Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

medicijnen

Ervaringen met Nasonex

2
meningen

Nasonex

mometason

geef je mening

ALGEHELE TEVREDENHEID

Algehele tevredenheid

EFFECTIVITEIT

Effectiviteit
geen effectzeer effectief

BIJWERKINGEN

Hoeveelheid bijwerkingen
geenzeer veel

FILTER MENINGEN OP ZIEKTE

Allergie (13 meningen)
Hooikoorts (8 meningen)
Huisstofallergie (4 meningen)
Verkoudheid (3 meningen)

Lees meer over dit medicijn

Farmacotherapeutisch Kompas

Bekijk hier wat er in het naslagwerk van de arts staat

1
5

Nasonex

17-09-2013 | Vrouw | 26
mometason
Voorhoofdsholteontsteking
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Jaren geleden had ik regelmatig voorhoofdsholteontsteking. Van mijn huisarts kreeg ik een neusspray voorgeschreven, waarbij ik alleen maar meer klachten kreeg; bloedneuzen, keelpijn en stemproblemen, later bleek het een infectie op mijn keelamandelen te zijn. Na onderzoeken bij de KNO-arts blijkt er een stukje van mijn neusschotje verkeerd te staan, waardoor ik regelmati[lees meer...]g voorhoofdsholteontsteking blijk te krijgen. Er waren 2 opties om dat te verhelpen: opereren of een neusspray gebruiken. Ik ben toen Nasonex gaan gebruiken. Wat een wondermiddel! Ik gebruik het alleen op de momenten dat ik verkouden ben of hoofdpijn krijg (herken inmiddels de symptomen van een ontsteking). Ik voel de spray werken in mijn neus en binnen een dag kan ik meestal wel vrij ademen door mijn neus. Ik gebruik de neusspray alleen wanneer ik denk dat het nodig is, om zo te proberen zo min mogelijk schade in mijn neus etc. aan te brengen.
1

Nasonex

26-04-2013 | Man | 38
mometason
Voorhoofdsholteontsteking
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik heb van uit het voor gaan de jaar nov 2012 tot ergens in februari 2013 met de griep bezig geweest waarvan ik 4 dagen in het voor gaan de jaar en 4 dagen in het huidige jaar heb plat gelegen. nu zins de 17-4 plots een pijn in mijn rechter neus holte minder gemakkelijk adem halen door de rechter neus. hooikoorts leek mij minder logies aangezien we toen nog gemiddelde temp[lees meer...]eraturen hadden van rond de 2 graden. Een paar dagen verder 5 nachten al niet geslapen, ook van wegen de koorts aanvallen. 3 paracetamol p/d uit eindelijk heb ik mijn werk neer moeten leggen omdat ik het niet meer kon werken van de pijn in mijn rechter gezicht. deze week naar de huisartsenpost gegaan omdat ik nog geen arts had in mijn nieuwe woon omgeving, die trok de conclusie een poliep, op gezetten slijm klier of zo in de neus, de vraag kreeg ik heeft u hooikoorts, ik zeg dat is alweer een paar jaar geleden. op de zwelling in de neus te verminderen kreeg ik een recept Nasonex mee en hooikoorts pillen Desloratadine. een oud gezegde is: wat een boer niet ken eet hij niet. ik heb even gekeken op internet wat is Nasonex, en dan ga je dat uit zoeken en nalezen, en dan stel je zelfde vraag wil je mij weer gezond hebben of wil dat ik snel dood ga. wat er in zit staat op deze site: consumed.nl en jammer genoeg staat er niets in de bijsluiter wat er allemaal in zit en de bestanddelen wat deze weer doen, is wel raar, want we verwachten wel dat het op al onze voedingen staat. dit soort producten nemen we toch ook in ? Er waren al twee bestand delen die mij niet aanstonden. polysorbaat 80: een soort bind/conserveringsmiddel, chemisch= kanker verwekkend. benzalkoniumchloride: hier word je nog minder vrolijk van, als je alleen al gaat kijken wat het met je lichaam doet, en dan de waarschuwingen voor vermijden is corrosief, met andere woorden je vingers vallen er af, slecht voor het milieu enz. Er zijn genoeg alternatieve die geen schade doen aan de mens en wel zijn. een ding dit gaat bij mij gelijk de prullenbak in. dank u dokter en nee dank u. Voor mijn ontsteking gebruik ik Propolis 2x per dag. en voor mijn geretireerde slijmvlies vind ik ook nog wel wat. Ik hoop dat ik mensen hiermee verder heb mogen helpen, en er zijn voldoende echte middelen die geen schade of bijwerkingen hebben het is alleen weten waar je het heb te vinden.
1

Medicijnen met de meeste ervaringen

Mirena (2330) - Anticonceptie - overig
Citalopram (1385) - Depressie - antidepressiva SSRI
Simvastatine (1212) - Cholesterol
Paroxetine (1210) - Depressie - antidepressiva SSRI
Champix (1159) - Verslavingsziekten
Sertraline (1141) - Depressie - antidepressiva SSRI
Venlafaxine (951) - Depressie - antidepressiva overig
Tramadol (915) - Pijn - morfine-achtigen
Thyrax Duotab (875) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
Omeprazol (823) - Maagzuur - protonpompremmers
Metoprolol (772) - Bloeddruk - betablokkers
Lyrica (767) - Epilepsie
Mirtazapine (662) - Depressie - antidepressiva overig
Efexor (657) - Depressie - antidepressiva overig
Amitriptyline (642) - Depressie - antidepressiva TCA
Furabid (639) - Antibiotica - urineweginfectie
Seroquel (631) - Psychose / schizofrenie - antipsychotica
Ethinylestradiol / Levonorgestrel (622) - Anticonceptie - eenfase
Amoxicilline (599) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Metformine (589) - Diabetes (suikerziekte) - orale middelen
Wellbutrin XR (588) - Verslavingsziekten
Implanon (hormoonimplantaat) (542) - Anticonceptie - overig
Lexapro (507) - Depressie - antidepressiva SSRI
Escitalopram (496) - Depressie - antidepressiva SSRI
Concerta (483) - ADHD - psychostimulantia
Roaccutane (471) - Acne
Amoxicilline / Clavulaanzuur (462) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Amlodipine (432) - Bloeddruk - calciumantagonisten
Dexamfetamine (428) - ADHD - psychostimulantia
Euthyrox (423) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)

disclaimer  De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.