Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

medicijnen

Ervaringen met Condyline

98
meningen

Condyline

podofyllotoxine

geef je mening

ALGEHELE TEVREDENHEID

Algehele tevredenheid

EFFECTIVITEIT

Effectiviteit
geen effectzeer effectief

BIJWERKINGEN

Hoeveelheid bijwerkingen
geenzeer veel
branderig gevoel gebied van rode huid

FILTER MENINGEN OP ZIEKTE

Condyloma (51 meningen)
Wratten (21 meningen)
SOA (seksueel overdraagbare aandoening) (12 meningen)
Huiduitslag (0 meningen)

LEEFTIJD + GESLACHT

LEEFTIJD + GESLACHT

VERGELIJKEN

Aldara (71 meningen)
Formule W Wratten (31 meningen)
Prevner (11 meningen)
Aciclovir crème (10 meningen)
Zovirax (10 meningen)
Toon alle...

Lees meer over dit medicijn

Farmacotherapeutisch Kompas

Bekijk hier wat er in het naslagwerk van de arts staat

4

Condyline

29-03-2024 | Man | 21
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen

Bijwerkingen

branderig gevoel

Heb dus echt heel erg hier gekeken voor steun dus schrijf nu ook mijn eigen ervaring (normaal zou ik dit niet doen). Bij mij werkte het pas op dag vijf eerst 3 dagen gebruiken en daarna dus 2 dagen wachten. Had eerst ook sudocreme gebruikt veel te veel gehaald maarja. Niet nodig. Gewoon een keer in het flesje en 5-8x aantippen met het staafje. Wees voorzichtig en raak alle[lees meer...]en je wrat aan. Heb geduld want het werkt echt pas voor mij na de tweede rust dag. Nu helemaal weg dus top. Volg mijn advies want het werkt. Ik heb persoonlijk 5-8 minutes gewacht elke x na het aantippen.
2

Condyline

29-02-2024 | Man | 21
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen

Bijwerkingen

gebied van rode huid

Ik gebruik nu 2 dagen condyline en voor mij gevoel kan ik de wrat niet goed aanstippen met het staafje . Als ik met het staafje in het potje ga pakt voor mij gevoel het staafje geen vloeistof . Ook als ik hem aanstip voel of zie ik geen vloeistof.
3

Condyline

04-10-2023 | Man | 53
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Gebruik dit voor een wrat aan de zij- en onderkant van mijn middelste rechter teen. Door neuropathie niet tijdig opgemerkt. Ik ben dubbel transplantatiepatiënt, en loop nu al 4 jaar met een hardnekkige wrat op mijn teen. Ik kan er nagenoeg niet bij, en de standaard salicylzalf die er normaliter voor gebruikt wordt, is voor mij niet zelf aan te brengen. Hulp hierbij is n[lees meer...]iet te krijgen, en mijn probleem valt in geen enkele categorie voor de zorgverzekeraar (een wrat is te simpel, niet levensbedreigend etc). Deze tinctuur is een uitkomst, aangezien ik dit redelijk zelfstandig kan aanbrengen. Het spul is een zeer sterk zuur in vloeibare vorm, met een wattenstaafje aan te brengen. Dit wattenstaafje is klein, en zeer strak. Het is zeer nauwkeurig aan te brengen. Gebruik ofwel een speciale sticker om de aangetaste huid aan te stippen, of smeer er vaseline omheen, want het spul kan gaan spreiden naar de omringende gezonde huid! Bij mij betekent dit dat de omringende huid tevens geïnfecteerd wordt: Mijn immuunsysteem wordt door medicijnen onderdrukt. Ik gebruik dit nu alweer 9 weken, hiervoor gebruikte ik salicylzuur in zalf, heb ik laser geprobeerd (wordt niet vergoed) en heb ik zelfs een kwart van mijn teen laten wegsnijden. Dit zuur heeft dezelfde gemene werking als salicylzuur: na verloop van tijd krijg je allerlei krampen door je lijf, keelkramp, vocht vasthouden en andere wazige klachten die op ernstige vergiftigingsverschijnselen lijken. Zorg ervoor dat als je dit gebruikt, je je er even goed over laat informeren, en niet zomaar zonder voorbereiding beginnen. Bij mij is bijvoorbeeld ook al een keer het kleine potje omgevallen (!), dan moet je ook heel snel het spul kunnen opruimen. Er zijn ook kleine ronde pleisters te krijgen met een gaatje erin, zodat je de gezonde huid makkelijker kunt afschermen.
5

