]en er nog rest randjes. Deze gingen na het douchen er ook makkelijk af. Dag 5 Nu zit er alleen nog maar een klein wondje wat erg gevoelig is. Hoop dat dit snel geneest en de wrat weg blijft. Bij mij was het een redelijk grote wrat van ongeveer 0.5cm dus heb geen vaseline op de gezonde huis gedaan omdat door de grote en dikte van de wrat ik het makkelijk kon aanstippen. Bij kleinere wratten zou ik dat wel doen want is wel erg agressief spul.
4

Condyline

31-05-2021 | Vrouw | 19
podofyllotoxine
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Meest verschrikkelijke wat ik ooit heb gedaan. Eerste dag met de applicator maar voor mijn gevoel deed dat niks. Dan maar een kwastje gebruiken en over alle wratjes (aangezien ik er enorm veel had, bedankt ex!) ik ben op mijn 2e rustdag. Ik kan niet zitten, lopen, fietsen en slapen. Zoveel pijn dat ik misselijk wordt en bijna moet overgeven. Maar goed, ik zie dat het ook e[lees meer...]norm is door gedringt door mijn gezonde huid, dus meteen van plan om sudocreme te smeren! Doe aub voorzichtig want zelfs het opstaan uit me bed is niet te doen! Kwa verandering zie ik een klein beetje ze zijn nog enorm wit en heb er wel een stuk of 20 wat nu een dikke platte hoopje is
4

Condyline

29-04-2021 | Man | 21
podofyllotoxine
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Wauw oke.. dus ik heb voor het eerst (en hopelijk het laatst) een SOA gekregen, genitale wratten. Direct langs de huisarts gegaan en hij schreef mij dit middel voor. Gebruik dit aub voorzichtig jongens, het is zeer effectief. Ik met mijn lompe kop stop heel t staafje een paar keer in de pot en begin het over heel mn eikel te smeren (daar zaten de genitale wratten). Na 3/4 [lees meer...]dagen heb ik hier onmens spijt van gehad, mijn hele eikel was letterlijk weggebrand. Probeer zo maar te werken of überhaupt te lopen als je een open bloedende eikel hebt die constant langs je onderbroek schuurt. Al met al is het dus wel zeer effectief, aangezien alle wratten weg zijn.
1

Aldara

28-03-2019 | Man | 36
imiquimod
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Beste, ik ben een man 36 jaar en had drie kleine genitale wratten. procedure: week 1: toedining van een zuur - na een week geen reactie week 2: start Aldara creme, dit tot 10 weken. enkel in laatste twee weken lichte verandering dat de wrat minder oppervlak kreeg, maar nog steeds aanwezig. bijwerkingen starten in week 6: brandwonden op balzak... begon met lichte roodhe[lees meer...]id en ging al snel over tot schuurwond en brandwond. week 10: terug naar specialist, meteen moeten stoppen. Nu heeft de specialist de wratten bevroren. zou in 90% van de gevallen de wratten doen verdwijnen. Zeer vermoeiend allemaal. Khad misschien beter voor het laatste gekozen. bij de ene werk Aldara, bij de ander niet...
1

Aldara

18-08-2017 | Man | 58
imiquimod
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Van huisarts dit recept ontvangen, totaal geen verbetering. Meteen bij eerste constatering naar huisarts gegaan en begonnen met dit recept. Nu bij dermatoloog en meteen verbetering (stikstof behandeling).
5

Wartec

27-07-2017 | Vrouw | 20
podofyllotoxine
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik merkte dat ik paar bultjes had bij mijn vagina die na een paar dagen erger werden. Na een paar uur op internet gezocht te hebben dacht ik dat het genitale wratten waren en heb ik gelijk een afspraak gemaakt bij de huisarts. Mijn vermoeden werd hier bevestigd en de huisarts gaf mij een recept voor wartec mee. Ik voelde me hopeloos en had het gevoel dat het nooit overging[lees meer...]. Direct ben ik begonnen met drie dagen smeren waarna je vier dagen moet stoppen met de zalf. Na de eerste dag smeren werden de plekjes heel erg wit en leken ze zelfs te groeien. Na de tweede dag begonnen de plekjes een beetje te branden en voelde het ongemakkelijk met fietsen. Na de derde dag waren de witte plekjes nog steeds aanwezig en brandde het ook nog. Doordat de plekjes waren gegroeid had ik er niet echt vertrouwen in dat het minder zou worden. Maar toen gebeurde er een wonder, de plekjes waren allemaal verdwenen toen ik wakker werd na de derde dag smeren! Het is nu een paar dagen geleden en de huid voelt weer helemaal glad aan zonder bultjes of bobbeltjes.
4

