ISO 27001

Hét onafhankelijke platform voor het delen van ervaringen met medicijnen

Hét onafhankelijke platform voor het delen van ervaringen met medicijnen

lees de ervaringen

122
meningen

Valdoxan

agomelatine

Geef mening

Algehele tevredenheid

Algehele tevredenheid

Effectiviteit

Effectiviteit

Hoeveelheid bijwerkingen

Hoeveelheid bijwerkingen

Leeftijd + Geslacht

Leeftijd + Geslacht

Bijwerkingen

Bijwerkingen
Pagina 7 van 7
23-04-2012
Vrouw, 37
Algehele tevredenheid 3

Valdoxan (agomelatine)
Angst & paniekstoornis

Tevredenheid over
2
4
4
5
Heb eerst 3 jaar paroxetine gebruikt tegen de angst. Na enkele maanden geslikt te hebben, waren de kilo`s zo aangekomen dat mijn kleding niet meer paste. Gestopt en over gegaan naar Cimbalta...na 7 weken geslikt te hebben geen resultaat. Inmidels meer dan een week bezig met Valdoxan, nog steeds geen resultaat(kan eigenlijk ook nog niet...) Maar ik baal dat ik nog steeds la[lees meer...]st heb van de klachten dat het mijn hele leven beinvloed. Heb hierbij ook Alprozam erbij tegen bijwerkingen. Moet zeggen dat alle kilo`s die ik aan ben gekomen inmiddels kwijt zijn. Ik moet nog even doorzetten tot ik ze 6 weken geslikt te hebben om een duidelijker beeld te krijgen. Maar er staat weing op internet over Valdoxan.
22-04-2012
Vrouw, 64
Algehele tevredenheid 1

Valdoxan (agomelatine)
Depressie

Tevredenheid over
2
2
2
4
Na gestopt te zijn m et effexor (geen enkele seksuele bevrediging meer, hoewel deze zonder het antidepressivum wel bevredigd was), overstapt op stablon (zonder enkel effect) en nu valdoxan. Met 25mg helpt het tegen de depressie, maar mijn seksuele functioneren is maar een beetje hersteld, met 50mg, geen enkele libido zoals met alle serotonineheropnameremmers. Vermijd dit m[lees meer...]edicijn te nemen! Vooral quasi-continu!!! Zoek een goede psycholoog voor het te laat is, zoniet dan verwoest u uw leven.
14-04-2012
Vrouw, 37
Algehele tevredenheid 4

Valdoxan (agomelatine)
Slapeloosheid

Tevredenheid over
5
3
3
5
Ik ben op 30maart overgestapt van citalopram naar valdoxan.Even voor de duidelijkheid ik gebruikdit medicijn om mijn wisselende stemmingen stabiel te houden....wat echt erg goed gaat!!Dus niet omdat ik depressief ben.Ik slaap nu veel dieper waardoor ik ook echt s'morgens uitgerust mn bed uit kom.Helaas heb ik een vervelende maar zeldzame bijwerking....rode huid en jeuk...[lees meer...].galbulten.Zijn er meer gebruiker/sters die deze bijwerking hebben en zoja werd dit minder naarmate je het middel langer gebruikte??Verders eigenlijk geen noemsenwaardige bijwerkingen bij dit middel.
06-04-2012
Vrouw, 50
Algehele tevredenheid 5

Valdoxan (agomelatine)
Depressie

Tevredenheid over
5
4
4
5
na een ernstig trauma (het overlijden door een ongeluk van mijn kinderen en echtgenoot) en na verschillende antidepressiva en anxiolytica geslikt te hebben, slik ik na meerdere pogingen nu valdoxan, nuctalon en lorazepam, en heb ik eindelijk weer een beetje een behoorlijke nachtrust. Valdoxan helpt om weer melatonine aan te maken en ik heb bijna geen bijwerkingen, buikpijn[lees meer...] in het begin en geen gewichtstoename zoals bij de andere antidepressiva.
05-04-2012
Vrouw, 43
Algehele tevredenheid 2

Valdoxan (agomelatine)
Depressie

Tevredenheid over
1
2
2
4
Mijn psychiater heeft me Valdoxan voorgeschreven tegen een depressie als gevolg van een neurologische aandoening (chorea). Vanaf dat ik begonnen ben met Valdoxan innemen, slaap ik beter met rare dromen. Na 5 dagen behandeling, begon de misselijkheid, meer rare bewegingen die passen bij mijn neurologische aandoening, opkomen van puistjes op mijn gezicht, gevoel van warm en [lees meer...]koud hebben, hoofdpijn, verward, moeilijkheid met concentreren, misselijk. Mijn psychiater heeft me na 1 maand laten stoppen en me op effexor gezet. Ik wacht nog steeds tot de bijwerkingen van valdoxan verdwijnen..
13-03-2012
Vrouw, 21
Algehele tevredenheid 4

