Medicatieveiligheid voor jou

Medicatieveiligheid voor jou

medicijnen

Ervaringen met Condyline

19
meningen

Condyline

podofyllotoxine

geef je mening
Bij  WrattenX

ALGEHELE TEVREDENHEID

Algehele tevredenheid

EFFECTIVITEIT

Effectiviteit
geen effectzeer effectief

BIJWERKINGEN

Hoeveelheid bijwerkingen
geenzeer veel
branderig gevoel gebied van rode huid

FILTER MENINGEN OP ZIEKTE

Condyloma (51 meningen)
SOA (seksueel overdraagbare aandoening) (12 meningen)
Huiduitslag (0 meningen)

LEEFTIJD + GESLACHT

LEEFTIJD + GESLACHT

VERGELIJKEN

Aldara (71 meningen)
Formule W Wratten (32 meningen)
Prevner (11 meningen)
Zovirax (10 meningen)
Aciclovir crème (10 meningen)
Toon alle...

Lees meer over dit medicijn

Farmacotherapeutisch Kompas

Bekijk hier wat er in het naslagwerk van de arts staat

12
4

Condyline

29-03-2024 | Man | 21
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen

Bijwerkingen

branderig gevoel

Heb dus echt heel erg hier gekeken voor steun dus schrijf nu ook mijn eigen ervaring (normaal zou ik dit niet doen). Bij mij werkte het pas op dag vijf eerst 3 dagen gebruiken en daarna dus 2 dagen wachten. Had eerst ook sudocreme gebruikt veel te veel gehaald maarja. Niet nodig. Gewoon een keer in het flesje en 5-8x aantippen met het staafje. Wees voorzichtig en raak alle[lees meer...]en je wrat aan. Heb geduld want het werkt echt pas voor mij na de tweede rust dag. Nu helemaal weg dus top. Volg mijn advies want het werkt. Ik heb persoonlijk 5-8 minutes gewacht elke x na het aantippen.
2

Condyline

29-02-2024 | Man | 21
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen

Bijwerkingen

gebied van rode huid

Ik gebruik nu 2 dagen condyline en voor mij gevoel kan ik de wrat niet goed aanstippen met het staafje . Als ik met het staafje in het potje ga pakt voor mij gevoel het staafje geen vloeistof . Ook als ik hem aanstip voel of zie ik geen vloeistof.
3

Condyline

04-10-2023 | Man | 53
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Gebruik dit voor een wrat aan de zij- en onderkant van mijn middelste rechter teen. Door neuropathie niet tijdig opgemerkt. Ik ben dubbel transplantatiepatiënt, en loop nu al 4 jaar met een hardnekkige wrat op mijn teen. Ik kan er nagenoeg niet bij, en de standaard salicylzalf die er normaliter voor gebruikt wordt, is voor mij niet zelf aan te brengen. Hulp hierbij is n[lees meer...]iet te krijgen, en mijn probleem valt in geen enkele categorie voor de zorgverzekeraar (een wrat is te simpel, niet levensbedreigend etc). Deze tinctuur is een uitkomst, aangezien ik dit redelijk zelfstandig kan aanbrengen. Het spul is een zeer sterk zuur in vloeibare vorm, met een wattenstaafje aan te brengen. Dit wattenstaafje is klein, en zeer strak. Het is zeer nauwkeurig aan te brengen. Gebruik ofwel een speciale sticker om de aangetaste huid aan te stippen, of smeer er vaseline omheen, want het spul kan gaan spreiden naar de omringende gezonde huid! Bij mij betekent dit dat de omringende huid tevens geïnfecteerd wordt: Mijn immuunsysteem wordt door medicijnen onderdrukt. Ik gebruik dit nu alweer 9 weken, hiervoor gebruikte ik salicylzuur in zalf, heb ik laser geprobeerd (wordt niet vergoed) en heb ik zelfs een kwart van mijn teen laten wegsnijden. Dit zuur heeft dezelfde gemene werking als salicylzuur: na verloop van tijd krijg je allerlei krampen door je lijf, keelkramp, vocht vasthouden en andere wazige klachten die op ernstige vergiftigingsverschijnselen lijken. Zorg ervoor dat als je dit gebruikt, je je er even goed over laat informeren, en niet zomaar zonder voorbereiding beginnen. Bij mij is bijvoorbeeld ook al een keer het kleine potje omgevallen (!), dan moet je ook heel snel het spul kunnen opruimen. Er zijn ook kleine ronde pleisters te krijgen met een gaatje erin, zodat je de gezonde huid makkelijker kunt afschermen.
5