Condyline

31-07-2023 | Vrouw | 27
podofyllotoxine (1,5mg/g)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Van de een op de andere dag voelde ik ineens een klein ‘bolletje’ bij de ingang van mijn vagina. Ik dacht zelf dat het een steelwratje was, maar toch maar laten nakijken bij de huisarts. Bleek een genitaal wratje te zijn. Huisarts schreef condyline voor. Meteen dezelfde dag gaan halen en begonnen met de kuur. Ik heb het wratje volgens de instructie drie dagen achter elkaar[lees meer...] 2x per dag aangestipt. Na de eerste dag was het wratje al wit van kleur geworden. Bij de derde dag wilde ik in de avond voor de tweede keer gaan aanstippen, maar toen zag ik dat het wratje al was verdwenen en er een wit plekje was overgebleven. Dit heb ik niet meer aangestipt. Ik heb ook geen vaseline gebruikt. Met het staafje kon ik precies alleen het wratje aanstippen en de gezonde huid niet raken. Ik heb verder dan ook nergens last van gehad, buiten een paar minuutjes een branderig gevoel vlak na het aanstippen. Geen open wonden, zweren of wat dan ook. Ik ben na 3 dagen al van het wratje af met dit middel dus ik ben zeer tevreden. Verbaas me een beetje over alle horrorverhalen die je hier leest.
4

Condyline

24-05-2023 | Man | 23
podofyllotoxine (5mg/ml)
SOA (seksueel overdraagbare aandoening)
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Pas op met het gebruik van dit medicijn. Ik ben de eerste behandeling te roekeloos geweest en heb het over de gehele plek gesmeerd inclusief de gezonde huid. Na 2 dagen had ik open blaren en huid die los liet. Verder was de pijn niet ondragelijk wel vervelend met lopen, sporten etc. 4 dagen na het eerste gebruik was de pijn/huidirritatie weg en de meeste wratten ook. B[lees meer...]epanthen en goed de huid schoonhouden zorgt er voor dat het sneller geneest. Overal goed en effectief medicijn alleen wees er voorzichtig mee! De irritatie begint pas na 2 dagen pas en dan ben je al te laat als je te veel hebt gebruikt.
5

Condyline

01-05-2023 | Man | 39
podofyllotoxine (5mg/ml)
SOA (seksueel overdraagbare aandoening)
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Normaal gesproken geef ik geen review als mijn ervaring positief is, zoals de meeste mensen. Vandaar dat je allemaal rampverhalen hier leest. Dus bij deze toch mijn positieve ervaring. Ik had een wratje op de schacht van mijn penis en de huisarts stelde een genitale wrat vast. Dus hij schreef condyline voor. Ik heb de bijsluiter gelezen en vervolgens: -2x per dag, 3 dagen[lees meer...] achter elkaar, aanstippen van de wrat met de bijgeleverde plastic staafjes. (lees: aanstippen! niet smeren) -De huid om de wrat rijkelijk ingesmeerd met vaseline voordat ik ging aanstippen -geen bijwerkingen. Geen pijn of wat dan ook. -Ik zag de wrat wel wat opzwellen. -Op mijn eerste rustdag (dag 4 dus) zag ik dat mijn wrat zwart was verkleurd. -Op dag 5 viel de wrat van mijn schacht met daaronder een klein open wondje. -Klaar is kees. Geen bijwerkingen of pijn gehad.
5

Condyline

09-04-2023 | Vrouw | 47
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik had een GW binnen mijn schaamlippen. Wachtte 1 maand voordat ik naar HA ging en maakte mij ernstig zorgen er over. Deze middel werkt heel effectief. 2 weken gebruikt en het is helmaal weg. Geen vaseline gebruikt gezien dat het binnen mijn schaamlip en een moeilijk plek was. Heel voorzichtig aangestipt en geen problemen ervaren.
1

Condyline

21-02-2023 | Man | 23
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
WAT EEN SLECHT PRODUCT NOOIT MEER DOEN HEEL VEEL PIJN HELE HUID OPEN ALSOF IK ZUUR OP ME HUID HEB GEDAAN
5