Condyline

12-04-2017 | Vrouw | 27
podofyllotoxine
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Na een tijdje rond gelopen te hebben met wratjes bij de anus ben ik maar naar de huisarts gestapt. Die had me alleen wat lidocaïne voorgeschreven tegen de jeuk en meer niet. Op een gegeven moment begonnen er zich opeens ook wratjes te vormen bij mijn vagina. Nu loop ik al 1,5 bij de gyno voor controle van mijn baarmoeder. Ik dacht dit wordt te gek ik laat de gyno er naar k[lees meer...]ijken. Die schreef me gelijk condyline voor. Ik was blij dat ik eindelijk wat kreeg om ze te bestrijden. Nou van die blijheid ben ik nu wel af. Ik zit nu op het 5e aanstipmoment van de eerste 6 en ik lig krom van de pijn. De eerste twee aanstip momenten had ik niet tot nauwelijks last. Ik prijs mezelf gelukkig met een vriend die het bij me aanbrengt. Had ik het zelf moeten doen dan had ik mijn vagina en anus helemaal kapot gemaakt want je moet echt heel precies aanbrengen. Nu na mijn 5e aanstipmoment voelt mijn achterste aan alsof er met een schuurmachine, met het grofste schuurpapier, een half uur op los is gegaan. Bij het aanbrengen branden sommige plekken echt als een gek. Afvegen na behoefte doen gaat bijna niet meer zo pijnlijk is het. Gelukkig ziet het er minder pijnlijk uit dan het werkelijk voelt maar misschien gaat dat nog veranderen. Ik hoop dat mijn huid in de rustdagen wat kalmeert zodat ik in ieder geval niet meer heel de dag met een pijnlijke bips loop. Maar onderhand zijn er al wel een aantal wratjes verdwenen of geslonken dus het is wel effectief. Heel pijnlijk maar het helpt wel!
3

Condyline

15-03-2017 | Man | 40
podofyllotoxine
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik heb al zeker 15 jaar 3 wratjes naast elkaar op mijn penis zitten, precies waar de ring van een condoom zou zitten. Het stoorde me nooit echt en mijn vrouw boeide het ook niet (zij heeft er dan ook geen last van), maar de laatste tijd jeuken ze soms en is er (@$#$%&) een nieuwe bijgekomen. Enfin ik ben nu 2 dagen aan het aanstippen met de bijgeleverde staafjes, en vooral[lees meer...]snog merk ik er geen pepernoot van. Vanmorgen heb ik het stokje meerdere malen in het flesje gedoopt en elke wrat meerdere malen aangestipt, merk er nog niks van en heb ik ook geen last ongemakken, maar wellicht dat dat nog gaat veranderen. En denk ik dat ik daarom nu nog geen goede mening kan geven...
4

Condyline

08-12-2016 | Vrouw | 21
podofyllotoxine
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik vind het een erg agressief middel. Ik heb het een tijd terug gebruikt. Na 2 weken gebruiken was alles weg had er zo'n 20. Maar na 4 maanden kwam het weer terug. Heb nu weer het zelfde middel gekregen. Ik heb er erg veel last van, roodheid, pijn, zwelling, zweren. Maar uitendelijk weet ik dat het wel effectief is dus daar haal ik mijn moed maar uit om de lotion weer aan[lees meer...] te brengen.
3

Condyline

30-07-2016 | Vrouw | 40
podofyllotoxine
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Zoals beloofd, mijn ervaring bij tweede ronde gebruik. Wat was ik blij dat na de eerste aanstipronde de wratjes bij mijn vagina verdwenen waren! Ik begon zodoende met goede moed aan de wratjes bij mijn anus. Zo tevreden als ik een paar weken geleden was, zo teleurgesteld ben ik nu. Niet alleen kwam ik er achter dat ik ook wratjes heb IN mijn anus (daar kan ik dus met geen [lees meer...]mogelijkheid bij) maar in de tussentijd kreeg ik ook weer nieuwe bij mijn vagina. Wel op een andere plek, dat dan weer wel... Toch maar doorgebeten en de wratjes bij anus en vagina behandeld. De drie aanstipdagen zitten er weer op. Maar goed ook, want de laatste twee aanstipmomenten waren erg pijnlijk. Bij mijn anus zijn ze nu weg, bij mijn vagina bijna, ik heb goede hoop dat het spul doorwerkt in de rustdagen en ook die laatste zullen verdwijnen. MAAR... ondertussen wel het gevoel dat ik aan het dweilen ben met de kraan open. Voor de wratjes IN mijn anus, zal ik weer langs de huisarts (en uiteindelijk dermatoloog?) moeten, want die kan ik zelf echt niet behandelen. En die zullen toch ook echt aangepakt moeten worden wil ik uiteindelijk helemaal "schoon" zijn. Maar ja, voor hoe lang? Triest dat we alleen de symptomen blijven aanpakken, terwijl er juist behoefte is aan een medicijn wat de oorzaak wegneemt... Maar dat is er dus (nog) niet. Helemaal zuur als je altijd veilige seks hebt gehad en gewoon pech hebt gehad...
4

Aldara

16-05-2016 | Vrouw | 26
imiquimod
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Elke keer als ik het gebruik, ben ik standaard de volgende dag extreem vermoeid. Zodanig, dat ik na 4 uur na het opstaan al amper mijn ogen kan open houden. Ik hou er persoonlijk dus rekening mee met mijn agenda.
5

Aldara

23-03-2016 | Vrouw | 20
imiquimod
Condyloma
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Na 3 keer smeren waren de wratjes al bijna helemaal verdwenen, zeer tevreden over dit product!

Ziekten met de meeste ervaringen

Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3063)
Angst & paniekstoornis (2660)
Depressie (2530)
Hoge bloeddruk (1858)
Blaasontsteking (1329)
ADHD (1276)
Acne/puistjes (1161)
Hoog cholesterol (1152)
Slapeloosheid (1128)
Diabetes type 2 (1128)
Migraine (1035)
Zenuwpijn (962)
Stoppen met roken (899)
ADD (887)
Angststoornis (794)
COVID-19 (777)
Astma (734)
Trage schildklier (691)
Epilepsie (682)
Allergie (666)
Depressiviteit (618)

disclaimer  De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.