ziekte

Bestaat uit:
Hypoparathyreoïdie (4)

Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor te weinig bijschildklierhormoon

Naam Aantal ervaringen Effectiviteit Algehele tevredenheid
1,5
Clomipramine 1 3
Femoston 1 5
Marvelon 1 5

De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: te weinig bijschildklierhormoon

Euthyrox

27-01-2020 | Man | 70
Te weinig bijschildklierhormoon
werkt goed maar krijg de laatste maanden last van jeuk op de rug en borst/buik.

Clomipramine

07-03-2019 | Vrouw | 61
clomipramine

Thyrax Duotab

14-02-2019 | Vrouw | 64
Te weinig bijschildklierhormoon
Sinds de thyrax uit Aspen komt kom ik niet goed ingesteld elke 6weken bloedprikken en controle internist nooit eerder gehad al ruim 35jaar schildklierpatient dit alles zeer vervelend en niet fijn en wat dit allemaal kost!!!!!

Levothyroxine tabletten

20-04-2017 | Man | 69
Te weinig bijschildklierhormoon
Medicijn met veel bijwerkingen die invloed heeft op mijn dagelijks functioneren.Na 1/2 uur hoofdpijn, maagpijn, draaierigheid ... In combi met andere medicijnen ivm astma, hart en vaatproblemen is dit medicijn af te raden.

Euthyrox

29-06-2016 | Vrouw | 41
Te weinig bijschildklierhormoon
Na ruim 25 jaar Thyrax zonder problemen te hebben gebruikt, noodgedwongen over moeten stappen op Euthyrox. Vanaf dat moment ging het mis. Waar ik normaal een best actief leven heb met veel beweging, kan ik me nu nergens meer toe zetten. Alles kost moeite, na elke activiteit moet ik rusten, verder dan 2 kilometer wandelen is niet meer te doen, terwijl ik kortgeleden nog gem[lees meer...]iddeld 8 km per dag liep. Ik voel me neerslachtig, futloos, heb slaapproblemen, geheugenproblemen en nog een hele rits andere bijwerkingen die er, alles bij elkaar voor zorgen dat ik me ellendig voel. Mijn huisarts en specialist in Erasmus MC zien geen enkele reden tot actie en blijven heel vaag, zo niet ontkennend over de mogelijkheid dat dit bijwerkingen van het nieuwe medicijn zijn. Ik word eigenlijk weggezet als een aansteller, wat het er alleen nog maar moeilijker op maakt.

Thyrax Duotab

27-10-2013 | Vrouw | 53
Te weinig bijschildklierhormoon
Ik ben begonnen met het slikken van het medicijn, nu 26 jaar geleden, na de zwangerschap van mijn oudste zoon. Na 3 zwangerschappen slikte ik 100 Mg thyrax. Dit heb ik zonder problemen ongeveer 22 jaar geslikt, tot ik in de overgang kwam, toen moest ik 0,025 Mg meer gebruiken. Ondertussen groeide mijn schildklier(struma). Hier ben ik vorig jaar aan geholpen, omdat ik erg[lees meer...] veel klachten ervan kreeg. De schildklier is helemaal verwijdert en binnen een half jaar was ik weer helemaal goed ingesteld op 0,175 Mg.

Ziekten met de meeste ervaringen

Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3148)
Angst & paniekstoornis (2828)
Depressie (2618)
Hoge bloeddruk (1967)