Condyline

31-07-2023 | Vrouw | 27
podofyllotoxine (1,5mg/g)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Van de een op de andere dag voelde ik ineens een klein ‘bolletje’ bij de ingang van mijn vagina. Ik dacht zelf dat het een steelwratje was, maar toch maar laten nakijken bij de huisarts. Bleek een genitaal wratje te zijn. Huisarts schreef condyline voor. Meteen dezelfde dag gaan halen en begonnen met de kuur. Ik heb het wratje volgens de instructie drie dagen achter elkaar[lees meer...] 2x per dag aangestipt. Na de eerste dag was het wratje al wit van kleur geworden. Bij de derde dag wilde ik in de avond voor de tweede keer gaan aanstippen, maar toen zag ik dat het wratje al was verdwenen en er een wit plekje was overgebleven. Dit heb ik niet meer aangestipt. Ik heb ook geen vaseline gebruikt. Met het staafje kon ik precies alleen het wratje aanstippen en de gezonde huid niet raken. Ik heb verder dan ook nergens last van gehad, buiten een paar minuutjes een branderig gevoel vlak na het aanstippen. Geen open wonden, zweren of wat dan ook. Ik ben na 3 dagen al van het wratje af met dit middel dus ik ben zeer tevreden. Verbaas me een beetje over alle horrorverhalen die je hier leest.
5

Condyline

09-04-2023 | Vrouw | 47
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Ik had een GW binnen mijn schaamlippen. Wachtte 1 maand voordat ik naar HA ging en maakte mij ernstig zorgen er over. Deze middel werkt heel effectief. 2 weken gebruikt en het is helmaal weg. Geen vaseline gebruikt gezien dat het binnen mijn schaamlip en een moeilijk plek was. Heel voorzichtig aangestipt en geen problemen ervaren.
1

Condyline

21-02-2023 | Man | 23
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
WAT EEN SLECHT PRODUCT NOOIT MEER DOEN HEEL VEEL PIJN HELE HUID OPEN ALSOF IK ZUUR OP ME HUID HEB GEDAAN
5

Condyline

07-10-2022 | Vrouw | 30
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Doordat ik HPV drager ben 2 zeer grote wratten ontwikkelt die zo groot werden dat ze in elkaar over liepen. Door schaamte in eerste instantie niet naar HA gegaan. Toch over de schaamte heen gezet. Eerst hier gaan lezen en erg geschrokken van alle reacties! Ik durfde bijna niet meer te gebruiken, maar dacht: liever pijn en dat ding weg dan het achterwege laten en met dat mo[lees meer...]rmel blijven lopen. Ik heb de huid er omheen ingesmeerd met sudocreme, ook de plekken die andere huid aanraakte als ik weer zou gaan bewegen. Heel voorzichtig aangestipt. Ik merkte niet eens dat er iets op zat. Vervolgens 5 minuten blijven zitten met de beentjes wijd haha! Ik dacht na 4x aanstippen dat er niets gebeurde. Alles zag er hetzelfde uit en ik voelde helemaal NIKS! Geen tinteling, geen pijn, niks. Toen ik voor de 5e keer wilde gaan aanstippen, zag ik dat 80% van de wrat ineens weg was! Lijkt er spontaan af te zijn gevallen! Zonder enige pijn of wat dan ook! Huid er onder is wat rood, maar zeker niet pijnlijk! Ik ben ZO blij! Laat je aub niet afschrikken door de reacties, bescherm de gezonde huid goed en ben niet bang dat je te weinig er op doet! Dan werkt dit spul als een tiet!
5

Condyline

04-04-2022 | Man | 21
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
5 maanden geleden merkte ik een wit plekje op mijn eikel, ben hierdoor naar de huisarts gegaan en mij werd verteld dat dit herpes was en dat dit na 3 weken weg zou gaan.. Niet dus, het plekje werd steeds groter en voelde me hier erg naar bij. Na 5 maanden eindelijk (opnieuw) naar de huisarts gegaan en hier kreeg ik dit middel voorgeschreven, toen ik thuiskwam ben ik gelijk[lees meer...] online gaan zoeken. Maar tering, wat werd ik bang, zoveel horrorverhalen. Ik ben met veel vaseline te werk gegaan en de in totaal 4 plekjes aangestipt (degene op mn eikel was behoorlijk groot geworden). Na het aanstippen zo’n 20/30 minuten laten drogen en dit 3 dagen lang 2x per dag. Deze dagen geen last gehad en ik bereidde me voor op de rustdagen (ik was bang joh). Eerste rustdag voorbij, totaal geen last en het grote plekje op mn eikel valt er zojuist vanaf, geweldig!! Bij goed gebruik echt geweldig spul, spijt dat ik dit niet eerder heb gebruikt
1

