Aortaklep aandoening
Bestaat uit:
Aortaklep aandoening
Hartklep aandoening (11)
Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor aortaklep aandoening
Naam | Aantal ervaringen | Effectiviteit | Algehele tevredenheid |
Acenocoumarol | 1 |
Marcoumar | 1 |
Pantoprazol | 1 |
![]() |
De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: aortaklep aandoening
Ik gebruik Losarton (25mg/dgs) in combinatie met Barnidipine (10mg) om de bloeddruk acceptabel te houden. Ik sta op de lijst voor een Bentall-procedure (i.v.m TAAD) en een arteriele bypass (LAD). Ik heb nu een serum natrium van 128.
Nu heb ik ook gelezen dat losart theoretisch een verlaagd natrium kan veroorzaken, maar.....? Ik weet niet wat ik hiervan moet denken, omdat[lees meer...] het alleen theoretisch is?
Ik heb last van vermoeidheid nachtelijke, spierkramp en nocturie. Maar ik heb ook polyneuropathie. Ik weet ook niet of ik de verschijnselen moet toewijzen aan bijwerkingen.
Pols gebroken, geopereerd en dus 5 dgn fragmin spuiten. Mijn gebroken arm was mijn oedeemarm. Die is 5 dagen heel dik en heel warm geweest. Dag nadat ik gestopt was nam de zwelling af en ging het beter. Mijn buik zag er niet uit.... zelfs een plek van 15 bij 10 van 1 spuitje!!
Heb al diverse statines gebruikt ,maar met heel veel klachten tot aan oorsuizen aan toe.
Ook misselijk, spierpijn, opgeblazen en opgezette buik,spierzwakte , kortademig etc
Vreemd want ik heb nog nooit bijwerkingen gehad van geen 1 medicijn, maar al die chloresterolverlagers zijn echt niet goed voor een mens, tenminste, dat is mijn bevinding.
Overleg s.v.p. met een cardioloog, want een te lage hartslag vergroot niet een herstel en ook een te hoge hartslag is bepaald niet gezond.
Ook na langdurig gebruik blijvende hoofdpijnen en. Kortademig
Gebruik het reeds jaren, vooral de overgang naar Apothek, werden de bijwerkingen heftiger. Zozeer dat ik zelfstandig besloten heb om de hoeveelheid naar 60 mgr terug te brengen. Tot volgende maand tot het bezoek bij de cardioloog kijk ik het effect maar even aan.
Nadat de apotheker weer die goedkope rotzooi leverde kreeg ik kriebelhoest die niet over ging. Ik heb 16 jaar Crestor geslikt en eigenlijk weinig last van bijwerkingen gehad tot de apotheker begon met rovustatine auro bindo zeer veel bijwerkingen nadat ik zelf had uitgezocht waarom blijkt volgens het farmacotherapeutisch kompas da de combinatie met Clopidogrel niet zo gelu[lees meer...]kkig is. Rosuvastatine blijft veel langer werkzaam dan zou moeten.
Ben nu gestopt in overleg met de huisarts.
Persantin 200 Mg gestopt omdat het zoals ik nu heb ontdekt,uit de handel is omdat het zo goed is,nu xeralto 10 Mg,in je hoofd voel je je beter maar in de benen totaal niet,van buik tot ondervoeden bloedende vlekken die later blauw worden ,bij het staan is het ergste en zitten kan ze ook niet meer
Na jaren lang Ascal en persantin gebruikt te hebben nu clopidogrel mono therapie, en het bevalt me goed.
In oktober 2007 voor het eerst vervanging van de aortaklep, In augustus 2015 door een bacterie infectie in het bloed voor een tweede maal een nieuwe aortaklep en een pacemaker. In augustus 2018 van de internist moeten stoppen met Crestor. Sindsdien zijn langzamerhand alle klachten verdwenen.
Ik mag nu voor de rest van mijn leven geen enkele statine meer gebruiken.
geen bijwerkingen. Wel belangrijk dat er controle is. mag dit nu zelf doen en ook zelf doseren. Zonder dit medicijn ernstige gevolgen voor gezondheid.
In verleden ernstige bloeding gehad door overdosering door te weinig controle. Is volgens mij geen bijwerking maar te sterke gewenste werking door fout arts.
dit formulier is niet goed voor deze medicatie. dosering is [lees meer...]volgens schematrombosedienst. (ik stuur ze dit en zij geven akkoord) en wisselt per dag.
Versnelde hartslag en tegen vibreren als mede ook lekkende hartklep. Ik had ook dikke enkels, met de nieuwe medicijnen van de cardioloog ben ik me een stuk beter gaan voelen.
Dikke enkels een stuk 70% minder, versnelde hartslag ook veel minder en ook minder kans op een Tia gezien de druk na een aanval minder is geworden. De prijs is inderdaad er hoog maar beter dan in ee[lees meer...]n rolstoel terecht te komen.
Heb ook geen idee of het daadwerkelijk helpt - soms het idee dat een extra glas water net zo goed helpt - overweeg dan ook om te stoppen - maar ga eerst de bijsluiter nog eens goed doorlezen - kwam zo op deze pagina terecht.
Ben in 2010 geopereerd aan mijn aortaklep. Kreeg enkele dagen na de ingreep een hartritme stoornis. Hierna kreeg in de sotalol.
Ik ben begonnen met een lichtere dosering, maar de tensie bleef hoog. Nu heb bij de hogere dosering nog steeds last van een hogere bloeddruk en last van vocht en lichaamsgewicht.
Ik vraag mij af of ik wel reageer op dit medicijn?
Na open hart operatie wegens aortaklepvervanging en 1 bypass, het borstbeen was doorgezaagd en hoesten en niezen zijn zeer pijnlijk. Lisinopril tegen hoge bloeddruk. Het veroorzaakte mij een droge hoestkriebel en dat is een verschrikking na zo'n operatie.
Na hartoperatie deze cholesterol verlagende pil gekregen, bijwerkingen niet zeker.
Ik ben bijna 80 jaar en leid een actief leven. Na een aneurysma en een hartklep-probleem moest ik aan de statines. Ik heb er heel wat geprobeerd, maar kreeg bij elke soort last van spierpijn. In het begin zag ik het verband niet, en er was geen arts die mij daarover voorlichtte. Bij de laatste, crestor, was het verschrikkelijk. Na wat googelen kwam ik erachter dat de stati[lees meer...]nes de boosdoeners waren en ben per direct gestopt. Artsen niet blij. Maar het is toch waanzin: geen kwaliteit van leven meer en veroordeeld tot hangen op de bank, maar gelukkig wel een mooi laag cholesterol... Aanrader: lees 'De cholesterol hype' van Malcolm Kendrick. Echte eye-opener!
Bloedstolling reageert goed, maar omdat ik voor kleine ingreep moest stoppen met Fenprocoumon 3mg kwam ik tot de ontdekking dat ik van de een op de andere dag goed sliep en uitgerust wakker werd. Voorafgaand lag ik meerdere nachten per week langdurig wakker.
Ziekten met de meeste ervaringen
Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3143) |
Angst & paniekstoornis (2819) |