Ervaringen met Betmiga
flebitis
doffe hoofdpijn
veroudering van de huid
FILTER MENINGEN OP ZIEKTE
Overactieve blaas (26 meningen)
Urine-incontinentie (22 meningen)
Polyurie (3 meningen)
Prostaatklachten (overig) (2 meningen)
Urine-incontinentie (22 meningen)
Polyurie (3 meningen)
Prostaatklachten (overig) (2 meningen)
LEEFTIJD + GESLACHT
VERGELIJKEN
Vesicare (121 meningen)
Oxybutynine Tabletten (46 meningen)
Emselex (16 meningen)
Toviaz (14 meningen)
Detrusitol (14 meningen)
Toon alle...
Oxybutynine Tabletten (46 meningen)
Emselex (16 meningen)
Toviaz (14 meningen)
Detrusitol (14 meningen)
Toon alle...
Lees meer over dit medicijn
Farmacotherapeutisch Kompas
Bekijk hier wat er in het naslagwerk van de arts staat
23-11-2015 | Man | 66
Mirabegron (25)
Mirabegron (25)
Overactieve blaas
Geholpen aan prostaat, goedaardige vergroting. Vervolgens littekenweefsel blaashals. Drie keer vergeefs aan geopereerd (steeds weer littekenweefsel). Gevolg: vaak, veel plassen, veel aandrang, kleine hoeveelheden urine per keer. Kortom: (ook) overactieve blaas. Kreeg eerst iets anders (weet niet meer wat, werd er raar van in mijn hoofd), toen Betmiga. Leek redelijk te hel[lees meer...]pen maar: begon me na zo'n 5 weken steeds vaker paar uur per dag erg beroerd te voelen (soort doorgedraaid, uitgeput gevoel). Dacht aan mijn hart. Heb bloeddrukmeter; bleek: 120 / 180 ! Kortom: veel te hoge bloeddruk. Ben acuut gestopt, voelde me na 2 dagen een stuk beter. Dan maar vaker plassen, maar dit nooit meer. Was niets van gezegd, moest er zelf achter komen. las een stuk van een onderzoeker die stelde: vertrouw wel je dokter maar niet de medicijnen die hij voorschrijft.....Helaas mee eens.
20-10-2015 | Vrouw | 38
Urine-incontinentie
Vandaag door een kennis van mij die apothekersassistente is, erop gewezen geworden dat er ernstige bijwerkingen naar boven zijn gekomen bij inname van dit middel. Men kan er een bepaald syndroom van krijgen waaraan men kan overlijden.
07-04-2015 | Vrouw | 42
Urine-incontinentie
Na enige jaren Vesicare te hebben gebruikt, naar volle tevredenheid, heeft mijn Uroloog Betmiga voorgeschreven omdat dit nauwelijks bijwerkingen zou hebben. Al snel na de overstap op Betmiga kwamen mijn urine-incontinentie klachten terug. Ik heb Betmiga enkele weken gebruikt, in de hoop dat het alsnog zou gaan werken, maar het had vrijwel geen effect. Nu ben ik weer Vesica[lees meer...]re gaan gebruiken, en mijn klachten zijn direct verdwenen.
22-03-2015 | Vrouw | 52
Mirabegron (50)
Mirabegron (50)
Overactieve blaas
Ik heb betmiga 50 mg door de uroloog voorgeschreven gekregen ivm overactieve blaas, wat weer kwam door het continu te strak aanspannen van mijn bekkenbodemspieren. Het duurde een aantal weken voordat het wat rustiger werd, ik had ook bekkenbodemtherapie en PTNS (soort acupunctuur op de blaasmeridiaan) via de uroloog. 1,5 week geleden werd ik opgenomen op de hartbewaking!!![lees meer...] ivm tachycardie (te snelle pols). Ik moest toen acuut stoppen en de aandrang klachten namen na een paar dagen weer toe. Bewijs dus dat het wél iets gedaan had. Ben nu weer terug gezet op oxybutynine, is een ouder middel, geeft vooral droge mond, maar dat heb ik liever dan nog een op de hartbewaking belanden!!! Betmiga is nog niet zo lang op de markt en de lange termijn effecten zijn dus nog niet bekend. Ik zou zeggen: voorzichtig er mee! En verwacht geen wonderen er van.
25-01-2015 | Vrouw | 57
Urine-incontinentie
al zo.n 20 j last van urineverlies na geboorte dochter werd door de jaren steedserger ook incontinent van ontlasting 4j geleden verlamd geweest na allergie van pesiline na die tijd erg ziek geweest na onderzoek bleek ik darmpoliepen te hebben zijn verwijderd bekkenbodem therapie gehad geen last van ontlasting meer heb vecicare gebruikt3j met ptns behandeling w[lees meer...]erkt niet erg en bloedsuiker gaat er van omhoog nu dus betmiga 50 mg kan niet meer naar wc verstopping en urine loopt gewoon af heb fibromyalgie artrose heb al een nieuwe knie en ook artritis ben aan tunnelsyndroom geholpen aan beide handen heb ook diabetes en een pomp
Medicijnen met de meeste ervaringen
| Mirena (2376) | - | Anticonceptie - overig |
| Implanon (hormoonimplantaat) (584) | - | Anticonceptie - overig |
| Lexapro (509) | - | Depressie - antidepressiva SSRI |
| Concerta (498) | - | ADHD - psychostimulantia |
| Amlodipine (486) | - | Bloeddruk - calciumantagonisten |
| Amoxicilline / Clavulaanzuur (481) | - | Antibiotica - penicillines breedspectrum |
| Roaccutane (478) | - | Acne |
| Dexamfetamine (444) | - | ADHD - psychostimulantia |