Acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)
Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)
Naam | Aantal ervaringen | Effectiviteit | Algehele tevredenheid |
---|---|---|---|
Ozempic | 2 |
Amoxicilline | 2 |
Perio-Aid Mondreiniging | 1 |
Ketensin Tabletten | 1 |
![]() |
De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)
Suiker en overgewicht eerst rebulus 3 toen rebulus 7
Niks geen resultaat .overleg huisarts ozempic 1mg
Misselijk hoofdpijn geen eetlust gebruik 1 week
als je voor die vervelende gevoelens een omepreasol maagbeschermer neemt, verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon. Ik heb aan 1 maagbeschermer op de 3e dag na inspuiten voldoende om verder geen enkele klachten te hebben. Succes.

02-06-2021 | Vrouw | 73
ketanserine
ketanserine
Acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)
Weet niet of wat ik heb ingevuld goed is. Maar ik had ontstoken bloedvaatjes onder mijn nagels, vingertoppen waren wit en doof. En o.a. verschijnsel van de ziekte van Raunaud.
Ben helemaal van slag dat dit middel nu uit de handel is, van apotheek geen alternatief gekregen, moet nu contact opnemen met mijn reumatoloog
Na trkken van kies ontsteking op kaakbot . 10dgn amox.... en zelf probiotica capsules toegevoegd. En spoelen met waterstofperixide 30 procent. Tijdens en na kuur, inmiddels 1 week, nog steeds slap en grieperig gevoel. De kaakontsteking is wél over. De vraag is of het mogelijk de probiotica is die dat veroorzaakt.

23-10-2018 | Vrouw | 57
mondverzorging
mondverzorging
Acute necrotiserende parodontitis (ANP, ANUP)
Ik ben het gaan gebruiken na meerdere malen een tandvlees ontsteking te hebben gehad... Ik spoel minimaal 2 x per dag plus dat ik ook met de perio-aid tandpasta poets... Ikzelf heb er heel veel baat bij...geen last meer van tandvlees ontstekingen en niet zoals andere gebruikers schrijven last van branderigheid in mijn mond. Wel als ik spoel dan merk ik even dat het werkt ([lees meer...]misschien is dat de branderigheid ) maar verder geen last en geheel tevreden
Ziekten met de meeste ervaringen
Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3159) |
Angst & paniekstoornis (2855) |