Lage bloeddruk
Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor lage bloeddruk
Naam | Aantal ervaringen | Effectiviteit | Algehele tevredenheid |
Lisinopril | 1 |
Amlodipine | 1 |
Metoprolol | 1 |
![]() |
De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: lage bloeddruk
Begint nu na zo'n 3 weken te werken tegen de lage bloeddruk die ik heb door de bijwerking van de Mao remmer. Er was van te voren al gezegd dat het niet gelijk zou werken.
Nadeel is dat je de pilletjes in de koelkast moet bewaren en niet vooruit uit kan zetten. Al lees ik op internet in een artikel dat dat wel weer kan.
Nadeel is vocht vasthouden en laag kalium.
Verder m[lees meer...]akkelijk in te nemen en geen bijwerkingen
moest dus van specialist verhogen van 5mg naar 10 mg. sedertdien zeer zware oorsuizingen, soms wat verwardheid, ernstig hoofdhaarverlies, soms stemmingwijzegingen, krachtverlies.
Vermoeidheid, duf, 's morgens niet uit bed kunnen komen en vandaag bijna flauw gevallen door vermoedelijk te lage bloeddruk.
Dit medicijn doet goed zijn werk bij mij,is het genoeg vraag ik mezelf vaak af??
Vanaf de eerste dag merkte ik verschil, omdat mijn gevoelens en uitbarstingen minder waren geworden.
Ik ben in aug 2012 eerst met Citalopram 10 mg begonnen op advies van de huisarts,en omdat het een goedkoper middel was.
Dit medicijn hoef ik echt nooit meer te hebben,wat een naar spul en h[lees meer...]et paste totaal niet bij mij, ik reageerde na 6 weken erg onrustig,ik kwam 's ochtends niet uit mijn bed zo suf,en erg verward de hele dag door, mijn handen trilden en veel stemmingen in mijn hoofd.
Ik had dit medicijn ook 's ochtends ipv 's avonds geprobeerd, maar dat werkte ook niet.
In overleg met mijn huisarts kreeg ik weer lexapro 20 mg druppels, wat ik eerder heb gehad.
Ik reageer sterk op medicijnen,en begon met 10 mg de eerste 5 weken, ook hier weer veel versuftheid bij en lang op 1 gedachte blijven hangen, verward en onrustig in mijn hoofd. misselijk en spierpijn, handen en voeten.
De bijwerkingen zijn nu minder, maar ben er nog niet tevreden over na ongeveer 4 maanden, naar 5 druppels en nu 2 maanden 7 druppels p.dag
Ik reageer boos, en droom diep, 's ochtends uit bed gekomen lang gapen en suf, nou ben ik ook géén ochtend mens, ik bloed snel, eerder menstrueren, en heb voordat ik in slaap val lichte hart kloppingen.
Ik ben angstig,en nog meer perfectionistischer geworden. Druk in mijn hoofd,ik kan niet snel omschakelen.
Ik heb een zwaar beroep, dat kan mee spelen.
Ik merk mijn conditie en motivatie mezelf zwaar valt.
Ik kan niet gauw genieten van kleine dingen, ben net klaar met een traumatische psychologische behandeling verwerking van ons tweede te vroeg geboren kindje, er zit meer van vroeger, veel gepest op school (10 jaar), ik kon moeilijk meekomen, en verlegen persoon, weinig vriendschappen.
Met dit medicijn cijfer ik mezelf niet snel weg, floep er gauw iets uit, korter lontje gekregen, ik wil mezelf bewijzen in het mooie leven, en er zijn voor onze gezonde dochter van 5 jaar, het valt me niet mee.
Lexapro geeft mezelf rust en overzicht,en ik denk dat ik het nodig zal blijven.
Zijn er mensen met andere ervaringen? want de lichte bijwerkingen voelen niet fijn bij mij met dit medicijn,er zijn zoveel soorten,homeopathie werkt niet bij mij, al van alles geprobeerd voor ik Lexapro uiteindelijk kreeg.
De huisarts raade géén vitamine B complex 100 mg,aan,dat slik ik om de 3 dagen bij, schijnt goed te zijn tegen stress situaties e.d. Dit was goed, kon volgens mijn arts géén kwaad.
Toen ik na citalopram lexapro wilde proberen moest ik dit zelf aan hem vragen,hij was er zelf niet opgekomen, omdat ik jaren eerder lexapro 2 maanden had gehad,dat is wel raar.
Ik heb niet veel vertrouwen in hem meer, wat is nou het juiste medicijn tegen sombere en depressive klachten,er zijn er zoveel soorten van op de markt, om dat allemaal uit te proberen ben je jaren verder,dat wil ik niet doen.
Heeft iemand tips of advies dan hoor ik het graag. Groetjes
Een paar jaar geleden kon ik het niet meer houden van de pijn in mijn borst elke mogen begon het op het werk begon me op te jagen en kreeg het op de zenuwen .nu met forzaten veel beter ben veel rustiger en druk is weg.
werkt goed.
na moeilijke nacht; hoofdpijn en opgezwollen enkels.
Ziekten met de meeste ervaringen
Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3145) |
Angst & paniekstoornis (2821) |