Condyline

03-02-2022 | Man | 33
podofyllotoxine (1,5mg/g)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Dit middel voorgeschreven gekregen voor wratjes. Na 3 dagen de wratjes 2 keer per dag aanstippen veranderden mijn eikel in een open wond, m’n halve eikel is weggebrand: Het is gaan ontsteken, en er komt veel geel vocht uit. Ook is de penis erg dik en pijnlijk. Ik snap niet dat dit middel zo maar voorgeschreven mag worden en er zo slecht gecommuniceerd wordt over de bij[lees meer...]werkingen. Ik mag maar hopen dat dit goed geneest, anders moet ik naar de plastisch chirurg. Zijn er mensen die in het zelfde schuitje zitten?
2

Condyline

30-01-2022 | Man | 25
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
LAAT JE GOED INFORMEREN! Laat je goed informeren voordat je dit middel gebruikt. In mijn enthousiasme om de wratjes op en rondom mijn geslachtsdeel te verwijderen stipte ik teveel het wratje aan met Condyline. Met als gevolg dat ik na de drie dagen van aanstippen met grote open wonden en zweren mijn dagen doorkom. Ik zag niet goed of het middel dat op de wrat aanbracht [lees meer...]bleef zitten waardoor ik tijdens mijn eerste week de wrat per keer meerdere malen aanstipte. Dit is tot op heden de grootste fout van mijn leven geweest. Wees heel voorzichtig met dit spul en stip minimaal de wrat aan. Ik kan amper lopen, slapen en bewegen.
5

Condyline

15-11-2021 | Man | 31
podofyllotoxine (1,5mg/g)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Let goed op met aanbrengen en wees geduldig. Je denkt al snel dat je er te weinig op doet. Gewoon aantippen is voldoende! Na 4-5 dagen waren de wratten dood of al verdwenen. Op één stuk zaten er meerdere bij elkaar en was ik te fanatiek met het aanbrengen van het middel. Met een soort branderige schaafwond op de gezonde huid als gevolg. Nogmaals, wees geduldig en er is hee[lees meer...]l weinig van dit spul nodig voor een top effect.
5

Condyline

19-09-2021 | Vrouw | 28
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Het begon met dat ik dacht scheerbultjes te hebben, tot ik zo ver was, waren de wratten rond mijn schaamlippen tot aan de anus. Van de huisarts condyline voorgeschreven gekregen. Ik was sceptisch door verschillende reacties hier maar ik moet zeggen dat ik vanaf ongeveer week 2 verschil begon te merken. In totaal ben ik 5 weken bezig geweest en zijn nu de wratten weg. I[lees meer...]k heb geen verschrikkelijke pijn gehad maar meer soort van jeuk en een rode huid.
5

Condyline

02-08-2021 | Man | 28
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Tot mijn schrik voor het eerst een genitale wrat ontdekt. Gelukkig was ik er vrij snel bij en kon ik na 1,5 week na het constateren met Condyline beginnen. Eerste 2 dagen 2x aangestipt. De eerste dag heb ik aardig wat op de wrat gedaan, dit gaf een heel licht brandend gevoel, wat ik niet als storend heb ervaren en ook snel weg was. Op de tweede dag lag de wrat al op[lees meer...]en en na de ervaringen hier te hebben gelezen ben ik zinkzalf rondom gaan gebruiken. Op de 3e dag 1x de overgebleven randjes van de wrat aangestipt. 4e dag hele wrat is weg. Het is nu alleen nog een zweertje. (Zinkzalf op je eikel is niet ideaal. Het vervelendste was om de zalf weg te krijgen.)
2

Condyline

01-06-2021 | Man | 28
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Dacht eerst heb een moedervlek/fibroom. Toen nog 1, en na scheren zag ik er nog paar in de schaamstreek. Had direct door dat dit GW zijn. Oei. Op naar de huisarts voor medicijnen. Op fora overal gelezen over dit medicijn, allemaal horrorverhalen over open wonden en bloedingen. Maar ook dat het heel effectief is. Ik heb het vervolgens precies zo aangewend als in de bijsl[lees meer...]uiter. Dag 1 zag ik niks, dag 2 ook niks, dag 3 ook helemaal geen verandering. Nada. Dus dacht doe ik nog halve dag erbij. Zit nu in de 3e rustdag, naast dat het beetje jeukt gebeurt er niks. Of ik ben letterlijk resistent voor dit medicijn, want ik heb dat halve potje inmiddels over me heen gegoten, of het komt doordat het bij mij niet op de slijmvliezen zit, maar daar waar schaamhaar zit en begin van de penis. In ieder geval ben ik helemaal verbaasd dat ik zo een andere ervaring heb, had liever dat het ff pijn deed en dat ze wel weg waren...
4

