Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

medicijnen

Ervaringen met Tostran

14
meningen

Tostran

testosteron

geef je mening

ALGEHELE TEVREDENHEID

Algehele tevredenheid

EFFECTIVITEIT

Effectiviteit
geen effectzeer effectief

BIJWERKINGEN

Hoeveelheid bijwerkingen
geenzeer veel

FILTER MENINGEN OP ZIEKTE

Syndroom van Klinefelter (2 meningen)
Erectiestoornis (1 mening)

Lees meer over dit medicijn

Farmacotherapeutisch Kompas

Bekijk hier wat er in het naslagwerk van de arts staat

1
5

Tostran

19-06-2019 | Man | 63
testosteron (250mg/ml)
Acromegalie
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
zodra ik dit middel lichtjes insmeer over mijn penis is het gelijk feest dat mijn penis plots gelijk in keihardere erectie staat voor onbepaalde tijd van de dag en een vrolijk en blij gezicht hier van krijgt i p v op mijn buik smeer ik het goed in op mijn penis twee keer op het pompje drukt en de gel in mijn linkerhand hebt en mijn penis hier flink mee insmeer en ja hoor m[lees meer...]ijn penis stond gelijk in keihardere erectie.eigenlijk zoek ik sildenafil mylan 25 mg die door ziekenfonds vgz vergoed wordt 100 procent maar internist en huis arts deze nog niet voorgeschreven hebben om inwendig gebruik met water durft doorslikken. (Mijnmedicijn.nl : volgens ons politique : privé gegevens verwijderd - ter info : op deze site wordt alleen ervaringen - vragen ivm medicijngebruik gewisseld - geen medicijnruil of verkoop)
5

Tostran

16-06-2019 | Man | 63
testosteron (250mg/ml)
Niet in de lijst
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
wat betreft voor de bevruchting van de man zo als ik de tostran hebt via zorgverzekeraar vgz had ik ook verwacht dat sildenafil mylan die ook door hun in tablet vorm vergoed wordt voor 20kg of 25mg of 50mg deze het liefst gehad had,maar via de arts niet voorgeschreven wordt.oja i p v tostran op mijn buik lichtjes insmeren smeer ik het lichtjes in over mijn penis en zaadbal[lees meer...]len en wou dat ik er meer van had van deze 60 gram pompje om wekelijk drie van deze tostran flink over mijn penis goed insmeren zo als drie weken geleden elke keer er mijn penis goed mee insmeerde en plots een keihardere penis had die in dikte was doe genomen en mij een geil sexueel gevoel gaf als man en dus de kans hebt dat ik hier door overbevrucht zal zijn ondanks vitaal prostaat en prostaat potentie bij de drogist in potjes van 60 tabletten en 30 tabletten te koop zijn het liefst tostrangel voor bevruchting toslos de koop zal zijn als de drogisterijen dit middel verkopen ga ik het hun deze week vragen en laat ik het middel zien dat de arts heeft voorgeschreven en zien wat dit middel per artikel kost.vind het niet erg om dit ook via de drogist de kunnen kop[en en er mijn penis flink mee insmeer en via mijn eikel van mijn penis het topje van de pomp er af halen en mijn voorhuid van de eikel er overheen schuift en met penis en al onderste boven doe zodat dit middel flink veel elke dag over mijn eikel stroomt en begint te prikkelen en hier door ok mijn penis in nog meer erectie komt te staan zo als de afgelopen weken die ver achter mij liggen en mij een goed en erotisch sexgevoel geeft ondanls dat ik en wederomgeboren evangelische christen bent ook sexueleegevoel en verlangens hebt in dit leven.welke mannen hebben dit nog meer in hun leven?
5

Tostran

17-07-2018 | Man | 52
testosteron (20mg/g)
Testosteron-tekort
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Laag libido, wisselende stemmingen. Voel me nu geweldig. Fitter, sterker, veel hoger libido en blij gevoel
3

Tostran

24-01-2018 | Man | 53
testosteron (20mg/g)
Artrose
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen

