Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

categorie

Anticonceptie - tweefasen


  Anticonceptie

Vergelijk de ervaringen met medicijnen in de categorie


De laatste ervaringen in de categorie: Anticonceptie - tweefasen

1

Gracial

14-07-2021 | Vrouw | 33
ethinylestradiol/desogestrel
Anticonceptie / zwangerschapspreventie
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik slikte al heel mijn leven microgynol 20, wat altijd goed zijn werk deed. Na 2 operaties aan mijn baarmoeder bleef ik doorbraak bloedingen houden dus over gegaan op Milan. Mijn haar is van een grote bos pijpenkrullen naar zielig bosje pluis gegaan. Mijn hele huid is mega droog en ben ruim 7 kilo aangekomen. Ik ga toch week microgynol proberen in de hoop dat mijn lichaam [lees meer...]daarvan hersteld!
2

Gracial

11-03-2015 | Vrouw | 27
ethinylestradiol/desogestrel
Anticonceptie / zwangerschapspreventie
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik ben Gracial gaan gebruiken door verwijzing van mijn huisarts in verband met ontstane pijnlijke klachten bij mijn vorige pil. Gracial moest ik 1 dag langer innemen dan de normale pil en bevat dus 6 ipv 7 stopdagen, ook had deze een andere samenstelling omdat mijn ha vermoedde dat ik niet meer tegen bepaalde zou kunnen (oestrogeen meen ik me te herinneren) Ik heb Gracial [lees meer...]ongeveer 3 maanden gebruikt maar voelde me er vanaf het begin niet echt lekker bij. Na de eerste maand contact opgenomen met de huisarts die vertelde mij dat mijn lichaam tijd nodig had eraan te wennen. 3 maanden later ben ik toch terug naar de huisarts gegaan omdat ik simpelweg mijn kleding niet meer in kon komen of gewoon enorm strak zat en dat deed mijn zelfvertrouwen niet ten goede, ook waren mijn billen ineens helemaal gaan hangen alsnog ik gewoon een oude vrouw was die nooit gesport heeft.. Ik bleek ondanks dit feit toch 2 kilo afgevallen te zijn in die 3 maanden maar ik hield enorm veel vocht vast door deze pil waardoor ik dus veel zwaarder leek dan ik echt was. Mijn lichaam was in korte periode ook enorm veranderd, dus gevraagd naar een andere oplossing,. Ook de klachten in de stopweek waren er niet minder om geworden. De ha heeft mij toen cerazette voorgeschreven een lichte minipil zodat ik geen stopweek meer zou hebben. Helaas ook geen goede ervaring mee:(

Categorieën met de meeste ervaringen

Depressie - antidepressiva SSRI (6385)
Anticonceptie - overig (4507)
Cholesterol (3311)
Depressie - antidepressiva overig (3139)
Epilepsie (2918)
Psychose / schizofrenie - antipsychotica (2875)
ADHD - psychostimulantia (2556)
Pijn - morfine-achtigen (2523)
Verslavingsziekten (2323)
Pijn (2265)
Bloeddruk - betablokkers (1934)
Maagzuur - protonpompremmers (1787)
Diabetes (suikerziekte) - orale middelen (1748)
Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend) (1668)
Anticonceptie - eenfase (1606)
Angststoornissen (1578)
Bloed / stolling - thrombose (bloedstolsels) (1454)
Antibiotica - urineweginfectie (1287)
Depressie - antidepressiva TCA (1250)
Allergie (1206)

disclaimer  De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.