Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

ziekte

Oogmigraine


 

Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor oogmigraine

Naam Aantal ervaringen Effectiviteit Algehele tevredenheid
Depakine 2 3
2,5
Rizatriptan 1 5
5
Lorazepam 1 5
5
Lamotrigine 1 5
5

De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: oogmigraine

5

Rizatriptan

09-09-2020 | Vrouw | 46
rizatriptan
Oogmigraine
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Bij aura innemen, na half uur tot uurtje voel je de werking van het medicijn. Je voelt als het ware de vernauwing als soort krampjes in nek en achterhoofd...1e x schrok ik wel n beetje maar ja het is een bijwerking. Het medicijn doet haar werk. Je voelt je lichaam als het ware ontspannen...ik neem het wel als ik thuis ben en niet tijdens werk. Je wordt er nl brak van...m[lees meer...]aar het helpt super!!! Oogmigraine kan ik wel eens een periode iedere dag hebben maar als ik medicijn neem dan ben ik ook een paar dagen in zo een periode verlost daarvan en slaap ik goed. ( heb het medicijn pas sinds kort ) geschiedenis oogmigraine al vanaf mijn 7e...( nu 46 ) . Vroeger waren hier geen medicijnen voor Neem gerust verwacht wat bijwerkingen en vertrouw op het medicijn.
5

Lorazepam

27-09-2019 | Vrouw | 47
lorazepam
Oogmigraine
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Je krijgt interesse verpleegsters, dokters als je 't 6 jaar slikt zonder verslaafd te worden.
5

Lamotrigine

31-08-2017 | Vrouw | 35
lamotrigine
Oogmigraine
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik heb een vervelende soort van migraine, waar ik soms dagenlang aanvallen van kreeg. Dagenlang geen goed zicht en uitval van spraak. Na de aanvallen erg depressief. Het belemmerde mij erg in doen en laten. Ik had ook het gevoel dat ik bij tijden overprikkeld was. Na gebruik van Lamotrigine heb ik nooit meer een aanval gehad. Wat ben ik blij met dit medicijn! Ik heb meer [lees meer...]rust in mn hoofd en zit vele malen beter in mn vel!!
4

Depakine

25-05-2017 | Vrouw | 50
valproinezuur
Oogmigraine
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Steeds ernstige hoofdpijn aanvallen nav PTC ( Pseudo Tumor Cerebri) Lumbaalpunctie wilde ik niet meer dus hebben de artsen besloten Depakine chrono te proberen. Ik ben begonnen met 500 mg 2 x pd. Ik heb in 2012 een maagverkleining gehad. Ik ben 40 kilo afgevallen. Toen kwamen de hoofdpijnen weer heftig terug heeft men het verhoogd naar 1500 mg pd ook dit hielp niet. Toen [lees meer...]werd het 1000 mg 2x pd en sindsdien geen hoofdpijn aanvallen meer. Ik heb wel lichaamspijnen maar of dat bijwerkingen zijn. Geen idee
1

Depakine

09-04-2017 | Vrouw | 62
valproinezuur
Oogmigraine
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Vanaf 1993 heb ik deze hevige oogmigraines. Ik heb toen een paar chemische middelen geprobeerd op voorschrift van een specialist. Geen een hielp en te vaak had ik onprettige bijwerking - tot flauwvallen aan toe! De laatste 20 jaar ben ik mijn bed in gegaan, met een hete kruik aan mijn voeten; bij het begin van de oogmigraine, altijd met aura - draaiende driehoekjes in een [lees meer...]cirkel, zwart-wit en in kleur, de enorme pijnen zorgden dat ik 1 tot 3 dagen in bed moest blijven. In die tijd gebruikte ik alleen af en toe paracetamol -zetpil; dat hielp zeer wisselend; omdat ik op andere chemische medicijnen niet of slecht reageerde, ben ik op zoek gegaan naar homeopatische medicijnen, deze hebben tot november vorig jaar goed geholpen; in november jl. kreeg in 7 dagen tijd 4x oogmigraine en in januari in 4 dagen 3 x, dat was zeer heftig. In februari kreeg ik Depakine / Valproaat chrono voor geschreven; ik was knock out - sliep veel, afwezig; geen energie maw een zombie... Daarnaast vele bijwerkingen op maag en darm, in mijn spieren; mijn tinnitus werd en bleef erger dan voorheen; mijn r. oog "werkte" anders; ik kon moeilijker scherp zien of lezen - ik kon niet meer op woorden komen alsof er een deken over en tussen mijn hersenen zat - afschuwelijk! En zo nog een aantal bijwerkingen. Een paardemiddel en het zit nog steeds in mijn lichaam! Dus regelmatig een schoonmaak - water- of sapdag.

Ziekten met de meeste ervaringen

Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3029)
Angst & paniekstoornis (2619)
Depressie (2498)
Hoge bloeddruk (1827)
Blaasontsteking (1313)
ADHD (1253)
Acne/puistjes (1152)
Hoog cholesterol (1127)
Slapeloosheid (1106)
Diabetes type 2 (1105)
Migraine (1012)
Zenuwpijn (936)
Stoppen met roken (887)
ADD (879)
Angststoornis (780)
COVID-19 (777)
Astma (719)
Trage schildklier (688)
Epilepsie (678)
Allergie (652)
Depressiviteit (617)

disclaimer  De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.