5

Tostran

29-10-2017 | Man | 52
testosteron (20mg/g)
Osteoporose/botontkalking
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik ben er zeer tevreden mee. Voel me goed en geen bijwerkingen. En zo vele malen beter dan al die andere gel soorten of injecties.
4

Tostran

30-05-2017 | Man | 32
testosteron (20mg/g)
Syndroom van Klinefelter
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Voorheen had ik Androgel voor 75mg testosteron, maar doordat deze hoeveelheid niet meer leverbaar is ben ik overgestap op Tostran voor 80mg testosteron. Het gebruik is zoveel makkelijker geworden. Waar ik voorheen met sachets aan het rommelen was (die moet je netjes weggooien anders zit in no-time de wastafel en kraan e.d. onder de testosteron), met Tostran heb je alleen m[lees meer...]aar een soort compact zeeppompje. Die kan ik makkelijk met vakantie meenemen. In het gebruik moet je opletten dat je per dag de aanbrengplaats varieert anders ontstaat er huidirritatie zoals jeuk of branderig gevoel. Ik wissel tussen bovenkant buik en binnenkant bovenbenen. Wat dat betreft was de Androgel milder. Onlangs heb ik een bloedtest gehad om de testosteronspiegel te meten en dat is voor het eerst sinds jaren aanzienlijk verbeterd! Het heeft ook invloed op de hypofysefunctie die nu ook voor het eerst minder hard hoeft te werken. Of ik me beter voel is met het syndroom van Klinefelter lastig in te schatten. Ik heb wel meer power in me, meer uithoudingsvermogen. De eerste 2 weken ging ik praktisch opnieuw door de puberteit heen. Ik moest mezelf opnieuw leren kennen wat betreft emotie en mentale kracht. Met name mijn eigen grenzen waren verdwenen waardoor ik veel alpha-mannetjes gedrag ging vertonen. Dat is nu gestabiliseerd. Sind de Tostran is mijn emotionele gevoeligheid versterkt. Voorheen dacht ik bij een zielige film alleen maar 'ach wat zielig voor diegene', maar nu heb ik de grootste moeiten om niet te gaan tranen... En als ik onrecht zie gebeuren bij mezelf of iemand anders dan komt er intense boosheid op. Ik heb het wel onder controle, maar het is wel iets om rekening mee te houden!! De 2 uur inwerktijd kan ik prima mee leven (dat was voorheen 4 uur), binnen een half uurtje kan je al een shirt aandoen. Ik heb gewoon mijn ochtendritueel erop ingesteld. Uit bed direct onder de douche. Na afdrogen is de huid warm en trekt de gel sneller in. Dan even scheren, ontbijten e.d. en als ik helemaal klaar ben na zo'n 20 minuten is de gel ingetrokken en kan ik me al aankleden. Al met al ben ik erg blij met de Tostran. Het werkt meetbaar goed en is relatief makkelijk in gebruik. Let alleen wel op dat het een hormoon is! Op patienten dagen hoor ik dat sommigen op zware moment gewoon een beetje extra nemen. Wees daar erg voorzichtig mee, het heeft fysieke consequenties op spierkramp, bloedverdikking en kan zelfs hartfalen veroorzaken. Het is een wondermiddeltje, maar zoals alle hormoonmedicatie is het niet zonder gevaar. Altijd overleggen met je arts en minimaal 1x per jaar bloedonderzoek doen.
5

Tostran

07-02-2017 | Man | 46
testosteron (20mg/g)
Niet in de lijst
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik heb Sertolli Cell Only Syndroom, waar weinig over bekend is. Ik ben onvruchtbaar. Heb balkanker gehad en de bal is verwijderd. Ik ga al 20 jaar naar specialisten. Mijn bijwerkingen: veel krampen in m'n lichaam, vooral de benen en rug, omdat ik de maximale dosering krijg. (8 pompjes= 80 mg)
5

Tostran

09-10-2015 | Man | 48
testosteron (10mg/g)
Allergie
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Bevalt met super. Mijn vraag is eigenlijk namens de vrouw; mag ze oraal met mij vrijen??
4