Condyline

14-04-2021 | Man | 25
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Het middel gekregen voor wratten wat geen soa bleek te zijn maar van scheren. Flink wat vloeistof op het staafje gedaan 3dagen achter elkaar (moet 4 weken lang) en geen gehoor gegeven aan vasaline rond de wratten smeren “DOE DIT WEL!! “ Dag 1: geen probleem Dag 2: geen probleem Dag 3: open wonden en ernstige pijn op de plekken waar het is aangebracht met dunne h[lees meer...]uid. Het werkt heel goed het verschroeit letterlijk de bovenste laag van de huid en het lijkt op een soort zuur wat door de huid brandt. Dag 3/4/5 flink koelzalf op de open plekken gesmeerd en het is goed geheeld op rode huid na. Maar wel alle wratjes weg. Die vielen als soort schilvers met de “oude” huid weg. Ofwel zeer effectief middel maar doe zeer kleine hoeveelheid met het staafje echt alleen aanstippen op de wrat en niet over de huid smeren want dan krijg je wat ik had. Staafje dompelen en aan zijkant langs de rand van t flesje vegen om extra vloeistof weg te krijgen. Flink crème overal smeren om de plekken heen en ook over de wratten want wanneer je het aanstipt gaat het er wel doorheen. Een erg Lang verhaal kort: Het werkt zeer goed maar wees erg zorgvuldig met de hoeveelheid en verzorgd de huid goed. Indien wonden -> koelzalf smeren en het zal helen Nu 2e week doe ik het verstandigen met wat zeer kleine minuscule plekjes die ik heb gemist met aanstippen de eerste week waarvan ik aanneem dat dit nu met goed crème smeren en zorgvuldig aanstippen hopelijk zonder problemen zal verlopen.
3

Condyline

11-04-2021 | Vrouw | 21
podofyllotoxine (5mg/ml)
Wratten
Effectiviteit
Hoeveelheid bijwerkingen
Sterk spul, werkt enorm goed. Helaas werkte het iets te heftig bij mij en kwamen er wonden en bloedde het. Zo had ik dus ook standaard pijn bij het plassen, zitten en sporten de weken dat ik het smeerde. Condyline is erg effectief, maar pas wel op, want de huid kan er compleet stuk van gaan (vooral bij grotere wratjes).
12

Medicijnen met de meeste ervaringen

Mirena (2333) - Anticonceptie - overig
Citalopram (1387) - Depressie - antidepressiva SSRI
Paroxetine (1214) - Depressie - antidepressiva SSRI
Simvastatine (1213) - Cholesterol
Champix (1159) - Verslavingsziekten
Sertraline (1148) - Depressie - antidepressiva SSRI
Venlafaxine (955) - Depressie - antidepressiva overig
Tramadol (915) - Pijn - morfine-achtigen
Thyrax Duotab (875) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
Omeprazol (824) - Maagzuur - protonpompremmers
Metoprolol (777) - Bloeddruk - betablokkers
Lyrica (768) - Epilepsie
Mirtazapine (667) - Depressie - antidepressiva overig
Efexor (658) - Depressie - antidepressiva overig
Furabid (646) - Antibiotica - urineweginfectie
Amitriptyline (646) - Depressie - antidepressiva TCA
Seroquel (631) - Psychose / schizofrenie - antipsychotica
Ethinylestradiol / Levonorgestrel (626) - Anticonceptie - eenfase
Amoxicilline (600) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Wellbutrin XR (591) - Verslavingsziekten
Metformine (589) - Diabetes (suikerziekte) - orale middelen
Implanon (hormoonimplantaat) (545) - Anticonceptie - overig
Lexapro (507) - Depressie - antidepressiva SSRI
Escitalopram (504) - Depressie - antidepressiva SSRI
Concerta (484) - ADHD - psychostimulantia
Roaccutane (472) - Acne
Amoxicilline / Clavulaanzuur (464) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Amlodipine (434) - Bloeddruk - calciumantagonisten
Dexamfetamine (429) - ADHD - psychostimulantia
Euthyrox (425) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)

disclaimer  De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.