Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

ziekte

Acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)

Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)

Naam Aantal ervaringen Effectiviteit Algehele tevredenheid
Ozempic 2 3
Amoxicilline 2 4,5
3,5
Perio-Aid Mondreiniging 1 4
Ketensin Tabletten 1 5

De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)

Ozempic

08-06-2025 | Man | 63
semaglutide

Bijwerkingen

acute hoofdpijn

Suiker en overgewicht eerst rebulus 3 toen rebulus 7 Niks geen resultaat .overleg huisarts ozempic 1mg Misselijk hoofdpijn geen eetlust gebruik 1 week

Ozempic

03-08-2022 | Man | 62
semaglutide
Acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)
als je voor die vervelende gevoelens een omepreasol maagbeschermer neemt, verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon. Ik heb aan 1 maagbeschermer op de 3e dag na inspuiten voldoende om verder geen enkele klachten te hebben. Succes.

Ketensin Tabletten

02-06-2021 | Vrouw | 73
ketanserine
Acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)
Weet niet of wat ik heb ingevuld goed is. Maar ik had ontstoken bloedvaatjes onder mijn nagels, vingertoppen waren wit en doof. En o.a. verschijnsel van de ziekte van Raunaud. Ben helemaal van slag dat dit middel nu uit de handel is, van apotheek geen alternatief gekregen, moet nu contact opnemen met mijn reumatoloog

Amoxicilline

01-04-2020 | Man | 89
amoxicilline

Amoxicilline

30-12-2018 | Man | 68
amoxicilline
Acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)
Na trkken van kies ontsteking op kaakbot . 10dgn amox.... en zelf probiotica capsules toegevoegd. En spoelen met waterstofperixide 30 procent. Tijdens en na kuur, inmiddels 1 week, nog steeds slap en grieperig gevoel. De kaakontsteking is wél over. De vraag is of het mogelijk de probiotica is die dat veroorzaakt.

Perio-Aid Mondreiniging

23-10-2018 | Vrouw | 57
mondverzorging
Acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)
Ik ben het gaan gebruiken na meerdere malen een tandvlees ontsteking te hebben gehad... Ik spoel minimaal 2 x per dag plus dat ik ook met de perio-aid tandpasta poets... Ikzelf heb er heel veel baat bij...geen last meer van tandvlees ontstekingen en niet zoals andere gebruikers schrijven last van branderigheid in mijn mond. Wel als ik spoel dan merk ik even dat het werkt ([lees meer...]misschien is dat de branderigheid ) maar verder geen last en geheel tevreden

Ziekten met de meeste ervaringen

Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3159)
Angst & paniekstoornis (2855)
Depressie (2628)
Epilepsie (711)
Trage schildklier (707)
Allergie (704)
Depressiviteit (618)

disclaimer  De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.