Condyline

07-10-2022 | Vrouw | 30
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Doordat ik HPV drager ben 2 zeer grote wratten ontwikkelt die zo groot werden dat ze in elkaar over liepen. Door schaamte in eerste instantie niet naar HA gegaan. Toch over de schaamte heen gezet. Eerst hier gaan lezen en erg geschrokken van alle reacties! Ik durfde bijna niet meer te gebruiken, maar dacht: liever pijn en dat ding weg dan het achterwege laten en met dat mo[lees meer...]rmel blijven lopen. Ik heb de huid er omheen ingesmeerd met sudocreme, ook de plekken die andere huid aanraakte als ik weer zou gaan bewegen. Heel voorzichtig aangestipt. Ik merkte niet eens dat er iets op zat. Vervolgens 5 minuten blijven zitten met de beentjes wijd haha! Ik dacht na 4x aanstippen dat er niets gebeurde. Alles zag er hetzelfde uit en ik voelde helemaal NIKS! Geen tinteling, geen pijn, niks. Toen ik voor de 5e keer wilde gaan aanstippen, zag ik dat 80% van de wrat ineens weg was! Lijkt er spontaan af te zijn gevallen! Zonder enige pijn of wat dan ook! Huid er onder is wat rood, maar zeker niet pijnlijk! Ik ben ZO blij! Laat je aub niet afschrikken door de reacties, bescherm de gezonde huid goed en ben niet bang dat je te weinig er op doet! Dan werkt dit spul als een tiet!
5

Condyline

14-06-2022 | Vrouw | 22
podofyllotoxine (1,5mg/g)
SOA (seksueel overdraagbare aandoening)
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Helaas ook ik was getroffen met deze vervelende HPV soa. Toen ik erachter kwam dat ik GW had kreeg ik erge paniek en dacht ik dat ik hier 2 jaar mee opgescheept zou zitten. Ik las online dat het vanzelf weg zou gaan dus ik had een maandje gewacht. Helaas kwam ik erachter dat ze ondertussen steeds groter werden en er ook steeds meer bij kwamen. Ik heb toen ook aan mijn vrie[lees meer...]nd verteld dat ik dit had want je kon ze niet goed zien omdat het echt bij mijn vagina mond zat. Hij reageerde er heel gerust op omdat je er ook niet ziek van kan worden en hij vond het vooral erg vervelend voor mij. Toen ik bij de huisarts geweest was kreeg ik de bevestiging dat ik GW had en kreeg ik condyline voorgeschreven. Ik had overal horror verhalen gelezen over heftige brand wonden etc maar zelf heb ik hier geen last van gehad. Doordat ik het slecht kon zien heb ik geen vaseline gebruikt omdat ik bang was dat ik dit op de GW ging smeren en ben ik heel voorzichtig omgegaan met het aanstippen. Ik deed niet teveel op het stokje en ging er voorzichtig mee te werk. Ik heb nu pas 3 dagen aangestipt en zit nu in mijn 2e rustdag en de plekjes zijn al bijna helemaal weg!! :) dit is erg bijzonder omdat ze ondertussen al groot waren geworden. Ik heb alle vertrouwen in het spul en denk dat als ik klaar ben met de 2e week ik overal vanaf ben! Het viel mij dus reuze mee. Mijn conclusie: Als je denkt dat je GW hebt. Ga dan naar de huisarts laat je onderzoeken en vraag specifiek naar condyline. Ga voorzichtig te werk met het product en doe niet teveel product op je stokje en laat de tijd zijn werk doen. Het helpt echt! Je bent niet vies het kan gebeuren, je hebt het nu eenmaal en met dit medicijn kan je er ook snel vanaf zijn. Voor degene die het zouden willen weten omdat ik mij dit zelf ook af vroeg; ik heb seks kunnen hebben tijdens de behandeling en dat deed geen pijn.
5

Condyline

04-04-2022 | Man | 21
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
5 maanden geleden merkte ik een wit plekje op mijn eikel, ben hierdoor naar de huisarts gegaan en mij werd verteld dat dit herpes was en dat dit na 3 weken weg zou gaan.. Niet dus, het plekje werd steeds groter en voelde me hier erg naar bij. Na 5 maanden eindelijk (opnieuw) naar de huisarts gegaan en hier kreeg ik dit middel voorgeschreven, toen ik thuiskwam ben ik gelijk[lees meer...] online gaan zoeken. Maar tering, wat werd ik bang, zoveel horrorverhalen. Ik ben met veel vaseline te werk gegaan en de in totaal 4 plekjes aangestipt (degene op mn eikel was behoorlijk groot geworden). Na het aanstippen zo’n 20/30 minuten laten drogen en dit 3 dagen lang 2x per dag. Deze dagen geen last gehad en ik bereidde me voor op de rustdagen (ik was bang joh). Eerste rustdag voorbij, totaal geen last en het grote plekje op mn eikel valt er zojuist vanaf, geweldig!! Bij goed gebruik echt geweldig spul, spijt dat ik dit niet eerder heb gebruikt
1