Valdoxan (agomelatine)
Depressie

Tevredenheid over
3
2
3
5
Sinds enkele jaren heb ik last van depressiviteit, met regelmatig stemmingsschommelingen die gaan van zeer negatief tot euforische momenten. De tussenfase is eerder een "apatische fase", waarin ik noch vrolijk noch triest ben, maar eerder niets me nog kan boeien. Dit ging gepaard met angststoornissen, die willekeurig opdoken. Zo kon ik overdag plots bijzonder nerveus of r[lees meer...]onduit bang worden, of zag ik 's nachts dingen die er niet waren. Twee jaar geleden ben ik hiervoor sipralexa beginnen nemen. Hier kwam ik al snel 12kg van bij, kreeg ik ontzettende hoofdpijn en voelde ik me slechts zelden veel beter. Na deze negatieve ervaring wou ik van geen medicatie meer weten, tot mijn psy Valdoxan voorstelde. Aanvankelijk had ik drie weken bijwerkingen, waarbij ik vooral last had van serieuze maagkrampen, een aanhoudend gevoel van misselijkheid en oncontroleerbare eetbuien. De eerste nachten sliep ik goed, maar daarna werd ik ook onrustig wanneer ik in bed lag. In totaal heeft het ongeveer een maand geduurd voor deze symptomen geleidelijk aan weer verdwenen. Ondertussen neem ik al zeven maanden Valdoxan, en moet ik zeggen dat de effecten op mijn slaapritme zeer goed zijn. Ik val quasi onmiddellijk in slaap na het genomen te hebben, en slaap ook veel dieper door. Enkel 's ochtends heb ik wel relatief veel tijd nodig om goed wakker te worden. Wat ik wel merk, is dat ik overdag vaak verstrooid ben, regelmatig dingen vergeet en een verminderde concentratie heb. De depressieve gevoelens worden gestabiliseerd: geen uitzonderlijk diepe dalen of euforische momenten meer, maar eerder een neutraal gevoel.
10-03-2012
Vrouw, 36
Algehele tevredenheid 5

Valdoxan (agomelatine)
Depressief

Tevredenheid over
3
4
5
5
Nauwelijks bijwerkingen. Geen maag of darmklachten gehad. Misschien iets meer moeite met opstaan. Voorheen stortte ik 's-nachts regelmatig in. Slaap er nu heerlijk op. Vooral in de eerste weken van het gebruik, zat ik heerlijk te dromen.
24-02-2012
Vrouw, 52
Algehele tevredenheid 1

Valdoxan (agomelatine)
Depressie

Tevredenheid over
1
3
2
5
Na een maand gebruik van valdoxan, ergere depressies met constante suïcidale gedachten, permanente agressiviteit, constante huilbuien, permanent een lage eigendunk, in biologisch opzicht, lichte stijging van transaminases, huiduitslag in mijn decolleté en op mijn borsten. Na medisch advies ben ik gestopt met de behandeling en de dag erna ging het al veel beter, geen suïcid[lees meer...]ale gedachten meer, valdoxan is vervangen door effexor 75
Wilt u meer meningen lezen of alle ervaringen analyseren? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van (geanonimiseerde) analyse.
contact
Pagina 7 van 7

Medicijnen met de meeste ervaringen

Mirena (2099) - Anticonceptie - overig
Simvastatine (1088) - Cholesterol
Champix (988) - Verslavingsziekten
Paroxetine (959) - Depressie - antidepressiva SSRI
Citalopram (872) - Depressie - antidepressiva SSRI
Thyrax Duotab (841) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
Tramadol (748) - Pijn - morfine-achtigen
Sertraline (729) - Depressie - antidepressiva SSRI
Omeprazol (704) - Maagzuur - protonpompremmers
Venlafaxine (698) - Depressie - antidepressiva overig
Lyrica (660) - Epilepsie
Efexor (609) - Depressie - antidepressiva overig
Metoprolol (595) - Bloeddruk - betablokkers
Metformine (526) - Diabetes (suikerziekte) - orale middelen
Seroquel (490) - Psychose / schizofrenie - antipsychotica
Amitriptyline (490) - Depressie - antidepressiva TCA
Ethinylestradiol / Levonorgestrel (482) - Anticonceptie - eenfase
Lexapro (467) - Depressie - antidepressiva SSRI
Amoxicilline (461) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Mirtazapine (439) - Depressie - antidepressiva overig
Concerta (425) - ADHD - psychostimulantia
Wellbutrin XR (408) - Verslavingsziekten
Implanon (hormoonimplantaat) (380) - Anticonceptie - overig
Crestor (378) - Cholesterol
Amoxicilline / Clavulaanzuur (372) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Diclofenac (367) - Pijn
Ritalin (364) - ADHD - psychostimulantia
Roaccutane (361) - Acne
Furabid (358) - Antibiotica - urineweginfectie
Lipitor (330) - Cholesterol

 De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.

Geef je mening over jouw medicijngebruik

Geniet van nieuwe muziek, apps, boeken en meer.

Deel jouw ervaringen over medicijngebruik en maak kans
op een cadeaukaart voor de
Google Playstore of de Appstore
t.w.v. 15 euro!


Geef je mening nu!
Appstore Cadeaukaart
Google Playstore Cadeaukaart