Tostran

29-05-2015 | Man | 60
testosteron (20mg/g)
Niet in de lijst
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
De dosering is verre van perfekt via het pompsysteem, hierover ook al vaker kontakt met Apotheek gezocht; langudrige test voor hen uitgevoerd, met terugkoppeling van fabrikant. Probleem is onnauwkeurige dosering vanaf flacon 2/3 leeg is. Enige nadelige bijwerking is af en toe rode huid, gevolg van iets te lang inwrijven op huid.
2

Tostran

25-09-2014 | Man | 21
testosteron
Syndroom van Klinefelter
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Op zich is het makkelijk te doseren en makkelijk te smeren (droogt wel langzaam) Alleen heb zelf erge last van huiduitslag, en verschrikkelijke jeuk ga daarom waarschijnlijk stoppen en terug naar sustanon waarbij geen lastige fysieke ongemakken voordoen
5

Tostran

13-09-2012 | Man | 56
testosteron
Impotentie
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
De werking van de gel is pas na een paar weken echt merkbaar. Ik heb weer energie, voel me prima; niet meer depressief en mijn libodo is dat van een 18-jarige dankzij dit medicijn. In combinatie met de door mijn uroloog voorgeschreven cialis (dagelijkse pil van 5mg) ben ik weer een echte haan. Het leven is geweldig!
5

Tostran

09-01-2011 | Man | 47
testosteron
Futloosheid, concentratievermindering, energieverlies, minder goed doorslapen
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Dit is dé vondst voor mijn algemene 'vage klachtenpatroon' geweest. Heb weer veel energie, slaap weer prima (na 10 jaar minder), geen koffie meer nodig om tijdens het werk 'wakker' te zijn, géén 'vakantiedip' na de eerste 3 dagen op vakantie. De gel is bovendien héél makkelijk aan te brengen en trekt bijna direct in.
3

Tostran

21-09-2010 | Man
testosteron
Tekrt aan mannelijke hormonen
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Gel droogt heel langzaam
4

Tostran

16-07-2010 | Man
testosteron
Gevolg van zaadbalkanker
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Goed product alleen duurt het intrekken/opdrogen lang. Vaak wel tot een half uur. Dit heeft dus invloed op het ochtend ritueel. Het smeren op de bovenarmen en schouders helpt. Het intrekken duurt dan korter dan bijv. op de buik.
1

Medicijnen met de meeste ervaringen

Mirena (2330) - Anticonceptie - overig
Citalopram (1385) - Depressie - antidepressiva SSRI
Simvastatine (1212) - Cholesterol
Paroxetine (1212) - Depressie - antidepressiva SSRI
Champix (1159) - Verslavingsziekten
Sertraline (1142) - Depressie - antidepressiva SSRI
Venlafaxine (951) - Depressie - antidepressiva overig
Tramadol (915) - Pijn - morfine-achtigen
Thyrax Duotab (875) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
Omeprazol (823) - Maagzuur - protonpompremmers
Metoprolol (773) - Bloeddruk - betablokkers
Lyrica (768) - Epilepsie
Mirtazapine (662) - Depressie - antidepressiva overig
Efexor (657) - Depressie - antidepressiva overig
Amitriptyline (643) - Depressie - antidepressiva TCA
Furabid (639) - Antibiotica - urineweginfectie
Seroquel (631) - Psychose / schizofrenie - antipsychotica
Ethinylestradiol / Levonorgestrel (622) - Anticonceptie - eenfase
Amoxicilline (599) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Metformine (589) - Diabetes (suikerziekte) - orale middelen
Wellbutrin XR (589) - Verslavingsziekten
Implanon (hormoonimplantaat) (543) - Anticonceptie - overig
Lexapro (507) - Depressie - antidepressiva SSRI
Escitalopram (497) - Depressie - antidepressiva SSRI
Concerta (483) - ADHD - psychostimulantia
Roaccutane (472) - Acne
Amoxicilline / Clavulaanzuur (462) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Amlodipine (433) - Bloeddruk - calciumantagonisten
Dexamfetamine (428) - ADHD - psychostimulantia
Euthyrox (424) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)

disclaimer  De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.