Condyline

03-02-2022 | Man | 33
podofyllotoxine (1,5mg/g)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Dit middel voorgeschreven gekregen voor wratjes. Na 3 dagen de wratjes 2 keer per dag aanstippen veranderden mijn eikel in een open wond, m’n halve eikel is weggebrand: Het is gaan ontsteken, en er komt veel geel vocht uit. Ook is de penis erg dik en pijnlijk. Ik snap niet dat dit middel zo maar voorgeschreven mag worden en er zo slecht gecommuniceerd wordt over de bij[lees meer...]werkingen. Ik mag maar hopen dat dit goed geneest, anders moet ik naar de plastisch chirurg. Zijn er mensen die in het zelfde schuitje zitten?
2

Condyline

30-01-2022 | Man | 25
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
LAAT JE GOED INFORMEREN! Laat je goed informeren voordat je dit middel gebruikt. In mijn enthousiasme om de wratjes op en rondom mijn geslachtsdeel te verwijderen stipte ik teveel het wratje aan met Condyline. Met als gevolg dat ik na de drie dagen van aanstippen met grote open wonden en zweren mijn dagen doorkom. Ik zag niet goed of het middel dat op de wrat aanbracht [lees meer...]bleef zitten waardoor ik tijdens mijn eerste week de wrat per keer meerdere malen aanstipte. Dit is tot op heden de grootste fout van mijn leven geweest. Wees heel voorzichtig met dit spul en stip minimaal de wrat aan. Ik kan amper lopen, slapen en bewegen.
2

Condyline

23-11-2021 | Vrouw | 20
podofyllotoxine (5mg/ml)
SOA (seksueel overdraagbare aandoening)
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen

5

Condyline

15-11-2021 | Man | 31
podofyllotoxine (1,5mg/g)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Let goed op met aanbrengen en wees geduldig. Je denkt al snel dat je er te weinig op doet. Gewoon aantippen is voldoende! Na 4-5 dagen waren de wratten dood of al verdwenen. Op één stuk zaten er meerdere bij elkaar en was ik te fanatiek met het aanbrengen van het middel. Met een soort branderige schaafwond op de gezonde huid als gevolg. Nogmaals, wees geduldig en er is hee[lees meer...]l weinig van dit spul nodig voor een top effect.
5

Condyline

19-09-2021 | Vrouw | 28
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Het begon met dat ik dacht scheerbultjes te hebben, tot ik zo ver was, waren de wratten rond mijn schaamlippen tot aan de anus. Van de huisarts condyline voorgeschreven gekregen. Ik was sceptisch door verschillende reacties hier maar ik moet zeggen dat ik vanaf ongeveer week 2 verschil begon te merken. In totaal ben ik 5 weken bezig geweest en zijn nu de wratten weg. I[lees meer...]k heb geen verschrikkelijke pijn gehad maar meer soort van jeuk en een rode huid.

Medicijnen met de meeste ervaringen

Mirena (2330) - Anticonceptie - overig
Citalopram (1385) - Depressie - antidepressiva SSRI
Simvastatine (1212) - Cholesterol
Paroxetine (1212) - Depressie - antidepressiva SSRI
Champix (1159) - Verslavingsziekten
Sertraline (1142) - Depressie - antidepressiva SSRI
Venlafaxine (951) - Depressie - antidepressiva overig
Tramadol (915) - Pijn - morfine-achtigen
Thyrax Duotab (875) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
Omeprazol (823) - Maagzuur - protonpompremmers
Metoprolol (772) - Bloeddruk - betablokkers
Lyrica (768) - Epilepsie
Mirtazapine (662) - Depressie - antidepressiva overig
Efexor (657) - Depressie - antidepressiva overig
Amitriptyline (643) - Depressie - antidepressiva TCA
Furabid (639) - Antibiotica - urineweginfectie
Seroquel (631) - Psychose / schizofrenie - antipsychotica
Ethinylestradiol / Levonorgestrel (622) - Anticonceptie - eenfase
Amoxicilline (599) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Metformine (589) - Diabetes (suikerziekte) - orale middelen
Wellbutrin XR (589) - Verslavingsziekten
Implanon (hormoonimplantaat) (543) - Anticonceptie - overig
Lexapro (507) - Depressie - antidepressiva SSRI
Escitalopram (496) - Depressie - antidepressiva SSRI
Concerta (483) - ADHD - psychostimulantia
Roaccutane (472) - Acne
Amoxicilline / Clavulaanzuur (462) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Amlodipine (433) - Bloeddruk - calciumantagonisten
Dexamfetamine (428) - ADHD - psychostimulantia
Euthyrox (424) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)

disclaimer  De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.